Добры вечар усім,хто-небудзь ведае, ці ен ніколі не знайшоў параметру вы можаце змяніць, каб aumentere ў ****llo расходу помпы 2.0 tfsi бензін,фабрыка павінны быць каля 11500mbar,калі вы ведаеце адрасы куды пайсці дзейнічаць? Дзякуй усім.
Прагляд Для Друку
Добры вечар усім,хто-небудзь ведае, ці ен ніколі не знайшоў параметру вы можаце змяніць, каб aumentere ў ****llo расходу помпы 2.0 tfsi бензін,фабрыка павінны быць каля 11500mbar,калі вы ведаеце адрасы куды пайсці дзейнічаць? Дзякуй усім.
вам не трэба нічога, павелічэння ціску ў рампы, калі не c ? на фактычнай патрэбы? (перапад ціску рэзкі фарсунак з-за вялікі попыт), як і на дызель!
толькі, што ўсе яны мацуюцца з павелічэннем ціску да форсункам!
Кажуць, што павялічыць губляецца адтуліну ад 5marcia на 5800, паставіўшы шосты
кажуць, stupidate!
калі мець іп? паліва вы павінны выкарыстоўваць усе павелічэнне ціску ў рампы, то вы ? менавіта месі дрэнна
У любым выпадку ? сімптом, які выяўляецца ў 2.0 tfsi, і для яе вырашэння робяць гэта змена
без гонару магу сказаць, што ведаю, як мае кішэні дыспетчары tfsi і tsi, і нягледзячы на тое, выклікала зробленыя тон я ніколі не чуў, няспраўнасці, якія вы апісалі, на рухавікі арыгінальныя.
Я кажу пра машыне з папраўкамі, адлюстраванне і разгрузкі,і асабліва, калі вы монтируете k04
няма, як правіла праблемы, якія вы згадалі, я выявіў, ні на рухавікі арыгінальныя і ні на рухавікі цалкам гатовыя...яшчэ, толькі змены з k04, фарсункі, ic, etc etc ? простыя рэчы, як змены контуру...і працуе ўсе па той жа логіцы dell арыгінал!
Вы prelatico падрыхтоўкі для 2.0 200cv?,але за кошт устаноўкі k04 вы прыходзіце да ****lli tts?кажуць, што ў эбу s3 або tts маюць значэння нашмат адрозніваюцца ад 200cv
залежыць ад мэты, калі вы аддаеце перавагу надзейнасць? ад tfsi 200 л., адпаведныя змены ўжо вядомыя, вы робіце прыкладна 350 конскіх сіл і 510 нм...як з мкпп, што з dsg (пераназначаны, вядома).
Але, не біт шмат 350cv?ведаеце коды дакладныя k04,фарсункі,і помпа? Па крайняй меры, я іду бяспечна і не купляю рэчы няправільна,я б вельмі дапаможа
зша ****** з крыху цярпення і фантазіі і пошук на розных форумах, італьянскіх і замежных, якія тычацца групы vag....вы знойдзеце ўсе, што трэба, ад коды да парад.
для прамовы шмат або мала залежыць ад пункту гледжання вы, калі хочаце, нават мінімальнай надзейнасці? рухавік-turbo-гэта абмен ? мяжа...калі ты яго правядзеш dell надзейнасці? (нуль), вы таксама атрымаеце 370 л. с. з турба за межамі эфектыўнасці.
калі вы хочаце зрабіць такі апгрэйд? трэба зрабіць электронны, што выдатна ведаеце, што рабіць і як.
тады коды такія:
06F 145 702C і ? на K04
06F 906 036F з'яўляюцца фарсункі з выдаткам 1217cc супраць 1080cc ў 200cv
06F 127 025K ? помпа ціск трымае да 110бар, але залежыць, якой у вас у залежнасці ад года пабудовы машыны можа мець 025F або 025H але калі ў вас есць 025B, то вы на 90 бар
калі вы хочаце пайсці далей, чым вам трэба змяніць помпы, замяніўшы слупам у ім, з аднаго ўзмоцнены і замяніць клапан у чыгуначныя магістралі...
з k04 за 330/340 рэзюмэ не пі?... каб ісці далей вам трэба змяніць k04 і cmq пп б вы больш за 350/360cv з рабочым ціскам 1.55 бар і пік 1.8, толькі калі замяніць перепускной чаму? арыгінал мае спружыны, якая, здаецца, што ручка tic-tac.
тады усе залежыць ад таго, у якім годзе ? ваш mac, або лепш з кода, напрыклад, матор axx 2005 чэлябінск 2006 (golf gti)
вы можаце ўсталяваць ecu med 9.1 s3 і кіравання pi? дакладна.
tts акрамя лепшага ўсмоктвання арыгінальны tfsi (на самай справе змяняецца, нават maf) легкая рама з апорай галенкі ступіцах усе, алюмінія і аэрадынаміку ад страху, акрамя змены...
таксама служыць датчык map (абсалютнага ціску), якая трымае да 2.5 бар толькі што стварылі карту, у адваротным выпадку ціск турбо канферэнц залезці абаротаў...
Карацей кажучы,вы ад пу? сказаць, што вы адукаваны рухавікоў vw-fsi,у мяне рухавік bwa, усталяваны на audi Tt,калі помпа ў вас 025f або 025h?
залежыць ад км, што мае помпа...
больш 50000 nn ідуць шмат...
я я пачну з мантаваць апошні раз помпа мак? у 025k і паспрабаваць
Я толькі адлюстраванне ў дадзены момант і вадасцекавая труба
абсалютна няма!
акрамя таго, што вы не можаце? для выраўноўвання ecu на астатнюю частку электронікі ? вельмі пі? нязручны выступ на cos? складаныя, а не карэктаваць усе, што ў яго ecu арыгінальны.
я раблю таксама ўключыць у 1,9-2 бар (з turbo адэкватнае, а не з простай k4) без таго, каб замяніць што-небудзь, не ? неабходна змяніць map арыгінал.
дадам, што прадукцыйнасць не ? залежыць ад ціску ў рампы...калі ціск само не зваліцца хутка з моцнай магутнасці!
толькі, што ўсе яны мацуюцца з сяды капусты змяненняў, і лічаць гэта важна!
маючы ecu s3 я замяніў абодва map датчык ціску бензіну
Растлумачце мне, як вы зрабілі, каб замяніць ECU ЭКЮ s3?мне вельмі цікава,у тэорыі, калі гары k04 фарсункі і помпа і зрабіце змяненне ECU вы знаходзіцеся s3 з ў сукенку гольф:-)
у сваю чаргу, у 1.9 - 2 можаш падняць rail....
у s3? мантуе рухавік bhz, што мае валы з наканечнікамі розных... не так ? гэтак жа, што акрамя таго, што swappi....
Код рухавіка ў вас? Я нават пашанцавала, што Tt важыць крыху менш
Як ты зрабіў, каб пакласьці l ECU Dell s3?
калі вы хочаце зрабіць ваш tt, як вымавіць табе не застаецца, што сабраць рухавік bhz + ecu ці рухавік cdl з адноснай ўсмоктвання і maf + ecu
Cio?,я бяру ECU поўнае dell s3,змена карты, што будзе?затым, як бяру l иммобилайзера?
Таму дастаткова мець карту s3 прачытана bdm?
Цяпер дзірка ў змянілася з 5 на шосты,то, што вы кажаце, што гэта? L я ўжо? было некалькі выпадкаў дадзеная праблема
Я з K03 я пікі ціску ў магістралі высокага ціску (125 бар. Я думаю, што калі вы зорка на ціск турбо трэба павялічыць, а таксама rail.
Зло не ідзе,але на высокіх хуткасцях? пасля 230 я з ідэяй, як калі murasse
Часопіс, у якім сэнсе?