-
Думку карта bmw e46
Прывітанне, хлопцы,пасля шматлікіх супастаўленняў,зробленыя мной, я прыйшоў да карту, што я думаю ? лепшае, што я мог зрабіць? так як я пачатковец я хацеў бы ведаць, якія вашы ўражанні і якія дадатковыя змены б вы зрабілі, лічачы, што маей машыне ? bmw e46 320d 150cv шасці ступеністая скрынка перадач і іншая справа, як я магу прымацаваць файлы, убачыў, што мне кажа праграма, што не сапраўдныя?
-
ок, я справіўся ў адзіночку, пасылаю вам спасылку, каб вы маглі спампаваць маю карту крычы, а то ад мяне зменены...чакаю вашыя думкі
спасылка выдалена, таму што парушае правілы
-
ок, паспрабую спасылка выдалена, таму што парушае правілы
-
-
мне ніхто не можа? сказаць яго?
-
тады, калі вы жадаеце размясціць што-то на форуме, іх трэба сціснуць і прымацаваць у рэжыме пашыранага не праз знешнія спасылкі,акрамя таго, як ужо шмат разоў казаў, можа быць, не ў сабе, але, у агульным-файл павінен быць названы так, як павінна, у адваротным выпадку ніхто не дапаможа,я спадзяюся, што ясна.
ps
для таго, каб назваць ну файл я маю на ўвазе marca_modello_cilindrata_cavalli_hardware_software _ori-mod ок?
-
у любым выпадку па карце, што ў мяне з'явіцца я вам скажу, што акрамя абмежавальнікі крутоўнага моманту, жахлівыя і крокам у касцюмы карты 126 ачкоў і 72 пунктаў на турба і судзіць,усе перарабляць.
-
дзякуй за тлумачэнні,вось два файла, арыентацыі і мод,то мод ? карту, што я зрабіў, і я хацеў бы ведаць, калі c'? што-то змяніць або палепшыць
-
я параўнаў два файла, раней размешчаныя вамі на знешняя спасылка,то мод вышэй ўкладанні і' - іншаму?
калі нічым не адрозніваецца ад сцеку, а таксама ў адваротным выпадку, калі гэта ўсе той жа мод, я табе ўжо адказаў.
-
няма ? па-рознаму,? тое, што я спачатку загрузіў у маей машыне