я чуў пра гэта знакамітым launch control,... што б дакладна?
я ведаю, што вы робіце на бензін, а ? можна нават на дызель?
Прагляд Для Друку
я чуў пра гэта знакамітым launch control,... што б дакладна?
я ведаю, што вы робіце на бензін, а ? можна нават на дызель?
Гэта сістэма, якая ў ад'ездзе, націскаючы ўсе педалі акселератара, рухавік трымае абароты пастаянныя і загружае турбіну, каб мець "запуск запуск". Вы пу? зрабіць, нават на дызель. На TDI павінен быць досыць простым, на jtd я ведаю, што вы можаце? рабіць, але што ? вельмі пі? комплекс!
Вы дзейнічаеце ўручную або c і менш " праграмы?
я ведаю, што вы працуеце на абмежавальнікі крутоўнага моманту, тыя, для кожнай перадачы...
у любым выпадку ? адзінае, што яна робіць, перш за ўсе, для гонкі на машынах, на дарожнай карце, не трэба так мяне ведае
на мой 330d edc16 я launch control змяшчаецца ў стандартнай карце, так ен дзейнічае, толькі калі яны знаходзяцца на стаянцы з уключанай перадачай, і я імкнуся сысці моцным, у адваротным выпадку, усе ў норме.
msport..так што ад тваіх слоў я раблю выснову, што вы ведаеце, што рабіць на edc16...я памятаю, што qlche даўно карыстальнік sub? нагадаем, чаму? ен даў зразумець, ведаючы, як зрабіць што-то, але не даў указанні пра тое, як рабіць...але, можа быць, я памыляюся...любы добры кошт...вы можаце даць нам нейкія падказкі?
у раздзеле offlimits c'? кіраўніцтва. ад мяне для bmw edc16
msport ? што ў сіле?
вы не можаце атрымаць якую-небудзь інфармацыю, на што?
дакладны і, як вы кажаце, але на самай справе, карыстальнік michele30 спытаў, ці можна было гэта зрабіць і як гэта працуе, і калі вы не можаце размясціць, напрыклад, пэўны тып язды і на самай справе, я стаяў, як sandromarciano,у любым выпадку, як кажа вешчуноў у раздзеле off limits есць пакрокавае кіраўніцтва, але я магу сказаць, што, як правіла, там, дзе гэта магчыма, вы дзейнічаеце на карту, якая абмяжоўвае абароты, побач з абмежавальнікам крутоўнага моманту.
Абмежавальнік крутоўнага моманту для руху?
Сандра на Tdi ты сказаў цы і даволі просты, але маглі б вы даць мне менш info?
Зразумеў...дзякуй
і на jtdm edc16c39?? як вы думаеце c'? карту, якая дазваляе зрабіць тое ж самае??
c'? карты ў залежнасці ад хуткасці? і, як правіла, фактарам, які размешчаны пасля абмежавальніка fasolio f(фактар), але я не ведаю, як яго наладзіць.
То я не ведаю дакладна, але ў раене off limits мне здаецца, што есць, як паставіць яго на edc16, але мяне гэта ўжо не цікавіць...
на месца я ўбачыў, я таксама, але я не ўпэўнены, ke і рэальнай launch control, таму што здаецца, што не загружае турбіны...
і каэфіцыент пераўтварэння?
для хуткасці? мне здаецца, 0.001 фактар менавіта 0.000122 (я па памяці) у любым выпадку, вы знойдзеце іх на damos.
на fiat Abarth выразаць току кучу колаў і назад карту
Я знайшоў вакол экрана, як гэта зрабіць edc15p... вось ен, калі хто-то ke зрабіў можа даць мне пацверджанне, мы ўсе былі б ўдзячныя :D
Тады, як я сказаў, mikyrace82 тут і толькі ў агульных рысах, але не настроены, то не і роўна, колькі абаротаў павінна ўваходзіць і але якая хуткасць павінна выйсці... зыходзячы з гэтага экрана, як дзейнічаць, каб cconfigurarlo?
Вочы, што вы павінны наладзіць яго добра, ен нагрузкі каб счапленне не абыякавыя.
у гэтай гільдыі ? настроены...паглядзіце лепш...
праблема прымусіць яго працаваць з картай IQ у fkmh ? гэта...гэта пу? таксама абмежаваць iq у 20mm3 да 5kmh...але пытанне застаецца: нават з 20mm3 ен набірае абароты...lentamenet але набірае абароты...на халастым ходу...чаму? рухавік не мае нагрузкі...трэба што-тое, што ў f абаротаў рухавіка...
...а, гледзячы на damos...я знайшоў maximum input крутоўны момант at drive (дзве карты запар, ад 16 біт да lim пара перадач па ходу руху).
і акрамя таго, неўзабаве пасля гэтага заўседы на damos паведамляе: vehicle speed thresold to start крутоўны момант limitation, адно значэнне ў < / span усталяваны ў 5kmh
вось на gp120cv
http://www.youtube*****/watch?v=GRcVLGipZ3A
Працягваецца мой studio...su edc16c39, есць карты, якія я адзначыў prima..su edc16c8, карты, пералічаныя вышэй, не есць...я працую над гэтым х, каб убачыць, калі ен працуе на edc16c39, як паказана на c8 з iq у fkmh...
Доказаў effettuate...su edc16c8 і c39
у c8, я працаваў на лім IQ у fkmh...але нічога, абмяжоўваючы iq у 6mm3 рухавіка падымаецца да 3400giri....але падымаецца вельмі павольна, і як толькі ен гэта робіць таксама, толькі х перамясціць аўтамабіль для манеўру, памірае...
на edc16c39 я спрабаваў moddare дзве карты перад lim пара перадач у паход, але не працуе...у мяне выскоквае памылка пры ўключэнні і не бярэ, газ (памылкі ў разліках, пара ўнутры)....
вы ведаеце, калі хто-небудзь змог на edc16u1?? audi, так сказаць !!
вы можаце гэта зрабіць нават на edc15v/p і на шмат іншых машын ..
Ciccio....ці можаце вы ведаць...