Хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб ведаць, калі сярод нас есць ўладальнікі k-tag alientech афіцыйны і ведаць, калі вы хочаце павялічыць гэты інструмент асабіста я выкарыстоўваю трохі часу.
Прагляд Для Друку
Хлопцы, я адкрываю гэты пост, каб ведаць, калі сярод нас есць ўладальнікі k-tag alientech афіцыйны і ведаць, калі вы хочаце павялічыць гэты інструмент асабіста я выкарыстоўваю трохі часу.
Шчыра кажучы, я быў бы вельмі зацікаўлены сам у гэтай тэме, чаму? K-tag ? быў настойліва прапанаваў мне, але я не адчуваю, каб зрабіць інвестыцыі ў цемры...
Я хацеў бы дакладна ведаць, як яна ідзе, і калі варта грошай...
Дзякуй!
праблема ? што трэба адкрыць ecu!
дапамога alientech ? сапраўды, вельмі добра!
для мяне, хто робіць гэта рамяство, прафесіі павінна пачынацца з kess, а затым зрабіў правільны практыцы зрабіць дадатковыя намаганні і ўзяць k-tag
я зрабіў так, зараз я працую ў нас дома, у рэшце рэшт ? толькі з ліпеня, што smanettiamo на ECU для апрацоўкі і фап, часу яшчэ два месяцы, каб амартызаваць кошт kess, а затым наступны-выдаткі sar? k-tag, я бачыў яго ў дзеянні, і я цалкам задаволены
Таму ў асноўным K-Tag ад таго, што ен адрозніваецца ад агульнай BDM?
для барт, у рэальнасці? K - Tag няма ? многае, што новы інтэрфейс BDM для Alientech, відавочна, з укараненнем новых пратаколаў ? выдатны прадукт, чаму? па параўнанні з іншымі дамамі, якія лечаць гэтых прадуктаў (тое, што купляеце ? totalmete ваш у тым ліку пратаколы, і калі ты, праблемы не мог бы зрабіць больш? гадавая падпіска тое, што вы купілі, працягвае працаваць))))) гэты тып, вядома, калі вы не аплаціце гадавую падпіску некаторыя інтэрфейсы перастаюць працаваць. Калі avvessi дадатковая магчымасць? і некаторыя заказчыкі ў pi? acquisteri не думаю, што ў два разы?
Вы звычайна карыстаецеся? Як вы знаходзіцеся? У вас ніколі не было праблем, выкарыстоўваючы яго?
Яшчэ раз дзякуй! :)
На жаль на дадзены момант інтэрфейсаў, арыгінальных у мяне толькі Bdmpro ад Alientech, я хацеў бы купіць іншыя інтэрфейсы я чакаю моманты, найбольш спрыяльныя і трохі кліентаў у pi?. Але калі б я мог, не вагаючыся acquisteri як Kess, што K-Tag. Прывітанне, хутка
Я не ведаю, калі, якія адносяцца да прамовы (так як інтэрфейсы клон), але мяне ? ясная **** ад прадаўцоў кітайскай версіі k-tag клон хто-то чуў пра гэта, або ? падман?
не, не ? падман, але спачатку мы павінны ўбачыць рэальныя працы ў бліжэйшы час мы спадзяемся правесці тэст.
я знайшоў іншай інфармацыі на клон на дадзены момант гэта адзін блок? slave-модуль, які працуе з тым жа sw у allien
вы бачылі, як я, але перш я б сказаў, рабіць тэсты, то давайце паглядзім, калі хто-то прымае гэта, магчыма, паказвае яго вопыт.
Я бачыў у дзеянні K-tag, і я павінен сказаць, што гэта добры прадукт, пяро ? значна павольней, чым коні, і ў двух выпадках я пашкодзіў ecu, і мне прыйшлося cestinarla,чаму вы не ведаеце.
Пісанне ? быў зроблены кім-то, што я ведаю, не я зрабіў гэта я жа я іх.На практыцы абодва былі med17 пасля запісу ў бот, але там была лямпа рухавіка гарыць і даваў няспраўнасці датчыка становішча размеркавальнага вала таксама ripristinandola нічога alientech ? была выкліканая неадкладна, але не сказалі нічога.Другі пасля праграмавання усе ок, толькі што вы не маглі б яшчэ перапісаць у boot таксама тут называецца alientech і не сказалі нічога, я спрабаваў таксама з маей певень і нічога (верагодна, была пашкоджана узлетна-пасадачнай паласы ў "boot").
Калі вы кажаце прашыўкі не ведаю-ва ўсякім выпадку, у мінулым годзе гэты перыяд, і ў ліпені,я trallascito сказаць, што мы зрабілі каля дзесяці святых пісанняў,таму я не хачу toglire нічога ў k-tag ? сапраўды, надзвычай прыгожая.
Я K TAG full , усе пратаколы і ўсе schedini і цяпер не праблема і ecu я дастаткова ... c'? заўседы есць першы раз, але калі вы будзеце прытрымлівацца крок за крокам усе яго інструкцыі ? сапраўды цяжка, што вы можаце памыляцца !!
выбачайце, вы можаце specificara, што тыпу sw і " што робіць, чытае і піша ці трэба, каб супаставіць? дзякуй
? больш bdm?
але для bdm не выходзяць абнаўлення для новых эбу ці вы думаеце, што мяжа абсталяванне?
gallett* гай і bdm больш актуальнай!!!
шчаслівым уладальнікам k-tag ад года,у тым ліку і дзіма schedini спружыны... semplicisismo ў выкарыстанні і поўная, дапамога вялікае,толькі што-то не зразумела тэхнікаў alien маюцца. як казаў хто-то,выдаткі не змяшчаецца,але вы ўпэўненыя, каб мець у руках прадукт, сапраўды добра зроблена...у рэшце рэшт вы плаціце вопыт і даследаванні, што ce dietro. k тэгаў, калі рабіць яго не варта 5000 еўра, вядома...
але ў bdm таксама edc17?
Вы ўсе назад
Перайсці на сайт alientech сцекаў спіс пратаколаў KESS V2 і Ktag c'? усе тое, што робіць
вы але назад трэба ў boot, мабыць..
ці я не зразумеў і таму ў bdm з schedini?
Выкарыстоўвайце schedino на ўчастках рэшткі дроту boot, якая затым павінна быць падключаны на хуткае напад у кліпы на schedino ж тады пачніце працэдуру
вы спакойна з schedino
Таксама хацеў бы мяне купіць Alientech, але хто-небудзь ведае цэны?????
а для версіі master каля 10000 €
Хлопцы
вы ведаеце, мне, калі schedini cmd, якія выходзяць з дзімам было добра з k-tag?
(я не клон)
добры дзень, я таксама правяраў з shetino бош, але я ведаю, што сказаць, калі файл, які вы чыталі k тэгі ужо чытаў, хоць з іншай праграмы, калі файл вялікі роўная?