Усім прывітанне, якую праграму параіце для выдалення dpf ? Раз ці ecusafe ? Загадзя дзякую
Прагляд Для Друку
Усім прывітанне, якую праграму параіце для выдалення dpf ? Раз ці ecusafe ? Загадзя дзякую
ecusafe на edc15c2 працуе добра, то ты не мае рацыю! добрая праца!
вы павінны абыйсці нават труб cerina, калі не памыляюся, і riempirne бак дызельнага паліва.
адключыць ад блока bsi з дыягназам fap пасля таго, як запісаць зменены файл
Дыягностыкі autocom добра x адключыць dpf ў блок bsi, што б боды-кампутар?
Няма з autocom не зробіце, але нічога не мяняецца, калі гэты файл ? добра зрабілі, што ў вас няма праблем.
Калі ласка, праверце, што павінны быць закрануты 2 біт двойчы.
Для egr толькі адзін, заўседы ў двайны
Я яго выдаленні ад bsi, каб пазбегнуць працягу надаць cerina або загарацца індыкатары " у сувязі з яго адсутнасцю або памылак эбу дабаўка, калі зрабіць так, як вы кажаце, вы, відавочна, нават гэтыя праблемы?
Я заяўляю, што я пачатковец, і файл для выдалення fap мяне, я раблю, я раблю
Сісі ўжо? правяраў, проста файл!
Не павінна заставацца ніякіх памылак у дыягностыцы.
Перш чым пісаць мод-файлы, неабходна выдаліць любыя памылкі і рабіць замены фільтра, дыягностыка.
мой асабісты вопыт, на гэтыя аўтамабілі,я пішу толькі файл no dpf і адключаю раз'ем ад ecu cerina без адключэння нічога ад bsi,і я ніколі не меў праблем звычайна няма
Наступным, што я, здараецца, я таксама імкнуся я, для таго, каб адлучыць раздым ад блока кіравання дадатак
Так я бачу, калі мой файл дазваляе без уключэння светлавых сігналаў
Дзякуй прывітанне
А выбухнуць,нават я раблю тыя ж дзеянні,ніколі не было праблем!!!!
Мой вопыт: у некаторых (рэдкіх) выпадках ? поспех, што аўто задавальняе? на дысплеі з'явіцца надпіс "памылка анты-забруджвання".
Адключэнне FAP ад bodycomputer праблема ? вырашана.
Адзін невялікі савет, нават калі off-topic: на гэтых пры націску на выключальнік у сістэмы РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ ог (pu? адлучыць раздым ад электрамагнітнага клапана), вы можаце заблакаваць трубу дэпрэсіі ў АДПРАЦАВАЎШЫХ ж (каб перад я паклаў мяч прама на лініі ПЕРАМЕННАГА току,-электрамагнітнага клапана) у адваротным выпадку вы апынецеся з EGR адкрыты, і аўтамабіль, які не ідзе.
Калі не адымаць нічога l.egr ен зачынены, проста камутатар.
На тых, што я і зрабіў, пасля пераключэння off, EGR, але таксама...ма, таямніцы электронікі.:confused:
Калі на Lancia (Phedra 2.2), што на Fiat (Ulysse 2.2) працуе добра. Трэба, каб выбраць Пежо ;-)
Прывітанне, першае паведамленне павінна быць тут.....
http://www.professionalchiptuning.ne...zione-vf8.html