Хлопцы, невялікай утыліты...HGT 1.9 Multijet, dovrevve быць edc16c9. Fattibbile з MPPS v12? Пры наяўнасці блакавання, c'? у boot mode-як і для edc15?
Прымаюцца парады, рэкамендацыі і г. д...
Прагляд Для Друку
Хлопцы, невялікай утыліты...HGT 1.9 Multijet, dovrevve быць edc16c9. Fattibbile з MPPS v12? Пры наяўнасці блакавання, c'? у boot mode-як і для edc15?
Прымаюцца парады, рэкамендацыі і г. д...
Не памятаеце, дрэнна пра 1.8...але зрабілі нават дызель, з 15,ахаладжальнік, масла, розныя валюты, і іншыя змены...? адзін mjet euro3, не ? jtd, што на самай справе ? edc 15...
мы не робім блытаніны пункту 100cv mjet і edc16 c8, і я павінен сказаць, што гэтыя ecu вельмі ostiche рабіць, перш за ўсе, з клонаў,у выпадку блакавання, не будучы edc15, дзе павінен отпаять трэба ісці bdm.
Punto jtd 100cv турбонаддувом фіксаванай геаметрыі, мантуе edc16c8,
Punto HGT 130cv мантуе 1.8 16v бензін, ECU Hitachi mfi.
Блытаць мяне часта ў апошні час,
прабачце...
Аднак s? і 1,9 Mjet і EDC16C8 або EDC16c34, што я сумняваюся, чаму? устаноўлены 140 і 150cv..
у EDC16C9 ўсе збіраюць 159, які я памятаю.. то, як сказаў блытаць мяне ў апошні час занадта шмат рэчаў, для галавы!!:confused:
Ммм, а нейкі клон, які робіць менш праблем, чым MPPS? А памылка мая ў збіцці 9, 8....
На жаль, я яшчэ не n? абсталяванне, n? вопыт для BDM...я чытаў, што на альфа многія выкарыстоўвалі mpps, заўседы на edc16c8... яму кажуць, пашанцавала, што я апыняюся.... :/