Прывітанне вам месца на адной з маіх першых карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 года, 39000 км. Што вы думаеце??
Прагляд Для Друку
Прывітанне вам месца на адной з маіх першых карт, ? у giulietta 1.6 jtdm 105л.з 2011 года, 39000 км. Што вы думаеце??
зыходны файл для параўнаньня, дзе'
http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1347384836 Ці добра гэта?
Вы ўпэўненыя, што файл крычы, так і тое, што вы адправілі?? Файл mo мае гэты лік:
Bosch
EDC16C39
1037516795
Тое, ori апублікавана даў гэты нумар:
Bosch
EDC16C39
1037510822
Ancoro я не магу спампаваць карты, я думаў, што гэта было добра, тое ж самае.. але гэта ? у крычы
файл ori выдалены Я загрузіў яе, добра?
ee
У банк дадзеных ? gi? маецца файл ori Giulietta 1.6 jtdm і ? тое, што я напісаў у пачатку, ці павінен я ўпісаць яго ў свой?
Ваш файл на Врі ? акрамя таго, што c'? у базе дадзеных форуму. Пошты ваш файл залатых ў банк, і затым вы змяшчаеце спасылку qu
Прашу прабачэння за памылку, гэта ? спасылку на файл, крычы
http://www.professionalchiptuning.ne...2&d=1395181257
Я заяўляю, што гэта не я спецыяліст, але з майго досведу я б сказаў, што гэты крок мала і не паслядоўныя. У EGR не ? выключаная правільна, турба не ? павялічваецца ў правільным кірунку, на мой погляд. У overboost то давайце страціць, і калі вы зменіце зрабіце карту падобная. У rail ў частцы кантакту з хворым вельмі мала, не ? у адпаведнасці з абмежавальнікамі. Верагодна, загрузіўшы гэтую карту, вы не accorgeresti змены.
Як толькі я назад у кампутар ўводжу дадзеныя, якія адсутнічаюць у карце крычы, x прырашчэнне мяне вучылі, пачынаючы з 4% і выпрабаваць машыну, калі вы не заўважылі нічога павялічыць на' яшчэ адзін момант, пакуль вы не атрымаеце выніку... egr ўстаноўлена cos? яна павінна заўседы заставацца закрытай?
Як прыгожа, як логіка...
Слухай, калі цябе вучылі так.. змяняецца настаўнік. Вы не дасце крокам ў выпадку ў файл. Боку ад карты, карты педаль і абмежавальнікам крутоўнага моманту. Калі вы знаходзіцеся таксама абмежавальнікі дызель gi? выходзіць што-то годнае. Секта, нарэшце, afr, што вы хочаце ад карты, лямбда, калі ў вас есць dpf не сысці ў мінус 1.1 або лепш 1.13.
Дзякуй x парады, але павелічэнне x у адсотках або x? Ад рэжыму і нагрузкі трэба павялічыць?
Тады прырашчэнне ў кропках на некаторых картах ? абавязковы тып карты turbo. У любым выпадку, калі вы абвыкнеце працаваць для ачкоў (? гэта азначае таксама зразумець, дзесятковыя значэнні, якія прадстаўленыя ў карце ? любыя фактары, пераўтварэнне) не ? дрэнна. Як правіла, яна пачынаецца ад 1500-2000 абаротаў, нагрузкі сярэдне-высокіх (калі нагрузкі гэта часта ўбачыш, што нагрузка не мае нічога агульнага з некаторых карт). Тады ўсе ? з указаннем тыпу дастаўкі, які вы хочаце атрымаць, з аўто, stock выйсці пад гэтыя рэжымы ? дастаткова delleterio асабліва ў сферы перадачы дадзеных.
Напрыклад, у карту turbo я павінен паспрабаваць павялічыць значэння такім чынам, каб выкарыстоўваць ціск max turbo без таго, што ідзе ў recovery? я павінен прынесці каштоўнасці, якія пераўтвораны адпаведным ціскам каля 1,5 бар ад 1700 абаротаў 4000 аб?
Паглядзіце, што часта ? адлюстроўвае значэнне ў мм рт сл+атмасферны ціск, а затым, калі гэта значэнне прыбраць каля 1 бар у вас зададзены ціск у мэта. Ідзе скарэкціравана адпаведным абмежавальнікам, што ? тое, што прыносіць у recovery. Звярніце ўвагу на абмежаванне фізічнай турбіны ? у пачатку накачкі.
Я цябе, напрыклад, разглядаючы свой файл, то есць карэктаваць абмежавальнікі. У карце на гэты файл у вас есць значэнні, выражаныя ў mbar, як я табе казаў. Я паведаміў павялічылася на 0,2 бара, каб зрабіць вас бачыць.
Нічога не трэба рабіць у%, як правіла. Там пу? адчуваць сябе добра, каб зрабіць некаторыя карты ў кропках. ? многія рэчы будуць разлічаны з калькулятарам у руцэ. Я вам я розныя topic прысутных, каб добра вучыцца. Часткі ад рэчаў, аснове, як ужо сказаў. Для змена аўто акцыі таксама час ўпырску можна пакінуць арыгінальныя.
карты педаль, калі не чапаць таймінгі turbo розныя абмежавальнікі etc... гаворка ? менш агульны, як ты падвеў вас, і кожны кіравання робіць гісторыю ў s?. Развагі на турбо ? правільна. Калі дадаць акуляры дадаць мбар, так што калі ў 1850 пакладзеце 200 ачкоў ў вас 2050 зрабіце адпаведныя вылікі і ў вас значэнне ў бар, мне здаецца, што даволі элементарныя. Інакш, для іншых карт, дзе есць фактары пераўтварэнні p? pi? упартыя зразумець з першага погляду. У дачыненні да нас? выконвайце абмеркаванне, якое развіваецца ў гэтым стаўленні.
X што тычыцца duty cycle ад egr, значэнне cos? клапан павінен заставацца закрытым правільна?
На egr ідзе, зробленае біт кіравання на форуме, у розных дыскусій знайшлі прыкладаў..
Прыкладаў няма, але вы можаце? глядзець-то абмеркаванне, дзе c'? нейкі цэнтральны зроблена добра.
Замест х значэнне карты педаль?
Карту педаль ? сапраўдны запыт дызель, толькі што тут ? аднесла ў нм, якія затым пераўтворацца ў iq, дзякуючы карце, нм/iq, тое, што тытан пазначыць як справы? дызельнае паліва ўпырскваецца. Відавочна тое, што чым больш вы падніміце карту педаль больш машына iinietter?, natutalmente калі разглядаюцца ўсе фільтры
Карту педаль ? тое, што ecm называецца ціскам parzializzato?
першы абмежавальнік крутоўнага моманту ставіцца карту педалі?
manu, па мне, да даследавання, а затым крокам...сення таксама аўтамайстэрань і шынамантажных майстэрняў робяць карты(я не хачу), але ўмешвацца ў кіраванне рухавіком не ? так проста, як пераконваюць шматлікія відэа або прадаўцоў інтэрнэт....вы прыйшлі ў гэтую групу,форум,супольнасці, і я вам раю: d чытаць, чаму? тут c'? столькі людзей на ногі, што дапамагае...але не могуць прэтэндаваць па праве, якія вы падавалі ў piato гатовы...c'? раздзел, прысвечаны адукацыі,папытаеце дасведчаных і паглядзець....тады за вас....
Калі вы на форуме знаходзіцеся многіх тэма пра edc16. Рэзюмуючы ўсе, скажу, карту педаль, яны, як правіла, першыя карты файлаў, якія будуць зменены, вы падайце нм, яны пераўтворацца з карты 'колькасць? ўводзяць або лепш карту пераўтварэнні нм/iq. Усе тут, як вы папытаеце, вам неабходна будзе адаптаваць і на іншых картах. Калі вы не знайшлі абмежавальнікі дызель? адзінай альтэрнатывай для таго, каб падняць колькасць? ўводзяць больш малы колькасці? sar? каб змяніць час ўпырску і падмануць эбу на сапраўднае колькасць? ўпырснуць. Я б параіў вам шукаць добра абмежавальнікі дызель і не дзейнічаць на час ўпырску. Аўтамабіль увесь зыходны пу? таксама, будзе добра пакінуць іх вушаком.
Дзякуй х-парады на ўсе