Прагляд Для Друку
добры дзень, фабіа,
я не магу загрузіць файл яшчэ...
што hw і sw мантуе ?
калі ? есць 147 edc15c7, як мая (8в 115cv)
адрасы карт duration :
724BA і 7278A я, я, я паралельна (магчыма, памыляюся)
выказваюць тэрмін у зша (кабрыялет ў градусах з дапамогай каэфіцыента 0.023437) на восі у вас ціск у чыгуначныя магістралі і на адным, у вас rpm-пакетаў.
калі вы мне адкажаце, што мы кажам пра тое ж centrlalina і выкарыстання winols вы прыкладаю свой мод
Сиси мы кажам пра тое ж эбу
дзякуй gionag але карту мне вы паказалі ? гэтай перадаплаты , гэта значыць калі(у градусах) павінен пачынацца ўпырск , я шукаю той, які паказвае час ўпырску....для файлаў, якія вы паслалі мне я дзякую цябе, але я не ведаю, выкарыстоўваць winols, паспрабуе? адкрыць яго і будзеце бачыць? што рабіць
Я не здзіўлюся, памыляюся...
але SOI тут :
7321A & 746B0
тыя, якія я даў, з'яўляюцца працягласць абмежавальнікам або, па крайняй меры, я спадзяюся, што я машына, што і прадугледжвае некалькі дзясяткаў graidi :D
Глядзець ты мне адкрыў свет, я верыў, што duration б SOI, аднак SOI маюць на восях дызель і rpm? Дзякуй 1000 дапамогу, якую я ад
Патрэбныя добрыя карты, якія мне паказалі, я не магу зразумець, як гэта патлумачыць, чаму? калі я раблю рахункі для 3000 абаротаў у хвіліну максімум дызель мяне выходзіць, што ўпырск пачынаецца ў 11gradi перад вмт і доўжыцца 30 градусаў, улічваючы, што не магу пераадолець 10gradi пост ўпырску, я думаю, што там я зразумеў, покер... вы можаце дапамагчы Мне зразумець гэта? Дзякуй
між тым, я рады дапамагчы (я думаю, што форумы служаць для гэтага).
за тое, што вы кажаце, я павінен паглядзець на карты, якія на дадзены момант адпачываюць на хатнім кампутары.
з разліку, што вы зрабілі не вы скралі ў загадзя... градусаў фактычныя ін'екцый паглядзіце разлічваецца шляхам аднімання перадаплата на карту duration.
паглядзіце, калі cos? вам дзверы.
Я заўседы кажу, я неафіт добры і зроблены, таму маю інфармацыю трэба ўспрымаць з асцярожнасцю :D
мы чакаем, магчыма, адмова cos? мы вучымся ў двух
якія формулы, якія выкарыстоўваліся, каб змяніць іх мікрасекунд ўпырску ў тэрмін кута?
проста каб зразумець, калі мы выкарыстоўваем тую ж формулу, або мець у любым выпадку адзін і той жа вынік aldil? метад...