прывітанне, хлопцы ў мяне есць vcds версіі 11.11, але я d? памылка пры падключэнні, хто-то s? што пу? быць?, на ўстановачнай кампакт-дыску, акрамя файла ўсталеўшчыка, там быў тэкставы файл, які я прыкладаю ,вы ведаеце, што гэта такое? дзякуй усім
Прагляд Для Друку
прывітанне, хлопцы ў мяне есць vcds версіі 11.11, але я d? памылка пры падключэнні, хто-то s? што пу? быць?, на ўстановачнай кампакт-дыску, акрамя файла ўсталеўшчыка, там быў тэкставы файл, які я прыкладаю ,вы ведаеце, што гэта такое? дзякуй усім
прывітанне,я думаю, гэтага файла не трэба нічога, drv ok?? вы праверылі, калі знаходзіцеся канфліктаў у дыспетчару прылад??
драйверы ўстаноўлены правільна, ў дыспетчару прылад няма канфліктаў не будзе ? ніколі не падлучаны да інтэрнэту, чаму? ? у віртуальнай машыне з xp, дзе я адключыў сетку ,тэст usb і святлодыед, што c'? мне добра, я спрабаваў на scirocco майго сына і не выходзіць
ці не ідэя, вы можаце папрасіць info, дзе вы купілі,або паспрабуйце на адным пк!!
ок, дзякуй motorsport як раз у мяне есць час паспрабуе? ўсталяваць яго на кампутары з xp, што не факт, што віртуальныя сістэмы, якія, магчыма, не вельмі добра.
вы ведаеце, калі вы пу? актываваць якім-то чынам ліцэнзію? або хто-то ўжо зрабіў?
У вас аперацыйная сістэма 64-разрадная? магчыма, не варта за гэта..
Прывітанне сіска,
маглі б вы, калі загрузіць малюнак нават qualchaltra частка?
На жаль, я не бачу і вам не магу дапамагчы.
Cmq. я думаю, што вы затрымаліся кабель.
Што КОД ад сістэмы, для кабеля?
Пры падключэнні вы павінны выйсці "Ross-Tech", нават у наладах.