...................
Прагляд Для Друку
...................
я autocom (клон) і ідзе даволі добра, вы робіце шмат аўто з аднаго інтэрфейсу
Ты поўны .. Autocom сапраўды якасць? кошт!!!!!!
можа зрабіць з часопіса??
Таксама я autocom і няма чаго скардзіцца. Калі для часопіса вы маеце на ўвазе дыягностыкі ў рэжыме рэальнага часу.
цікава, што лічбы вы кажаце, каб яго можна было купіць?
умм!!я бачыў, што вы прадаеце на форуме!!
Original 2500 еўра прыкладна + падпіска 600/700 еўра ў год.. Клон менш за 10%
Прадукцыйнасць autocom вар'іруюцца ў залежнасці ад аўто,на некаторых ECU паглядзець усе, пі? на некалькіх іншых дадзеных,а таксама ў актывацыі кампанентаў вар'іруецца,не кажучы ўжо пра адаптацыі,кпп,фарсункі ... і г. д і да т. я думаю, існуе дыягназ, які зробіць усе, на ўсе..
дзякуй msport..усе вельмі выразна і лаканічна...яшчэ раз дзякую...
я рэкамендую мець афіцыйным дыягназам і што-то яшчэ, можа быць, клон, вядома, я кажу аб х хто мае activities
перавышэнне хуткасці ты дзейнасць з тым, каб сродкі дыягностыкі афіцыйныя абнаўлення кожны "3x2"??
я kts bosch заўседы з апошніх абнаўленняў і шмат-шмат " esperieza "
я не стаўлю абсалютна сумневу ваш вопыт, але вы не зламанай скрынкі "фіксаваны падатак" абнаўленняў??
І я ўжо якое-то час, што я зламаў па гэтай прычыне я адышла на не арыгінальныя рэчы, якія я раблю з autocom мой афіцыйны, калі такі марыць
мае меркаванне, і, што яшчэ дыягназ у вас і лепш, і qella, што вы не можаце мець справу з адным, ты з іншай
прывітанне адмін, што першапачаткова дыягназу ты і autocom, якія вы выкарыстоўваеце, і тое, што се на сайт
калі я магу сказаць, мая, улічваючы, што для працы ў асноўным прадаю дыягназ...калі вы прыватныя лепш ? добры клон autocom.
Калі ў вас есць дзейнасць?, у спалучэнні з выйгрышнай можа быць launch арыгінал і клон autocom.
Кожны тэстар мае свае вартасці і свае недахопы, у маім маленькім прадам motorscan, motor x , brainbee, launch і autocom...і пакуль яны таму таксама texa! Сон усе добрыя дыягностыкі, motorscan просты, хуткі і інтуітыўна зразумелы, матор х ? копія motorscan, brainbee, каб пэўныя рэчы ? лепш motorscan але і для іншых ? горш. Launch не ? падыходзіць для ўсіх механічных, некаторыя кліенты скардзяцца, што не ? добра, у рэальнасці? сон ім, што яны не маюць мозгу падыходзіць, каб выкарыстоўваць яго. Autocom арыгінал ? ўзрушаюча, але нічым не адрозніваецца ад сваіх клонаў, таму столькі каштуе, бяры клон
texa, я ніколі не любіў, ні для дыягностыкі, што робіць яго, як кіруе падпіскамі...? c? сказаць, што для грузавіка ? самае лепшае. ? адзінае, напрыклад, што скінуць fap на iveco, што нават kts bosch ? у стане зрабіць
я выкарыстоўваю ў спалучэнні texa і kts і цяпер я адчуваю сябе добра, то я бяру дыягназ арыгінальныя выразна клон.....
Я згодны з тым, што кажа большасць (Autocom - клон).
Акрамя таго, я хацеў вам сказаць, я ведаю, што (BrainBee ST6000), і калі, улічваючы праблемы сувязі або DTC. ? у сувязі кабель сувязі. устаноўлена, што continuit? паміж кантактамі раздыма OBD, праз (nullbox).
У мяне было шмат праблем з тымі кабелямі, адзін раз у мяне быў спосаб рамонту да 5, якія былі скарочаныя.
З павагай
хлопцы, я хацеў спытаць..але autocom можа зрабіць запіс іма у фарсунак??
*admin вы можаце даць р? інфармацыя на lexia, што тыпу сканара, а?
lexia ? выдатны інструмент дыягностыкі аўтамабіля з ужываннем peugeot і citroen.
мы кажам, што lexia і важна, асабліва, калі вы шмат defapi на citroe і peugeot.
і ELM 327, што вы скажыце мне??як гэта працуе??? патрэбна SW прыватнасці, для сканавання???
ELM327 пу? працаваць з рознымі sw, + вядомасць (магчыма) з іх ? multiecuscan - спецыяльна для аўтамабіляў групы Fiat.
проста каб зразумець...elm ? свайго роду сканер нейтральны, у якім вы можаце ўвесці больш sw scannering?
Практычна
аднак давайце паглядзім праўдзе ў вочы,вяз і gioccattolino,ва ўсякім выпадку, адзіны інструмент, насенне, прафесійны і вельмі спагадны персанал, які можа замяніць нешта афіцыйнае і autocom.
Так, для? тое, што робіць elm з multiecuscan, autocom то марыць... Вядома, тут гаворка ідзе аб дыягностыцы спецыфікацыі (sw).
па адным, чаму? кожны sw размешчаны камунікацыйны порт.
Я пацвярджаю, што Autocom працуе вельмі добра, і калі я абнаўленне 2012.2 у мяне не было больш? праблема распазнання інтэрфейсу. Некаторыя казалі, што версіі не працавалі добра з BMW і Ford, для? мая, на шчасце, не даў мне гэтай праблемы ? той, што ўстанаўліваецца на чып OKI. Суадносіны якасць? цана. Вядома ? таксама добра мець ELM327 для групы fiat ( з 3-кабелі, адаптары) і, магчыма, нават праграма scanXL pro, які ажыццяўляе дыягностыку амаль на ўсіх аўто з дапамогай ELM327
мой autocom той спрабаваў su1 ford і bmw 1 і не мае на іх ложка, але і на іншых, творыць цуды, здаецца, што існуюць розныя коды клон, але не ведаю, што зменіцца ўнутры.
я магу табе сказаць, што я нават texa але ў многіх выпадках autocom і лепш!
texa ў апошні час, калі ен падае з вялікай я нават brain bee жывата і st 6000, і я павінен сказаць, што, калі яго ядуць на сняданак texa quastanno яны даслалі мне папярэджанне, што будзе " павелічэнне abonamento у мінулым годзе я заплаціў 800 еўра mortacci ім autocom клон ? з арыгінала ? дыягназ ад 3000 еўра, не ? столькі gicattolino, і я павінен сказаць, што на японскіх я сапраўды уражаны тым больш я lexia у opcom на vcds врі
у мяне есць сябры, з tecnomotor і bosch, але я павінен сказаць, што дыягназ сапраўды ніколі не бывае дастаткова,
адзін раз, каб выраўнаваць рамках 147 было каля 20000 еўра дыягназу ў маей майстэрні і не мог зрабіць гэтую аперацыю, усе врі ў рэшце рэшт прагнаў у elm-ад 15 еўра і з тэс tac у страі з першага стрэлу
нават у вас есць праблемы, каб скінуць ўтрыманне алею на daily 09 у сістэме dpf texa проста няма?'!!!!
я ніколі не спрабаваў на daily скінуць service іншы дзень на citroen фургон з dpf мяне скінуць, як ecu рухавіка, што карціны, але часта я заўважыў, што на многіх аўтамабілях есць толькі obd асабліва азіяцкіх і вельмі павольна, і на fiat часта кажа вам, невядомая памылка, і я ў цяперашні час устаноўленая версія 48.00