Усім прывітанне.
Я павінен зачыніць EGR і вырашыць праблему гарачага старту на Leon 2.0 TDI 140.
Прыкладаю зыходны файл і тое, змянілі, зрабілі з carsoft. Хто-то мне пу? зірніце, калі ? усе ок?
Дзякуй загадзя.
Прагляд Для Друку
з майго пункту гледжання не добра, ne выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ne гарачы старт,запуск у пр быў зроблены ў перабольшанай форме і ў месцах, дзе не трэба,акрамя таго, ен быў крануты, а таксама халоднага запуску, што не трэба чапаць,для адпрацаваўшых два panettoni, каб выключыць знаходзяцца крыху раней,у нас есць каналы з накіроўвалымі, каб зрабіць абедзве рэчы,вядома, я раю вам прачытаць правілы, так избегите непатрэбныя пытанні.
для пачатку ў цеплы дзянек msport
як і ўсе рэчы...залежыць....
я выкарыстаны для таго, каб выключыць egr на brera 2.4 jtdm ад 200cv і, нягледзячы на твар змяненне, якое адрозніваецца ад таго, што мне параілі на форуме, egr ? выключаная правільна.
тое ж самае для маей bmw 120d 163cv edc16c35, egr выключана правільна з carsoft
затым я выкарыстаў для некаторых scodifiche...
ок,цяпер egr і выключаецца правільна і reboot гарачай здаецца, зроблена добра і reboot халоднай і засталася арыгінальнай,вы павінны праверыць, што яд у цеплым, так і ў выпадку, калі вы па-ранейшаму цяжка некаторы час ад нейкай іншай невялікую заўседы так, як гэта зроблена,як ніколі, калі вы можаце атрымаць іх вы спыталі меркаванне з файлам вышэй зроблена з carsoft? ты файл або ручнік зрабілі апошні?
Чаму? інфармаванне мяне на імгненне мне ? прыйшлі некаторыя сумневы ў эфектыўнасці carsoft, і на самай справе я ? было пацверджана таксама тут, што файл не быў сваім жыццем. Я ніколі не змяніў файл, і я спрабаваў гэты. Я магу табе гарантаваць, што я і зрабіў.
Дзіўна, як carsoft закрануў крывых стартара! :mad: я таксама так думаю, што стартар вашага аўтамабіля sbuffava чорны!
Uploaded with ImageShack.us
Проста скапіруйце значэння трэцяга крывой і ўстаўляць іх на першыя 2.
Карту халоднага запуску (другі) пу? хай нават арыгінальны, у адваротным выпадку вы проста накласці? у рух avr? заўседы sbuffata чорны
Сапраўды, цяпер я гэта зрабіў, cos? і неўзабаве я стараюся на машыне.
Таксама EGR не быў зачынены належным чынам, я ведаю, carsoft дакрануўся да крывых, што, шчыра кажучы, не ведаю, для чаго яны патрэбныя.....
Элементы кіравання на гэтых ecu 2, і, у некаторых выпадках, у залежнасці ад hw версіі 4 або 6!
І ідуць апускаюцца, усе...
Біт, што тычыцца Carsoftware не мае нічога..
Таму, па сутнасці, з змены carsoft у EGR застаецца com'? з арыгінала? Шкоды не робіць?
Шчыра кажучы, я ніколі не спрабаваў, чаму? не давяраю, але я сапраўды лічу..
застаецца працаздольнай
Адрасы, 0D6072-0D60A6 і 0D60D8-0D610C
У прынцыпе, што змяненне зрабіў, а? для curiosit??
Uploaded with ImageShack.us
Што зрабіў не ведаю, але я думаю, гэта блытаць з edc16 c8 (для формы) і c39 ( крывыя), якія досыць падобныя на egr.
Не s? што гэтыя 2 крывыя, вядома, для? яны не маюць нічога агульнага з egr бачылі, што застаецца адкрытым
Ок, дзякуй, хлопцы! :)
Я загрузіў файл. ? правільна, што ў duty cicle застаецца фіксаванай на 96.4%?
Вось я з КАМПУТАРА. Я растлумачу: я зрабіў лог VAG канал 003 і апошняе значэнне ? duty cycle ад сістэмы рэцыркуляцыі ог. VAG ен таксама кажа, што мінімум павінна быць паміж 20 і 70%, у той час як пры поўнай нагрузцы павінна застацца паміж 90 і 100%. Калі я не памыляюся, пры поўнай нагрузцы, у зыходнай канфігурацыі, сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог павінна быць зачынена, ці не так? Калі ? cos?, гэта азначае, што duty cycle 96% паказвае на тое, што сістэмы рэцыркуляцыі ог зачынены.
Ніхто???
на tdi я ніколі не глядзеў на дыягностыку пасля без egr, але на mjet я памятаю, што ен застаецца % fisa тып 4%.
Мммм, на самай справе я чакаў працэнт.
дакладныя, але вам варта даведацца масу паветра
варта мець значэнне масы паветра вышэй, калі egr і зачынена
У labels VAG паведамляе, cos? для duty cycle:
003,4,Exhaust Gas,Recirc. Duty Cycle,Спецыфікацыя (у рэжыме Чакання): 20.0...70.0 %\nSpecification (Full Load): 90.0...100.0 %
Затым ен кажа, што мінімум павінна застацца паміж 20 і 70% ад поўнай нагрузкі паміж 90 і 100%. Наколькі я ведаю, у рэцыркуляцыі АДПРАЦАВАЎШЫХ газаў пры поўнай нагрузцы павінна быць зачыненая, на ўсе аўтамабілі. Такім чынам, гэта азначае, што працэнты вакол на 100% EGR на самай справе зачынена.... Ці я памыляюся?
цалкам дакладна, вы не сказалі, што засталася на 96 % фіксаваны будзе азначаць, што яна зачынена !!!
менавіта некаторы час таму я мог бы праверыць на golf v 2.0 tdi ў дыягностыцы, што казала % egr пасля яе выключыць карту на самай справе, аказваецца, 97%, то я б сказаў, што яна зачынена.
Учора вечарам я бачыў, як мой сябар, уладальнік Леон у пытанне, і мне сказалі, што з гэтай новай карце не пі? так добра, як раней, нават у холад. Раней быў мод, зроблены з carsoft, што тычыцца нават "крывыя" халодны " запуск. Магчыма, carsoft закране таксама тых, для вырашэння гэтай праблемы????
Я бачыў, што нават пасля некаторы прырашчэнне, на гэтай халоднай, але гэта пі? ніжэй, чым у carsoft. Я ўзяў файлы, якія я толькі сістэмы рэцыркуляцыі ог выключаны з мяне ўручную, і я ужыў мод для стартара з раз. Я прыкладаю врі і mod. Што скажаце, калі мы паспрабуем гэта?
ці проста павялічыць яшчэ ад 2 да 300 кропак у тым жа раене, што прама цяпер вы змянялася заўседы ў топ-3 крывая.