Я хацеў бы ведаць, калі вы заўважылі істотныя адрозненні ў выкарыстанні 2 версіі mpps.
Версія 12 ? вышэй за 5, ці вы знайшлі што-то негатыўнае?
Прагляд Для Друку
Я хацеў бы ведаць, калі вы заўважылі істотныя адрозненні ў выкарыстанні 2 версіі mpps.
Версія 12 ? вышэй за 5, ці вы знайшлі што-то негатыўнае?
акрамя зрабіць больш рэчаў, на 1.3mjet за тое, што я мог бачыць v5.0 больш стабільнай,выкарыстанне абсталявання афіцыйны але я сяброў і кліентаў, якія ханн.
Я выкарыстаў v5.0, і я выявіў сябе вельмі добра, я хацеў бы паспрабаваць v12, але мне было ўжо? чуў чуткі аб тым, што не столькі....
я іх абодвух, і, шчыра кажучы, я лепш з 12: мне здаецца, што на некаторыя аўтамабілі відавочна пі? хуткі і стабільны.
У любым выпадку, ніколі не было праблем, нават з 5 :)
на самай справе, асабістага вопыту, таму, калі патрабуецца v12 прымае яго, у адваротным выпадку застаецца з v5 і не мяняецца вярнуўся".
так, 12-я мае правільны пратакол для lancia ypsilon 75 і 90cv, што мне трэба :)
Блакуецца калі-небудзь ecu з абодвух?
шчыра кажучы няма... я ? здаралася, прама на світанку, першая машына, што я і зрабіў праз OBD блакаваць ECU... у мяне не было снасці, чаму? заўседы зробленыя аўтамабілі абслугоўванне, прыгожая мэбля з дапамогай праграмавання eeprom прамым эфіры... калега хацеў адлюстраваць сваю 156, а ? закупляецца wingnut клон ... я б ніколі не зрабіў...? заблакаваны на запіс адразу пасля адмены ...
Я кажу таксама і больш познія...edc16 c8/c39 г.д.
да шчасця (SGRAT) няма ... :D :D :D
у цябе быў негатыўны вопыт у гэтым сэнсе?
Я не....але ў мяне есць некалькі выпадкаў, у якіх rapportarmi...зробленыя 4 edc15c7 і 3 edc16c8.
У выпадку блакавання ? рэкамендуецца паўтарыць спробу з mod, альбо перайсці ў рэжым? recovery файл врі?
Такім чынам, bdm або інтэрфейсы афіцэраў, дакладна?
я шчыра ў выпадку блакавання... tenterei ў recovery mode з mpps файл крычы... тое, extrema ratio BDM ...
У самай справе ? тое, што я ведаў, я... я думаў, што былі іншыя метады выпрабаваць. Так што не ? рэкамендуем паўтарыць спробу пасля аднаўлення зрабіць запісу мод?
тады я растлумачу, што рабіць у выпадку блакавання,то НІКОЛІ і co-НЕБУДЗЬ выключыце запальванне,выйдзіце з праграмы, адкрыць яго і паспрабаваць у рэжым recoveri пісаць файл крычы,калі не ідзе рабіць яшчэ спробы, ніколі не выключыце запальванне,можа быць, паспрабуйце без дадзеных, калі гэта магчыма,у выпадку, калі ў вас есць іншыя праграмісты, паспрабуйце з тымі,у выпадку няўдачы, перш чым зняць эбу зняць станоўчы выгляд-ва батарэй на працягу прыкладна 30 хвілін, а затым паўтарыце спробу, калі не ідзе, няма альтэрнатывы або праграмістаў афіцэраў, калі хто-то ў горадзе ці отпаять у выпадку edc15 або bdm у выпадку edc16.
выкарыстанне як 5 і 12 на 2 розных пк... Тое, што я заўважыў ? што на TDI edc15 абодва arrancano p? у пісьмовай форме. 12-асабліва, калі вы заўважылі добра вашы дзеянні, вы зможаце? звярніце ўвагу, што nn паважае нармальная працэдура, віды атрымання інфармацыі,бяспека доступу, выдаленне flash і запісы, але вы accavvalla x? без шкоды для запісу файла.
а я выкарыстоўваю іншае рашэнне... некалькі старамоднага, але ? l', процілеглую вашай :-) асабліва на TDI
У выпадку немагчымасці завяршэння запісу я пераходжу рамкі, у той жа час я выбіраю файл пісаць зноў, і калі, прыбыўшы на пункт, дзе пытаецца, ці хачу я пачаць пісаць, pigio і адразу пераходжу рамкі. Вырашана шмат разоў на TDI edc15. Я лічу, што робіць cos? есць пікавая магутнасць на лініі і сымитируйте амаль запіс у школы.
nn, я б пачала спрачацца :-)... але я знаходжу цяжкасці? зрабіць, як вы кажаце, не выключыць запальванне,на edc16, у асноўным. як толькі мне загараецца папераджальны сігнальная лямпа сістэмы кантролю цягі і, такім чынам, эбу K. O. назад, а мне пісаць xch? кажа ecu nn знойдзена! раблю тое аперацыі, апісаныя раней магу прымусіць пісаць. але як і ва ўсіх працах, кожны з іх мае сваю методыку
Калі пісанне кажа, ок, але аўтамабіль пры першым запуску не ідзе, то вы павінны выключыць запальванне? Я кажу гэта не па чутках, але не я ? ніколі не здаралася.
проста уключыце, рамкі запіс адбылася робяць, напрыклад, памылкі ў разліках сум павінны мець кантрольныя лямпы гараць тыпу esp/asr і кіравання рухавіком! бескарысна спрабаваць зрабіць яе... я раблю працэдуру, паказаную вышэй памылку і не зняць нічога,трэба толькі пачакаць, і паспрабаваць пару разоў
Можа быць рашэнне, калі ўжо былі зробленыя ўсе іншыя доказы!
я заўседы вырашана cos?... калі вы хочаце, нават калі nn ? той раздзел, дзе прапаноўваць вы маглі б зрабіць відэа аперацый, такіх як гэты і іншыя аднаўлення x metterele даступныя для ўсіх карыстальнікаў
Вы заўседы вырашаецца? Вельмі добра, тады...можна прыводзіць прыклады, якія машыны вы кажаце і з якой версіі mpps?
EDC15 1.9 TDI, EDC15 c7 jtd версіі V5 і V12. Okkio x? што V12 на TDI EDC15 я бачу, цягнуцца,на самай справе я аддаю перавагу іх з V5
а кажучы ўсе метады аднаўлення з mpps у выпадку пашкоджання, таксама існуе іншае рашэнне... pelino-й? складана,але трэба, каб дапамогу ў выпадку неабходнасці? экстрэмальныя! працуе на edc15, edc16! у выпадку адмовы ў прызнанні ID mpps, калі ў вас есць possiblit? і пад рукой эбу накшталт як сям'я, што і на " затрымаўся аўтамабіль attaccatela у гэтым апошнім і прымусіць яго зрабіць прызнанне ID на гэтым потым не выключыце запальванне перакладзіце блок кіравання заблакаваны, і рабіце гэта з пісаннем. Я спадзяюся, што было карысна
ен мае рацыю ў 77grande nn выключаць карціну, калі паставіць у рэжым? recovery, у мяне есць абедзве версіі v5 і v12 амаль роўныя, у рэчаіснасці? v12 і крыху больш? стабільны.
:-) я гатовы рабіць відэа дэманстрацыі, на мой рэжым?... хацелася б убачыць, cn кантрольная лямпа esp/tcs/asr гарыць у пацверджанне блока эбу, як вы робіце, каб зрабіць яе ў запісе!
Калі вы хочаце адправіць відэа так, хто не верыць у пу? убачыць, што на самой справе працуе.
Можа быць рашэнне гэтай падпампоўкі ecu... Але ты ніколі не спрабаваў? Я сумнеўна, як рабіць добра для астатняй электронікі, адлучыце і зноў далучыце адзін Ecu гарачай...
амаль стараюся c'? заўседы часу x даведацца, як гаворыцца, шляхі гасподнія бязмежныя, cattivik але калі ў вас есць час, зрабіце відэа можа быць карысным
я з версіі v5 я затрымаўся два разы ў запісе, што значна 90cv, і мой сябар заблакаваў, што і fiesta 1.6 tdci 90cv ў пісьмовай форме, і ў іх, былі болю, пасля чаго я вырашыў вы прыкладзеце яго да пазногця!
на самай справе, калі вы і пачаткоўцаў, так і не абсталяваных для добра, і гэта вопыт, але вельмі ціхі і есць першы раз за ўсе тое зробленыя вопыт і attrezatodi добра становіцца вецер.
версія crack працуе добра, як арыгінал?
глядзець я арыгінал не ведаю,але па досведзе клон л я павесіў на цвік
мммм вы мяне прыходзяць сумневы, я хацеў узяць яго, але знешні выгляд больш падрабязна
тады, магчыма, вы будзеце pi? пашанцавала, а мне ? gi? паспяхова блакаваць два экю, то вы павінны бачыць,есць клоны і клоны
арыгінал каштуе 270, а клоны маюць розныя кошты
шчыра арыгінальнай, не l я нават ніколі не бачыў,але дай мне прамую выдаткуйце на што-то больш? але вы ўпэўненыя,
? ідэнтычны клон, сябар узяў клон разам з іншымі праграмамі да 100 еўра адпраўлены 3 месяцы f? і да гэтага часу ніякіх праблем
дабрашчасны ен,я магу табе гарантаваць, што калі завісае з'яўляюцца болі ў