прывітанне ўсім, я хацеў бы вярнуць у зыходнае стан блок кіравання magneti marelli 32miu/4, ці можа быць, хто-небудзь мне падкажа, як зрабіць иммо оф ???
я быў бы вам вельмі ўдзячны, калі зможаце даць мне некалькі больш
дзякуй загадзя
прывітанне ўсім, я хацеў бы вярнуць у зыходнае стан блок кіравання magneti marelli 32miu/4, ці можа быць, хто-небудзь мне падкажа, як зрабіць иммо оф ???
я быў бы вам вельмі ўдзячны, калі зможаце даць мне некалькі больш
дзякуй загадзя
Я прыкладаю screen з значэння, якія патрабуецца змяніць. Вы на e2p.
для immo off паставіць у FF у = 4000 у = 7220.
пасля scodifica часткова неабходна перапраграмаваць ключы . immo off вы робіце ў flash ecu, вы можаце прачытаць у boot loader і адлучыце плэер
дзякуй, што адказалі gimarras, я паспрабаваў адкрыць свой укладанняў, але, на жаль, старонка вяртае мне памылку, сказаўшы мне, што я не маю права адкрыць файл у вас які-то іншы абыходны шлях, каб паказаць мне файл ????
рашэнне scodifica часткова справядліва для ўсіх miu мама piaggio ???
даруй, але я пачатковец, у мяне ёсць праграмнае забеспячэнне і інтэрфейс, які дазваляе мне чытаць коды, ключы таксама майстар, і ў той жа час таксама шанец riverginizzarla
але праграма мне робіць адрозненне miu такім чынам
Ecu MIU1 MIU2 MIU 4 якія праграмы дазваляе мне чытаць флэш-поўнай, і нават пісаць і чытаць код ключоў
рашэнне, якое ты даў мне ( FF у = 4000 у = 7220) дакладна для ўсіх трох мадэляў, пералічаных вышэй ???
тады я не разумею, калі иммо оф я павінен зрабіць у flash або eprom ?
я не змог адрэдагаваць пост вышэй, і папраўка, я хацеў сказаць, рашэнне, якое ты даў мне ( FF у = 4000 у = 7220) трэба зрабіць immo off, г. зн. вынік,
ці толькі часткова ??? калі і разам павінна быць зроблена ў flash, як ты ўжо сказаў, але так як я не змог паглядзець ваша ўкладанне і ўсё больш-менш ясна, мабыць
дзякуй, чакаю адказ.
дзякуй добры вечар
Я таксама не эксперт. Я мінулае, як я даведаўся інфармацыю . Працэдура, што я паказаў, гэта для разам, каб зрабіць гэта на eprom, а затым чытаць, рэдагаваць радок і паўтарыць. Калі няма ніякіх праблем з боку адміністратара я магу адправіць файл у фармаце jpeg на ваш паштовую скрыню. Паспрабуйце даць і паглядзець, калі бародкі з ADIMIN ўдараць ці не на нас. Затым, калі нас чытае хто-то больш дасведчаны, добра будзе ўносіць інфа.
спрабую загрузіць jpeg без маланкі. Паспрабуйце, калі вы можаце бачыць.
на жаль, пакуль яшчэ раз не магу глядзець ўкладанні, кажа, што мне не хапае дазволу, каб зрабіць тое, што я паслаў таксама **** да адміністрацыйнай падвяргаючы праблема ўжо ў апошнія дні, але я яшчэ не атрымаў адказ.
я пакіну цябе мая **** можа быць, адмін будзе разуменне,або, па меншай меры, папрасіў яго быць у такім выпадку
tonynet5*************
прывітанне gimarras,дзякуй табе абавязацельствы ў адпраўляць ўкладанні ў розныя фарматы, але, мабыць, праблема не ўхіленая,я паслаў ужо **** ў апошнія дні,і нават у гэты час падвяргаецца праблема,але ўсё яшчэ не атрымаў адказу, толькі каб знайсці, што няма выйсця па-за правілаў прашу адміністратара быць паблажлівыя і зрабіць выключэнне на гэты раз прама на якая стварылася сітуацыю.
а пакуль я пакідаю маю **** "tonynet5*************"
tonynet5chicciola******* затым паставіць кропку і
tonhynet5chiocciola.сек.або.t.m.a.i.l.кропка
gimarras спрабую з гэтай стратэгіяй tonynet5chiocciola.сек.або.t.m.a.i.l.кропка
я паслаў да кропкі com. кропка ru не працуе. дай мне пацверджанне, калі вы атрымалі