Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    привіт, хлопці, новин немає з вашої сторони?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Дивіться, я пам'ятаю, що в той час не могли зрозуміти, в мапу, де був обмежувач turbo, єдине, що було те, що коли датчик map (що на цій машині-це унікальний..) доходила до 4,9 вольт в ебу чистив,і тоді на початку можна обійти, зробивши "прокачати" злегка map, як це було на турбо, щоб підняти тиск ,в інших поставити стабілітрон на 4,5 вольт на виході map (або в ебу...) і так напругу більше не ходив, а в останні часи був змонтований датчик фіат купе, який прийшов, щоб мати напруга 4,5 вольт до 2 бар тиску потрібно-ріо і всього в ебу, щоб зробити це вікно.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав silven Visualizza Messaggio
    Дивіться, я пам'ятаю, що в той час не могли зрозуміти, в мапу, де був обмежувач turbo, єдине, що було те, що коли датчик map (що на цій машині-це унікальний..) доходила до 4,9 вольт в ебу чистив,і тоді на початку можна обійти, зробивши "прокачати" злегка map, як це було на турбо, щоб підняти тиск ,в інших поставити стабілітрон на 4,5 вольт на виході map (або в ебу...) і так напругу більше не ходив, а в останні часи був змонтований датчик фіат купе, який прийшов, щоб мати напруга 4,5 вольт до 2 бар тиску потрібно-ріо і всього в ебу, щоб зробити це вікно.
    Це рішення, яке я хотів би реалізувати таким чином, уникнути збоїв надто багато, тобто датчик Дельта Інтегралі/купе і підрегулювати brake point, що мені буде легше, ніж знайти цей благословенний обмежувач

Однак, дивлячись на інші форуми, хто каже, що знайшов його там, шкода, що потім нічого не говорите

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    104
    Найпростіший варіант рішення проблеми (як і час.. якщо у вас оригінальний датчик, що працює) було б поставити стабілітрон на 4,5 вольт (навіть приховані в ебу), і ви змінюєте карту, в результаті мені довелося встановлювати датчик в купе, тому що спочатку він був зламаний, і не більше використовуються тільки в божевільні ціни,хоча є і облажався.. деякий час, щоб перебудувати все ви знаходитесь під кайфом, навіть в карту досягнень. Діод потрібно встановити на вхідний сигнал в блок управління і кладеш на масу,коли доходить до напруги діод "завантажити" надлишок, а напруга залишається постійним, не знімати обмежувач,і тому, що на цей двигун, якщо ти не структурні зміни більш 1.2 тиску, ти можеш зайти,якщо все одно вирішили підключити інший датчик і перебудувати все виходить, хороша робота...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    так, це рішення, і насправді навіть розумним, тому що в будь-якому випадку, крім напруги, не прочитає і не піде на паливо.
    Але маючи в наявності датчика ЕВО до 2 бар в цей момент, крок до того, калібрування зупинки і амінь.
    У будь-якому разі в картці ВПЕВНЕНИЙ, існує цей біт змінити...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •