прывітанне, хто-небудзь ведае, скажыце мне, cos'? драйвер wish, wish ? неабходны драйвер ? гід/кіроўца, я шукаў на форуме, але ўсе прымаюць гэта як належнае, cos'
Прагляд Для Друку
прывітанне, хто-небудзь ведае, скажыце мне, cos'? драйвер wish, wish ? неабходны драйвер ? гід/кіроўца, я шукаў на форуме, але ўсе прымаюць гэта як належнае, cos'
усе залежыць ад таго, ecu вы кажаце, але, што s? я ў DW ? карту педаль cio? запыт, які вы робіце праз ножку на педаль акселератара cio? ад гэтага ecu разумее, што вы робіце, і рэагуе адпаведна ? карту, ці што ? "**** усе"? усе пачынаецца з вас, так і для edc16 карту ? x-восі:восі кручэння; y становішча педалі; вось z або дэскрыптар назавіце яго, як хочаце, есць у нм...у той час як для edc15 вы Х пра. / мін; Y-педаль; Z-мг-cycle або IQ cio? дызельнае паліва патрабуецца, будуць і іншыя рэчы, каб сказаць, але мы чакаем, што кажуць, самых вопытных...
па-мойму, ты патлумачыў вельмі добра. Прырашчэння, што ў dw адпавядаць аб'ему нататкі ўсе астатняе
я хацеў бы дадаць, што, дакранаючыся толькі DW і адрэгуляваць абмежавальнікі і turbo, не дакранаючыся нічога іншага большасць аўтамабіляў ідуць моцныя, але што самая прыгожая ? што гэта ? змяненне veeery вытанчанай cio? паказваючы ў DW да ecu, што вы хочаце, скажам, 70mg-цыкл дызельнага паліва ў месца, 55 залатых медалеў(лікаў)ecu працуе зусім з яго алгарытм па змаўчанні, і вы з гэтым справіцца? усе разлікі, каб даць вам, чым патрабуецца cio? практычна не маюць праблем, чым, магчыма, калі мы кранем ціску ў магістралі rail і час ўпырску....што, што, калі ен скажа: "я знайду спосаб veeery чыстай moddare...я кажу пра edc16 групы vag існуе абмежавальнік дыму, як на edc15 я лічу, што існуе на edc16 (common rail), але nesuno я s? сказаць больш, і, як я ўжо казаў у іншай tread ўсіх edc16 карты пераўтварэнні нм>iq, які павінен быць ключ для "разблакаваць" гэтыя ecu ад іх столь ін'екцый ? у 80mm3 толькі, што калі вы папытаеце ці вам кажуць, што не c'? нічога падобнага, чаму? можа быць, не свабодны? яны ведаюць, або ведаюць, але калі яны трымаюць ооочень туга...
у vag edc16 есць два абмежавальніка gasalio аднесеных да maf і map у edc16 cr c'? карэкцыя лямбда для мадэляў, якія маюць .. змена, як вы кажаце ? рэшце рэшт, але калі не вачэй усе ? бескарысна потым кожны ecu мае іншы прыбытку, не закранаючы ў класічным стылі
вы не прытрымліваюся..***** unque для vag edc16 есць 2 абмежавальнікі але адно smoke limiter або карту), і іншыя, і абмежавальнік крутоўнага моманту, тыя, якія ты кажаш, я іх не ведаю....на самай справе я хацеў бы бачыць іх....і, перш за ўсе, я хацеў бы зразумець, як ўмяшацца на карце пераўтварэнне нм>iq...
у некаторых vag edc16 есць два lim дыму, паведамілі ў maf, і іншы map ... абмежавальнікі крутоўнага моманту-гэта момант ... карту пераўтварэнні на падставе таго, што вам трэба зрабіць пу? заставацца крычы... можа не мець жаданага эфекту, краніце яго, а затым заўседы залежыць ад таго, які аўтамабіль мы гаворым ... агляд, карту, якія вы павінны вывучыць і спрабуе зразумець, як ? было распрацавана ўваходзіць у аптычны працы рухавіка і як будзе? кіруецца толькі cos? вам ключ да ўсяго..
ciccio не ў крыўду: шмат прыгожых слоў, не сказаць нічога...яна талент у гэтым...
не маглі б вы размясціць, калі вы ідзяце адзін экран з гэтыя абмежавальнікі maf-map??
не я раблю, але я не прывык, каб даць пераказваюць .. мне падабаецца думаць і рабіць, думаць.. ? занадта проста папрасіць адзін экран пачынае шукаць там? што вам неабходна, праглядаючы карту... калі патрэбна дапамога тое d? з задавальненнем, калі я бачу, прыхільнасці людзей... то ў гэтай дыскусіі вы казалі, DW не адрасоў vag або іншыя ecu...
добра, добра, прывітанне