Прывітанне, хлопцы , хто-небудзь выдалены лямбда-зонд на гэтай машыне на mms электронікі? ці хто-небудзь ведае, як стварыць эмулятар для зрушэння сігналу датчыка?
Дзякуй усім
Прагляд Для Друку
Прывітанне, хлопцы , хто-небудзь выдалены лямбда-зонд на гэтай машыне на mms электронікі? ці хто-небудзь ведае, як стварыць эмулятар для зрушэння сігналу датчыка?
Дзякуй усім
маюцца ў продажы эмулятары датчыкаў....
калі прыкладзеце зыходны файл я спрабую даць нам паглядзець
я павінен дасягнуць за 50 паведамленняў і тады я буду размяшчаць і спампаваць.
так, але файл, яго можна загрузіць спакойна, то вы будзеце бачыць? што рабіць.....
перайсці эмулятар і вы мацуюцца
калі вы дапушчальным схемы чаму б і не... але тым не менш, есць шмат кампаній, якія апрацоўваюць эмулятары па даступных цэнах...
з грашыма, якія вы для emulature вы выдаліце карту кіраванне 2? лямбда-эксперта... і так што, магчыма, вы вучыцеся рабіць гэта, нават ты...
вядома, гэта было б добрае рашэнне, але не ўсе ў стане гэта зрабіць, і тады ўбачыў перыяд (жнівень) было б рашэнне хутчэй...
на жаль, няма...
на ebay можна знайсці што-небудзь
я магу паглядзець у верасні, калі я вяртаюся з працы, драйверы ecm titanium арыгінальныя версіі вам паказваюць карту лямбда-лі пу? адключыць.
версія crakkata не паведамляе, адрасы, карту лямбда
паштовы зыходны файл так, мы бачым, што вы можаце зрабіць, ок
калі прыкладзеце зыходны файл я бачу, калі я магу да цябе на bravo 1.4 tjet ecm titanium драйвера мае разрадных камутатараў, я мяркую, есць для гэтага аўто
Вы спакойна карту... Першы датчык, другі датчык і дыягностыка кантроль каталізатара.
калі вы хочаце, вы можаце прымацаваць файл, напрыклад, золата і мод,як вы заўважылі, гэты форум не толькі камерцыйнай, але тут вы падзяляеце сур'езна, у нас есць некалькі sw і банк дадзеных, файлаў, золата, усе бясплатна, калі прытрымлівацца правільна рэгулявання, што я заклікаю цябе чытаць,добры працяг.
http://www.mediafire*****/?j97pc5zmc8p96e4
тут есць і файл крычы на 155 t-jet
і мой мод, які не мае нічога агульнага (не зарадзіце яе)
прывітанне
я не думаю, што карысна выключыць першая лямбда, ці, хутчэй, не я разумею, што камунальныя паслугі? можа быць выключыць яе, па вашай логіцы, што перавагі, якія яны атрымліваюць ?
Боб, ? толькі кантроль лямбда, не працуе. Практычна трэба, толькі не ўключайце больш? шпіен, астатняе працуе аднолькава, і калі вы выдаліце (адключыце ад сеткавага) уступае ў дзеянне стратэгія рэзерв. Вядома, працуе лепш, чым без яго, чаму? гэтыя дыспетчары належаць у асноўным менавіта на лямбду.
Дакладна-дакладна. Мае сэнс адключыць індыкатар, звязаныя з першым зондам, які знаходзіцца ў монтэ-kat я думаю? Той, які кантралюе эфектыўнасць сістэмы отвержденія ? другі зонд, у даліне кэт. Гэтага, то мае сэнс адключыць яго ў выпадку, калі вы выключыце кэт або горы kat спартыўны.....
Калі ен не працуе або калі перарываецца выходзіць стратэгія "рэзерв" у closed loop
Так, нават калі гэта і так? мы хочам назваць
Цікава, не думаў, што вы маглі б выдаліць першы зонд, думаў, што я зрабіў неад'емнай часткай карбонизации.
У мяне есць некалькі сумневаў:
1.Калі вы пацягніце зонд або калі ен не працуе, як гэта робіць эбу працаваць у closed loop? Гэты замкнены цыкл забяспечвае апорны сігнал ўсталеўваю і сігнал ложак ад датчыка, але калі выдаліць сігнал ложак (выключаючы датчык) эбу не мае pi? сігнал, куды можна звярнуцца, ці я памыляюся.
2.калі выдаліць першы зонд, які кіруе паліўнай, стратэгія рэзерв імкнецца да паўнаты або smagrire?
Прывітанне
Выдаленне зонда ў даліне кэт і даступны для MED9 на 1.4TFSI VAG?
Дзякуй
У вас есць прыклад?
carmat за тое, што ne s'ў я ў cloosed loop сістэма не трымае-й? кошт значэнняў дадзеных ад зонда, але ен працуе з дадзенымі "стацыянарных", што есць у памяці
і тое, на што глядзіце вы, і сістэма open loop, у якім менавіта сістэма трымае ў першасны разлік апорнага сігналу зонда....
для датчыка, не ? выдалення выключаецца з сістэмы кіравання Кэт практычна ў ecu з двайны зонд сістэма правярае рэгулярна на спад Kat праз значэння, што зонды забяспечваюць? swichanndo кантроль зонд працягвае перадаваць дадзеныя на паліўнай што? не sar? pi? так дакладна, як з дапамогай двух знешніх зондаў
я чытаў гэтую дыскусію, і я спытаў, якая патрэба? усе гэта, у свеце двух колаў гэтыя рэчы столькі часу xch? як правіла, вы хочаце змяніць выпуску, і ў некаторых ? неабходна адлучыць зонд або зонды xch? на прыборнай панэлі застаецца індыкатар няспраўнасці гарыць,шмат разоў падмануты з рэзістараў у іншы раз пастаўшчык зліву ў камплекце яшчэ эмулятар,між тым, мы зыходзім з перадумовы:
Лямбда-зонд ? неабходна ведаць, калі выхлапныя газы маюць несгоревшего паліва, каб падтрымліваць суадносіны сумесі (кг паветра/кг паліва) у межах інтэрвалу аптымальнай эфектыўнасці каталізатара, больш вядомы як "лямбда-1".
У асноўным трымае сумесь паветра-бензін-пі? худы так, каб добра працаваць каталізатар і абмежаваць выкіды выхлапных газаў , мне здаецца, што гэта не вы ? казаў xch? калі я не зразумеў, вы кажаце пра змены ў нагрузцы, а не з адкрытым сцекам яго функцыі пу? быць ліквідаваны ў virt? праграмаванне блока кіравання, які падтрымлівае адносіны стехиометрической-й? прывялі да прадукцыйнасці, што да эмісіі..., Ад паводзін, які вы апісваеце, я падазраю, што эбу працуе ў якой-то "рэжым? бяспекі", а не атрымоўваць інфармацыю ад лямбда-зонда аўтаматычна выкарыстоўвае крывую, зададзеную так, можа быць, вельмі кансерватыўны, або, магчыма, выкарыстоўвае апошні выгіб добра захоўваецца. на дадзены момант мне цікава! для чаго ўсе гэта, калі не c'? маюць намер зняць цалкам каталізатар? вы можаце мне асвятліць нават x мае веды?