Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 13

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    8

Пеўнік V54 праблема забеспячэння

Прывітанне,
    як правіла ў прэзентацыі, якія пачынаюць працаваць з картамі, і калі ў пачатку ўсе гладка, у мяне цяпер праблема з пеўнік:
    ўстаноўкі праграмнага забеспячэння і драйвераў на пк з windows xp усе ішло добра, настолькі, што не падлучаны для паспрабуйце, напрыклад, аўтамабіль, я чытаў карту і арыгінальны файл. Не я ўнес змены ў файл, тым больш, не я перапісаў яго ў эбу, я толькі адкрыць яго з winols, каб убачыць розныя раздзелы.

Пасля гэтага я ўсталяваў на пк праграму multiecuscan (+crack) працуе без праблем. Тут і далей больш не ўдалося адкрыць праграму galletto, я пераўсталяваць праграму, праверыў драйвер, і ў канцы фарматавання кампутара, але без вынікаў.
    Цяпер, уставіўшы кампакт-дыск з драйверам пеўнік, запусціўшы праграму ўстаноўкі (Galletto edited V1.0) у мяне з'яўляецца надпіс: "External exception C000006" і, такім чынам, я не магу пачаць ўстаноўку.
    Хто-то можа дапамагчы мне вырашыць гэтую праблему?
    Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    магчыма, канфлікт з партамі usb!?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Акрамя таго, той факт, што клонаў не трэба казаць, бачылі, што я OT, напэўна ў вас аперацыйная сістэма не сумяшчальная.
    Сказалі табе, што ТОЛЬКІ WindowsXP і Windows7 могуць працаваць з дапамогай гэтых інструментаў?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    8
    Дзякуй за адказы,
    аперацыйная сістэма Windows xp professional s.p. 3
    usb-парты, здаецца, нармальна працаваць з флэшкі і знешні жорсткі дыск, падлучыўшы пеўнік загараюцца два індыкатара (чырвоны і зялены), і кампутар яго выяўляе, але не паспеўшы ўсталяваць праграмнае забеспячэнне, я нават не драйвер паставіць.

Мне здаецца, наўрад ці ен пашкоджаны установачны кампакт-дыск, улічваючы, што, паставіўшы яго на адным пк запускаецца без праблем, не выключаю, аднак ні адно меркаванне!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    8
    забыўся.... на кампутары няма ніякіх вірусаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Паспрабуйце ўсталяваць яе ў іншы кампутар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Па мне не хапае NetFramework, але я не маю права сказаць нічога іншага, як, і паўтараць, parale клонаў не дапускаецца.
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    8
    Дакладны адрас сайта: блог.obdtool.co.uk

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Сакавік 2016
    Паведамленні
    8
    Дзякую ўсім за адказы!
    Я, нарэшце, вырашыць праблемы з пеўнік: памылка external exception c0000006 праблема звязаная усе абсталяванне, я думаю, тычыцца і чытання, кампакт-дыск, на самай справе, загрузіўшы файл малюнка і masterizzandolo я вырашыў.
    То і драйвера я знайшоў абнаўлення для праблем канфігурацыі з сайта Гэты сайт is under construction які дазволіў мне правільна ўсталяваць яго.

У гэты момант, чаму не паспрабаваць прама цяпер гэты пеўнік... (зараз!) марская свінка была MB B-клас 200 CDI, на якім я сістэмы рэцыркуляцыі ог адключаны з дапамогай праграмнага забеспячэння, Калі. Усе прайшло лепш, адзіным сюрпрызам было тое, што падчас запісу праз obd вентылятар астуджэння рухавіка спрацоўвае, каб затым выключыцца ў канцы запісу; гэта не мае, на шчасце, выклікала падзення напружання, улічваючы, што я падлучаны зарадная прылада ў аўтамабіль.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    прыгожы печані напісаць classb з вкл вентылятараў!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •