прывітанне ўсім!!!!
мне трэба выдаліць fap на Fiat Panda з рухавіком ecu 8F2-P2...
Адкрыць гэты ecu ? даволі рызыкоўна...які інструмент чытае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны?
У mpps,galletto v53...
? можна?
Прагляд Для Друку
прывітанне ўсім!!!!
мне трэба выдаліць fap на Fiat Panda з рухавіком ecu 8F2-P2...
Адкрыць гэты ecu ? даволі рызыкоўна...які інструмент чытае і запісвае дадзеныя ў паслядоўны?
У mpps,galletto v53...
? можна?
З Mpps можаце зрабіць, не чытаю, калі гэта 70cv у K-line, вы можаце прачытаць у пер'і для чытання ставіць нас амаль гадзіну, а калі ? у Can-Bus прымушае virtual read, або пазначце ecu, і вы атрымліваеце зыходны файл, у адваротным выпадку адкрыць і чытаць у j-tag з певень, калі вы мала знаемыя, не ? цяжка, я тэставанне певень, v53, і я спрабаваў на двух mjt-8xx
чаму? з mpps ? рызыкоўна?
я павінен праверыць аўтамабіль, калі...? 70cv я магу чытаць яе ў школе з пеўнік?
я чытала, што пеўнік закона ў паслядоўны...у школе было б лепш без таго ecu...
калі вы можаце зрабіць рэзервовую копію....або паглядзець, калі gi? цяперашні чытанне зроблена, экскурсійнае ....*****unque з певень не павінны мець ніякіх праблем у паслядоўны....
удакладненне: mpps і пеўнік клоны
аднак аўтамабіль ? 55 квт
Я на panda 8f2 b2 , 75 л.з., у мяне былі праблемы... певень чытаў, ледзь у k-line , virtual file , з дапамогай фарсункі усе ок
я павінен быў зрабіць immo off , ў мяне выхад у панне ... я не змог гэта нічога... адключыце падлучыць ktag закон ... усе файлы ў 00
я стараюся 53 падключаецца адзін раз у jtag ... потым нуль.. не чытае ,я думаў да эбу пашкоджаны, абмен body, які быў alluvionato , чытаю ў мікра раблю транспондер
programmo ключа, аўтамабіль, на ровар!!!
на punto evo не праблема???? info я бачыў, што, магчыма, трэба прыбраць супраціў ад нуля H на cmd ??
я думаю, што kess v2 павінны зрабіць, чытання і запісы праз паслядоўны порт
вы таксама певень і заўседы , але на гэта няма!!!
цікава, хто больш? эксперт з мяне, на гэтыя аўтамабілі, маючы на врі ў пу? запісаць файл, выразаць з mpps, як вы робіце на g.пункту 6f3
што год, і гэта машына???
аўтамабіль ? 2011
Прывітанне
На x17 ў magicmotorsport, чытайце-пішыце, не пытанне.
Няма virtual read, рэальныя чытання.
Br.
дзякуй за інфа, але каб сапраўды мець усе інструменты ? занадта марнатраўна
абнаўленне: прачытаць з дапамогай galletto v53 ў bdm без праблем
У JTAG з galletto правільна
вы Jtag , харчаванне пеўнік: няма праблем, чытанне даволі хутка
? было праблематычна адкрыць?
і вы можаце напісаць праз паслядоўны порт з чытаць, што вы зрабілі ў jtag або вам трэба абавязкова напісаць у jtag??
мой 53-нуль ! але, можа быць, вы ? смажаныя , ktag закон, але і ўсе 00 дадзеныя ecu ок.... гэта ? адзін 8f2 в2, мне трэба было зрабіць за ўсе , але не ? можна было гэта запісаць у паслядоўны порт , k Panda 2012 , з вялікай кропкі не праблема
неабходна ўлічваць, што аўтамабіль быў avvuvionata , усе новае, але заўседы alluvionata , зрабіў transponer , ад цела ,запраграмаванага ключа , ecu панны , і дастаўлены
я commettevo памылкі дурное...выбіраў яе голас "Выберыце драйвер" ecu з дапамогай Fiat-Punto Evo...
замест гэтага я павінен быў выбраць з BDM/JTAG, а затым MPC і г. д экю распазнаецца, і вы працягнеце чытанне...
Што тычыцца адкрыцця ecu: я мокры met? ecu ў шкіпінар, каб размягчыць "клей, герметык," белая ноч...і пасля гэтага? ? быў pi? легка адкрыць яе.
Я чытаў на форумах, што galletto v53 з rel? сіні не працуе ў доўг...мая rel? сіні да гэтага часу не ўдалося, толькі з запісу на iaw59f.
Прывітанне адскок на 59f у паслядоўны певень не робіць, калі вы ? не атрымалася, злучыўшы з пін-коды ? кошт...
не, я спрабаваў пісаць ecu да школы...але, здаецца, праблема ў версіі v53
Няма праверылі 59f ў школе з galletto 53, што не хацеў даведацца працаваць у бд, амаль без ecu ? туды-ок..калі ласка, праверце, ці добра я і сілкуе эбу наўпрост..гэтыя хочуць добра крыніца магутнасці
Добры дзень, ці магу я даведацца дакладную працэдуру чытання bdm з galletto v53 0 v54?я заўседы чытаў праз паслядоўны порт, і неўзабаве я купіў v54, і я хацеў бы зразумець, як гэта зрабіць, загадзя дзякуй
У вас усе дакументы ў тэчцы, пеўнік, не c'? памылкі быць не можа. C'? таксама l-адаптар, каб выкарыстоўваць schedini cmd
Гэта я ведаю, але мне трэба практыка відэа для таго, каб заняць рукі, таму што я заўседы чытаў праз паслядоўны порт
Што ECU трэба зрабіць? У schedini вы іх????
Я хацеў бы паспрабаваць супаставіць мой эбу mito 1.3 JTDM common rail, 95 Л. с. год 2011 але перш чым зрабіць мой, упэўнены, acquister? блок кіравання, які выкарыстоўваецца так, каб мог вучыцца добра...я ўсе, я купіў v54 у тым ліку ўсе і ў панядзелак мне прыходзіць дзіма
Гэтай машыне мантуе marelli mj8d і не зрабіце так, bdm, але бенс? у jtag. У дакументах есць ўчасткі, дзе трэба зварваць розныя каляровыя ніткі . Тады, калі не хочаш літаваць купі адзін schedini з іголкі, спружыны marelli і падыходзяць, у забеспячэнне ўсіх правадоў, розныя іголкі , затым лег на дзверы, больш падрабязна рэдагуеце і пішыце
Тут мы...я паўтараю, я павінен толькі азнаеміцца, але, напэўна, трэба, хто-небудзь ведае больш? мяне, паколькі заўседы змяніць файл з ecm ложка праз паслядоўны...дзякуй а адказы, вы былі так добрыя
n.b панядзелак у тым ліку ў шаблон я замовіў таксама купоны з іголкі спружына-marelli, siemens, bosch і delphi
Для marelli mj8f трэба змяніць schedino...
у папкі sw есць шмат дакументаў з тлумачэннямі, leggiamoli добра, перш чым рабіць бязмежжа.
ugoboss вы маеце рацыю, але я на самай справе, калі перш я не разумею, працэдура не ўкладу рукі на чым-небудзь я траплю. тлумачэнні есць, але не поўныя выявы, каб зразумець, добра ўсе...
Чаму? чаго не хапае? Па мне c'? усе таксама выявы ў pdf
растлумачыць гэта тут, ці не ? проста...я павінен размяшчаць выявы, але да гэтага часу не магу...напрыклад, для ECU BOSCH кажа, што неабходна выкарыстоўваць перамыкач, які потым прыйдзецца? быць харчаванне з 12v, але з матэрыялам, я, мне здаецца, цяжка зразумець, як можа быць...можа быць, чаму? я пачатковец з паказаннямі да школе, улічваючы, што я заўседы счытваецца праз паслядоўны порт і, такім чынам, p? непадрыхтаваным...
няма нічога цяжка, прывядзіце выключальнік, праз яго раз'ем і ад іх уключыце і выключыце блок кіравання, як калі б на панэлі прыбораў.
у бліжэйшы час seguir? практычны курс, так што вы зможаце ўзяць на рукі вам дзякуй роўная...раздымы, аб якім вы кажаце якія сканчаюцца на два джэка, адзін чырвоны і адзін чорны? як мне іх карміць?
вы не можаце задаць гэтыя пытанні, калі вы хочаце працаваць на блокі кіравання да школы, мала вопыту, вы павінны мець яго, вы можаце іх ежа-гэта ўсе, што калі-12в і пажадана стабілізаваных блок сілкавання з мінімум 2-ГА, але многія выкарыстоўваюць цалкам зараджанай батарэі або іншых крыніц харчавання, у любым выпадку факты трохі вопыту перад тым, як адправіцца за эбу ад адкрыцця і прывядзення іх да школе, я не ведаю, куды ісці табе, вядома, але вочы, што вакол есць шмат furbacchioni, што вараць грошы, каб расказаць вам тое, што вы знойдзеце выдатна працуе ў інтэрнэце.
гэта я ведаю...на самай справе я працую на блокі кіравання, якія выкарыстоўваюцца а на практыцы...я заўседы працаваў у obd ніколі ў школе і я тут, каб даведацца...вопыт з працы і цярпення, паверце, ніхто не нараджаецца даведаўся...
і потым вы не зразумелі мой пытанне, з моманту кітайскай прадукцыі, я хацеў толькі ведаць, як імі карыстацца і як іх карміць вось і ўсе