як вынікае з назвы, не магу знайсці дзе рэле' помпа bmw 320 e46 150cv 2003
машына ? шмат часу цы і? спыняецца, і я не ток даходзіць да помпы пад
засцерагальнік ? ок,але я не магу знайсці рэле'
хто-небудзь ведае?
дзякуй...
Прагляд Для Друку
як вынікае з назвы, не магу знайсці дзе рэле' помпа bmw 320 e46 150cv 2003
машына ? шмат часу цы і? спыняецца, і я не ток даходзіць да помпы пад
засцерагальнік ? ок,але я не магу знайсці рэле'
хто-небудзь ведае?
дзякуй...
Прывітанне Fidodido павінна быць пад прыборнай панэллю,есць 4 рэле ў шэраг, і тое, што помпа, калі я добра памятаю ? першым справа.
шукаць тут:http://bmwfans.info/parts/catalog/E4...tember/browse/
на рэле усе павінна быць лік 3 светла-зяленага колеру...
дзякуй,мой ******** кажа мне, што ў раене прыборнай панэлі есць deveno быць чатыры relel ў шэраг,першы і помпа
я не магу іх знайсці
я, ведаеце, сказаць дакладны момант?
яны павінны стаяць за скрыняй для пальчатак на баку пасажыра...
Іх есць толькі засцерагальнікі
паспрабуйце праверыць, ці, калі, выдаліўшы панэль пакрыцця пад педалі кіроўцы вы бачыце што-то...
у адваротным выпадку вам прыйдзецца шукаць ў запячатанай каробцы ад шрубы ў вечка капота afianco ў pompafreno..
калі нават іх c'? нічога, паглядзім, на задняй панэлі, акумулятар на багажнай дзверы....
insommasto капусты rel? дзе-то, хоць павінен быць...
калі ласка, праверце на esi паказвае на pi? дакладна!!
Знайшоў...
Вы павінны зняць латок для аб'ектаў...
такім чынам, вы вырашылі???
Вы мне не прыходзіць маса на рэле помпы за дзверы, аб'ектаў
Сігнал ад галоўнага рэле побач з эбу, але не прыходзіць на рэле помпы
Ці сапраўды я масу да рэле помпы...
Хто-то можа ўбачыць у вашых электрычныя схемы, калі яны на самай справе sehnale масы на рэле помпы частка ад галоўнага побач з эбу?
Дзякуй...
"прывітанне", але калі ў вас ******** c? схему,на рэле помпы падачы паліва, мне здаецца, што есць 2 засцерагальніка (f54 20ampere і f4 10 ампер),f54 ? станоўчыя . харчаванне шпулькі два правады:чорны/фіялетавы і чырвоны/белы, чырвоны/белы c? засцерагальнік f4 10 ампер,чорны/фіялетавы частка з pin n.32 эбу.........па крайняй меры,******** мне гэта, калі я не памыляюся
Засцерагальнікі ок
У мяне не было tempp ў guaradre, электрычная схема, каб праверыць, ці масу на рэле помпы пры адкрыцці базы, дзе прыходзіць
прабачце fidodido вы не мылі машыну, я ўзяў шмат вады?? паспрабуйце адключыць i can?я да centalina рухавік, прадуць і сабраць, мне і давялося з іншымі сродкамі
Машына ? спыняецца больш за год,я не ведаю, калі ен бярэцца вада
Думаючы пра гэта, магчыма,я знайшоў анке вады ўнутры фарсунак
Заблакаваныя ад іржы...
я з паловай, што ен зрабіў з аўтаматычным і " спартак", затым быў выключаны маральнай на кароткі +15 dellecentraline мяне гараць засцерагальнікі па 15а мозг, які паліць з паловай завода all паветра po прыбыцця ў ecu u я крыху вільготная, дыханне спрэй кантакты і магіі
я спадзяюся, што савет будзе рашэнне!