Прывітанне ўсім, прашу прабачэння загадзя, калі для гэтага armomento я не здагадаўся правільным раздзеле.
Я не зусім ясна паняцце Карэкцыі фарсунак і правільны спосаб interpretatarlo.
Загадзя дзякуй:confused:
Прагляд Для Друку
Прывітанне ўсім, прашу прабачэння загадзя, калі для гэтага armomento я не здагадаўся правільным раздзеле.
Я не зусім ясна паняцце Карэкцыі фарсунак і правільны спосаб interpretatarlo.
Загадзя дзякуй:confused:
вы павінны,?,перш за ўсе паказаць, што вы хочаце вы, каб "карэкцыя фарсунак"...вы маеце на ўвазе час ўпырску??або што??
Гэта і рана ці позна карэйскія фарсункі наказаў ecu рухавіка на аснове стану momentario рухавіка(тэмпература,сціску і.................)
Дыягназ вы бачыце значэння для карэкцыі кожнай фарсункі, павінны заставацца ў межах вызначанага дыяпазону, калі не памыляюся - 2 і 2. калі перавышае гэтыя значэнні c'? што-то не ідзе..
pi? блізкія да 0, яны і лепш ?,пры перавышэнні -2 +2 пачынае думаць, то я не разумею,выпраўляюць, нават калі есць механічныя праблемы..
+/- 2.5 і ў стандарце прайшоў гэты дыяпазон пачынае зняць іх і прымусіць іх адрамантаваць памятаю, што складанне/адніманне ўсіх 4 фарсунак заўседы павінен быць 0
тое гэта выправіць,+2 -2 або нуль, калі быць дакладным, як фарсункі або down l?,як вы думаеце,што пу? быць?? cocozzielli смажаныя??апельсіны і мандарыны??што??
не сказаў, што фарсункі, што робіць (гэта гіпотэза) +3 і адзін -3 усе яны, і два-адрамантаваць/замяніць адзін ідзе на выпраўленне іншага/
прывітанне манро на выпраўленне фарсунак знаходзіцца дыягназу і, як ужо сказана, павінны быць яшчэ можна бліжэй да нуля, то гэта correzsione мы гаворым, аптымальнага блукае на ўсе чатыры цыліндру каля 0.30 0.50 мг/цыкл дызель....напрыклад, калі ў дыягназе знаходзіцца цыліндр 1 = -2,00 мг на цыліндр 3=+2,00 мг цыліндр, які ідзе не заўседы, то ў станоўчы, то ніколі не негатыў у практыцы рычаг цыліндру 1 для conpensare 3 цыліндр, а затым трэба вызначыць дзе няспраўнасць, калі і інжэктар або, напрыклад, дрэннае сціск на той цыліндр....
па мне, tunap і лепшы прадукт на рынку, і сапраўды робіць цуды .
ні адзін прадукт творыць цуды,як сказаў giarras на іншую пасаду дапамагаюць, калі выкарыстоўваць яго з пэўнай частаце
Практычна адзін.сказаў,у яго быў інжэктар, які spruzzava занадта Мазут ,pompista, што Ен зрабіў дыягностыку і даў яму гэтую дабаўку, а цяпер ? дзе-то год, што ен ціхі
лурдес вада!:D
Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
Дарэчы, у той іншы пост, мы казалі пра тое, каб асадкі для ачысткі, впускной калектар і калі ў ложку добра, мае меркаванне, і што трэба зняць для чысткі пяро, зараз калі і яшчэ, і, перш чым казаць паведамляе вам прадукцыі TUNAP і вы ўбачыце, што вы памыляецеся
пацвярджаю, у поўнай меры значэння ў дыягностыцы, якія павінны мець фарсункі. Павінны быць блізкімі да нуля і ніколі і галоўнае станоўчы. Я таксама памятаю, і папраўце мяне, калі я памыляюся, што любая disallienamento ж пу? прывесці да вібрацыі, нават унутры салона, машына спыняецца. C'? хто кажа, што ў гэты момант ідзе змянілі то крыва, альбо ўсе 4. Вам ? нават сколкава? спробы выраўноўвання кранштэйна (cos? мне тлумачыў механік), але я не ведаю, калі ? праўда. Можа быць?
У мяне есць сумневы, але для вымярэння рэфлюкс, як я раблю? у дыягназ я магу вымераць значэнне толькі фарсункі, але не кіслотны.
не спам, і я думаю, што яны робяць цуды, толькі таму, што " мы выкарыстоўваем прадукцыю ад цябе, згаданыя на некалькі гадоў, але, паверце мне, ніколі не бачылі вынікаў, (кампанія, дзе я працую і ўпарты, або мае даход у іх прадаць, але і іншая гісторыя), зрэшты, мы таксама лініі гэтай прафесійнай (на іх думку), то есць той, абсталяванне, мантаж на аб'екце, так і дызель, што бензін
[QUOTE=neo;31031]Прывітанне прагрэсу,я потым вывезці curiosit?:ты на спрабаваў гэтай дабаўкі (TUNAP) або так жа, вы пішаце спам, каб атрымаць 80 масаж ?
тады дазволь мне не пагадзіцца думкі, што і рэгіструецца пасля мяне, і прайшла парог ўжо трохі ..........
Упэўнены, што, калі есць праблема механічнага характару мы не можам чакаць цудаў ,але калі справа даходзіць да ўборкі tunap добра.Таму мы павінны быць, мы на вышыні вырашыць.
прывітанне, калі для misaligned вы маеце на ўвазе выпраўленне па-за дыяпазону, іх лепш зняць іх і прыняць іх ад pompista. а калі dissallineati вы хочаце ўстаноўлены дрэнна, я вам скажу, што на common rail не можа быць, таму, што маюць месца і пяткі не рэгуляваныя, але мне было б цікава зразумець, што indende ваш механік
у той час як для рэфлюксу выкарыстоўваюць бюретки лабараторныя цягі вяртанне дызельнага паліва на инжекторах і зробіце сцякаць у бюретки і вы іх параўнанне ўсіх 4 фарсунак
прывітанне vorri адзначыць, што інжэктар і' сэрца бесперабойнай працы дызельнага рухавіка, а таксама, каб мець вынікі ў прадукцыйнасці, расход паліва. laecu змяненне карэкцыі, час працы +/- у залежнасьці намаганні шим шпулькі, але і пульверызатар, які заўседы павінен быць ідэальным.так як напаўняльнікі, калі яны выкарыстоўваюцца рэгулярна прадухіляюць l' зносу даты з дызельным палівам з нізкім утрыманнем серы
я не я ніколі не выкарыстоўваў ніякіх прысадак. Я быў няправы, да d сення?
Dissalineati я не ведаю, што ен меў на ўвазе. Аўтамабіль быў а4 2002 года, такім чынам, не CR, але TDI. Ен сказаў мне, што вібрацыі, што чытаць, што вы адчувалі ў салоне маглі быць прычыненыя фарсункі крыва або няспраўны. Перад заменай фарсункі можна было паспрабаваць тое, што выдаткі ў памеры 30€. Памятаю, што 5 гадоў таму я не зрабіў нават гэтага і выдаткаў, што аўтамабіль на сенняшні дзень (я аддаў мой бацька) ходзіць па-ранейшаму ўсе ў той жа манеры і без праблем. Зрабіў то 30 000 км!
Было б цікава для мяне, каб зразумець, якая дабаўка ўзяць для маей а4 2008 года ? CR!
не хадзіце і не зняць нічога на інжэктары piezo з машыны на ровар! гэты тып інжэктар працуе нармальна адкрыты і электрычная частка закрывае калі вы адлучыце крыніца харчавання або іншы рухавік ідзе almassimo абаротаў да магчымага пашкоджання
Правільны добрае заўвагу не спрабуйце адлучыць раздым на матацыкле, таму што мы запускаем пакінуць інжэктар басейн і пырскае заўседы дызельнага паліва і, як справядліва кажа, робі цягне за сабой сур'езныя рызыкі,
усе гэта адбываецца, чаму? гэты тып фарсункі працуюць з п'езаэлектрычны cio? эбу атрымлівае каманду на адкрыцце, а другі, каб закрыць ўпырск дызельнага паліва
і тыя, тороидальные а як яны працуюць? тыя атрымліваюць электрычныя імпульсы. На практыцы тыя, тороидальные я павінен averceli у майго 1.9 tdi. Цікава!!! Вы не скончыце ніколі не даведацца!
увогуле, фарсунка мае шпільку з унутранага тороидальной шпулькі і мяч медны провад перасеку і даўжыні, прысвечаны апускаецца ў нейкі празрысты лак у гэтым перасек генеруе ток магнітнае поле, якое перамяшчае названыя шыпамі
я некалькі дзен таму, я бачыў толькі вобраз, з усімі яго часткамі, і там я зразумеў, granch?. Я павінен быў зрабіць механік з вялікай... Шкада, мне б хацелася, казіно. Калі вам патрэбна дапамога ў сіцыліі есць.. Я б нават для хобі!
калі у вас есць адзін і знаемы, механотронный (гэтак жа вы збіраецеся выкарыстоўваць' катэгорыя з гэтага часу, што дзярмо:() вы робіце іх, і за вопыт, спадзеючыся, што не загадала ісці да fora ад ball :D
я чытаю толькі цяпер alfetta80...між тым, я дзякую цябе, што зразумела дакладна, што вы кажаце...больш канкрэтна, што юніт? d-вымярэнне, мы гаворым..., хоць я павінен сказаць, што выступ мг і больш, звязана з перайсці vw tdi pd, а для common rail, лепш казаць аб мм кубічных..***** unue гэта выправіць, што ecu f? нават "чую" калі цыліндр больш ці менш сціск, мне здаецца, veeery дзіўныя...я думаю, што рухавік і яго адпаведных цыліндраў,адзін або больш, што яны, можа быць, нават цалкам захраснулі дэталі,пайшлі,macciulati,etc,etc...але ecu ведае, што для гэтага пераходнага нагрузкі рухавіка,абаротаў, і ўсе астатняе, заўседы ж справа? тнвд павінен даць...прамовы, карэкцыя па мне ? яшчэ адзін каліброўкі ecu f? у залежнасці ад кода ina фарсункі пытанне балансавання цыліндраў, так што рухавік самы рэгуляваць можна...і я чытала, што ec можа справіцца з гэтай каліброўкі канца, скажам,да столі 30% зносу фарсунак ў...усе астатняе па маім сціплым меркаванні son пагуляю на вецер....
..mmmhhh...і скажыце мне тады на рухавік ідэальны, што st? 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну, а іншы рухавік з 1 або 2, або ўсе 4 цыліндраў, што не ідуць, але якія, аднак, заўседы аказваецца ў 1000 абаротаў у хвіліну-хвіліну...ecu, як farebe высветліць які цыліндр не v???
spigamelo калі ласка..чаму? я не прыбыцця....нават не ведаю, гэтыя нечаканыя здольнасці? дыягнастычныя з ecu...
рухавік не працуе ў адзіночку...есць фарсункі, якія дазваляюць яму працаваць на 1000 абаротаў...
не памятаю, на дызель, але на бензін есць датчыкі дэтанацыі, якія даюць на эбу, калі не хапае хадоў,у залежнасці ад інтэнсіўнасці? ен таксама разумее, што цыліндр c'? праблемы і, такім чынам, адаптацыя паліўнай....
на самай справе, то ад дыягностыкі ? у стане сказаць вам, які менавіта цыліндр мае праблемы...
у залежнасці ад абарачэнняў рухавіка,педаль акселератара (для першых двух згаданых спытаеце сябе, таму што пасля такога-то колькасці абаротаў рухавіка, не можа яшчэ ацэньваць выпраўленне), ціск флейта,час ўпырску(мс паказвае і вылічае, колькі часу застаецца адкрытым інжэктар у працэсе ін'екцыі, каб цыліндр), тут, разумееце, час адкрыцця больш ціск флейта(у залежнасці ад ціску паказвае, як дызель ce на жалейцы, і, такім чынам, паколькі яно ўводзіць у стадыі ўпырску, названай у мс і г.д.
я не буду спыняцца ў адваротным выпадку, працягвае пісаць так шмат
ps тлумачэнне і трохі хатні, але і значна больш " тэхніка