http://www.professionalchiptuning.ne...otori-Alfa-MJT
Прагляд Для Друку
добра..дзякуй.
Я магу ведаць, што трэба адключыць гэты клапан, і якія есць перавагі ? Дзякуй авансаў ў
выдаленне Swirl зніжае рызыку паломкі, выкліканыя іх паломкі; гэтыя клапаны ствараюць узрушэнняў, якія павінны дапамагчы згарання, але схільныя да паломкі; выдаляе іх фізічна гэта робіць таксама трэба выдаліць іх у ECU.
Я да гэтага часу не магу прачытаць файл, я хацеў бы ведаць, калі кіраўніцтва ? таксама сапраўды для jtdm 16 v 147... дзякуй
Прывад з swirll у любым выпадку застаецца падлучаным, у адваротным выпадку эбу дар? адмова або C. C. C, што і, што, калі не выдалілі, вам гэтай мертвай кропкай на нізкіх абарачэннях, і не толькі, я калектары іх выдаленне заўседы, чаму?, адзін bellapulizia ніколі не перашкодзіць, і большасць раз я выявіў, што клапаны адлучаны..
з прывад падлучаны не шпіен....
толькі мяне не здарыцца, я пакажу вам дзве фатаграфіі, каб зрабіць вас бачыць у см я раблю ;)
але пасля выдалення day дросельнай засланкі машыны ўнізе не хапае крутоўнага моманту, што вы робіце? ен кладзе руку на карту, каб павялічыць разрыў ўніз?
па праўдзе сказаць ? cos? нязначнай розніцай, што вы можаце пакінуць таксама cos
шчыра кажучы, мяне часам здараецца, калі я спрабую гэтыя машыны з матылькамі з cioco вы адчуваеце няздольнасць пары ўніз, менавіта паміж 1200e 2500 абаротаў у хвіліну, каб гэта было цікава, калі ен кампенсуе пасля выдалення фізічна з адлюстраваннем на гэтых абарачэннях
А....на 1.9 ІМХО ? pi? пытанне бяспекі рухавіка, скажам, каб не мець "mine vaganti"....на 2.4 f? менавіта добра, а не!
калі ж выдаліць у эбу і застаюцца на калектар, што адбываецца?
аднак, не могуць адарвацца і зрабіць, даюць той жа, што і ў рухавік...
прабачце,мы ведаем, што abbassanso крывыя лапаткі адкрываюцца цалкам, таму я думаў,
калі я магу выдаліць і ўстаю крывыя максімальнага значэння павінны заставацца зачыненымі,а затым электрарухавік не павінен быў спрацаваць...няма?
цяпер лапаткі я іх яшчэ не ўстаноўлены, і ў мяне няма магчымасці паспрабаваць, але маяк " - гэта спроба
Прашу прабачэння за невуцтва, але што рызык вы можаце сутыкнуцца, адключаючы swirl з карты ?
прывітанне ўсім :)
Прывітанне, хлопцы, сення я разабраў калектар впускной маей 159, на жаль, сітуацыя не ? з лепшых на самай справе я знайшоў клапанаў swirl маршруты ад, як вы бачыце на прыкладаемым фота, на жаль, я яшчэ не магу бачыць ўкладанні, каб убачыць кіраўніцтва на адключэнне клапанаў, але ўсе ж хачу савет ад вас, я апошняя заставалася і рамонт, змяніўшы ці я бачу, знайсці precolettore таксама выкарыстаў і я пакідаю ўсе без змяненняў у ecu?
Дзякуй за параду
З павагай hyrosat
вызваляецца таксама апошні раз і пакінуць усе, як будзе...
хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены
але тады я павінен таксама зачыніць egr ў ecu? як гэта працуе?
у egr не мае нічога агульнага з swirl, але не зачыніць egr дрэнна не робіць
у эбу не павінен даць мне памылак, але рабіў бы даць мне праблемы seghettamento?
я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?
не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)
не ў крыўду.
вядома, зняць з не ? максімум,вы павінна ў тэорыі хапаць басоў,на практыцы нават я зразумеў...
але, вядома, пазбавіць павышае надзейнасць? аўтамабіль, які каштуе больш? страты на нізкіх...
я togliendole я заўважыў, лепшы адказ на ўсіх абаротах, прырост у хуткасці? у рэзюмэ, сярод зменены, нізкі расход паліва і, як пабочны эфект, калі cos? мы можам вызначыць яго, зніжэнне тармажэння рухавіком, што амаль не існуе таксама выгляд, наяўнасць акп, за тое, што я змог растлумачыць сваяка ? ступень бакалаўра ў галіне машынабудавання, іх функцыя ? у асноўным у тым, каб стварыць так званы "пусты" на выпуск і падкрэсліць тормаз рухавіка, для астатніх ? праект недасканалым і, магчыма, шкодна для рухавіка, а калі ты ведаеш больш? інжынер, лепш для вас, дэзінфармацыя часам робіць, хто лічыць, што ведаць наступныя правілы тэхнікі, а не тыя рэальныя выпрабаванні, то не ў крыўду будзе ясна, дэ групы могуць быць
быць інжынерам-гэта не значыць ведаць усе, ricordalo!
не ўпадаючы ў банальны, я б сцвярджаць, што сярод усіх тых, вядомых інжынераў, хто больш? і хто менш, усе ведаюць сваю працу, не ? для ўсіх роўны, але кожны з іх спецыялізуецца толькі ў нас? для чаго ? прызначаны, у сваей кампаніі...так што тлумачэнне dell інжынера, бачылі, што не трэба стварыць вакуум, але што-то яшчэ, я б сказаў, што не ? менавіта дакладнае.
я толькі зрабіў выснову, што вы напісалі, што, аказваецца, disinformativa для тых, хто чытае, чаму? я мяркую, што, калі б я чытаў раней, толькі ў вікіпедыі, каб не працытаваць тэхнічны дакумент, якія тычацца матылькоў турбулентнасці, вы б зразумелі, чаму? я напісаў вам, cos?...su мноства форумаў, яны зрабілі свой выбар ужо? шмат гадоў таму, і, ведаеце, ce n ? быў толькі адзін, што я памятаю, што ен ведаў працы матылькоў...і як ні дзіўна не раіў...можа быць, чаму?, хоць і не будучы ing. разумеў, чаму? fluidodinamico прысутнасці....? degustibus non est disputandum....мы хочам толькі пі? пазнанне і менш supponenza (па-мойму)
на l? што swirl ствараюць лепшага згарання, але вы не хочаце ісці менш, чым ад механічнай, этап EGR пакідаюць адкрытымі лапаткі
у swirl і прывітанне...
Асабліва на серыі E46, што пашкоджанні зрабіў у не й? у канчатковым выніку...
затым вы можаце выцягнуць ўжо? уся гідрадынаміка, CO2, NOx...
але, шчыра кажучы, людзей не цікавіць..... проста хочаце менш праблем, менш марнаваць механік для рамонту-гэта, як правіла,...
я ведаю Людзей, якія застаецца хады для EGR маршрутаў, DPF забітыя... рэгенерацыі кожныя 40 км... і г.д....
і расход паліва растуць, а таксама забруджвання, замены алею ў рухавіку да часу.... і cos? далей...
на самай справе гэты выбар ? дачка мае патрэбу ў эканоміі, але робіцца без веды магчымасцяў? што вы губляеце!
на жаль, тое, што вы кажаце ? правільна...perdit? c'? і там будзе?.... і многія не ведаюць рэальныя функцыі...
але, у рэшце рэшт, пакінуўшы ў баку тэорыю і тэст. на працяглы больш? перавагі і недахопы для
сярэдні карыстальнік, які не пу? pi?... я кажу пра людзей, хто выжывае...
St? інжынерам чаргу, распрацаваць эфектыўныя сістэмы па-рознаму...
але потым да хаты costuttrici прыстойна... робяць паварот эканомікі....
прабачце, але ў fiat bravo гэты мац клапанаў swirl я не бачу каля фарсунак, але есць на 1.9 150Cv bravo?
azzz але жадаючых, як я магу зрабіць для таго, каб праверыць ці ўсе swirl працуюць, у тым сэнсе, што адкрываюцца і зачыняюцца добра? Чаму? раніцай на некалькі секунд транспартных машыны, а то ў мяне дзіўная цяга на 2800rpm, я не хацеў бы, што можа залежаць ад гэтых парушальнікаў.
З МНС можна? ўбачыць, калі ўсе 4 працуюць?
Прыкладанне 4112Bravosport нават мой seghettava мала ? павялічылася і дзіўнае імкненне тых колаў сітуацыя на мой калектар ? гэта ў дадатку
Прыкладанне 4112
вы заўважылі выразна, што ты на форуме нашмат больш? "сказаў" гэта, па ўсім, што вы напісалі, вы не заўважыце ніякай дакладнай інфармацыі, сказаўшы, што supponenza цябе падару з задавальненнем, вы паказалі, наколькі добра вы і эксперт, мабыць, у іншы форум"insegna"....... (па-мойму)