Усім прывітанне.
Я павінен зачыніць EGR і вырашыць праблему гарачага старту на Leon 2.0 TDI 140.
Прыкладаю зыходны файл і тое, змянілі, зрабілі з carsoft. Хто-то мне пу? зірніце, калі ? усе ок?
Дзякуй загадзя.
Прагляд Для Друку
з майго пункту гледжання не добра, ne выключэння рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ne гарачы старт,запуск у пр быў зроблены ў перабольшанай форме і ў месцах, дзе не трэба,акрамя таго, ен быў крануты, а таксама халоднага запуску, што не трэба чапаць,для адпрацаваўшых два panettoni, каб выключыць знаходзяцца крыху раней,у нас есць каналы з накіроўвалымі, каб зрабіць абедзве рэчы,вядома, я раю вам прачытаць правілы, так избегите непатрэбныя пытанні.
для пачатку ў цеплы дзянек msport
як і ўсе рэчы...залежыць....
я выкарыстаны для таго, каб выключыць egr на brera 2.4 jtdm ад 200cv і, нягледзячы на твар змяненне, якое адрозніваецца ад таго, што мне параілі на форуме, egr ? выключаная правільна.
тое ж самае для маей bmw 120d 163cv edc16c35, egr выключана правільна з carsoft
затым я выкарыстаў для некаторых scodifiche...
ок,цяпер egr і выключаецца правільна і reboot гарачай здаецца, зроблена добра і reboot халоднай і засталася арыгінальнай,вы павінны праверыць, што яд у цеплым, так і ў выпадку, калі вы па-ранейшаму цяжка некаторы час ад нейкай іншай невялікую заўседы так, як гэта зроблена,як ніколі, калі вы можаце атрымаць іх вы спыталі меркаванне з файлам вышэй зроблена з carsoft? ты файл або ручнік зрабілі апошні?
Чаму? інфармаванне мяне на імгненне мне ? прыйшлі некаторыя сумневы ў эфектыўнасці carsoft, і на самай справе я ? было пацверджана таксама тут, што файл не быў сваім жыццем. Я ніколі не змяніў файл, і я спрабаваў гэты. Я магу табе гарантаваць, што я і зрабіў.
Дзіўна, як carsoft закрануў крывых стартара! :mad: я таксама так думаю, што стартар вашага аўтамабіля sbuffava чорны!
Uploaded with ImageShack.us