Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: Ўстаноўка Fgtech v54 на XP

Прагляду " Гібрыд"

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148

Ўстаноўка Fgtech v54 на XP

Прывітанне, я не магу працаваць galletto v54 на windows XP, а інтэрфейс і праводка c'? КАМПАКТ-дыск з ўнутры 2 праграмы і тэчку Fix.
    маючы ўжо? драйверы ўстаноўлены, маючы нават v52 я проста ўсталяваў sw 2 разы, паставіўшы дату на 31/12/12, але нічога не рабіць.? давялося ўжо? хто-то, а ? удалося вырашыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    прывітанне, gi? ці ведаем мы, старыя, то першае, што трэба зрабіць заўседы, калі вы не сапсавалі sw pc, калега, першы інструмент, які вы і выдаліце драйвер, затым самаўстанаўліваючайся файл і скрыпт, які вы выкарыстоўваеце для win 7, у гэтым выпадку вы павінны выкарыстоўваць толькі ўсталеўшчык, запуск адпаведнага прыкладання v1 , вас прасіць? стварыць цэтлік на працоўным стале, усталюйце сцяжок і ідзі, затым падключыце прылада да кампутара і manualmante вы збіраецеся ўсталяваць яго драйвер, запусціце ярлык на працоўным стале і адкрыецца акно з паведамленне, зарэгістраваны на імя xxxx, у гэты момант запускае новы l' instaler і паўтарыць працэдуру****калі скончыце, запусціце sw і павінна працаваць, калі вы добра робіце, адразу выдатна працуе, калі вы заблыталіся, ці ў вас есць іншыя рэчы на кампутары вы атрымаеце нават адфарматаваць hdd, каб вярнуць sw, чысты.....паспрабуйце і aggiornaci........

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Прывітанне, дзякуй за тлумачэнне спачатку я паспрабаваў ўсталяваць яго на іншым КАМПУТАРЫ з XP ? партыі, так што сення ўвечары я спрабую выдаліць старую версію і паспрабуйце ўсталяваць новы sw

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Я f? piacere.........

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Паведамленні
    148
    Усе ОК, і працуе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    37
    калі праца ідзе добра, клон еўра з большасцю версій Windows, але калі ? клон краю трэба Windows 7 64-bit і дата Chande 2013...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Усім прывітанне
    я купіў GalloV54Clone і мне не ўдаецца гэта зрабіць, пачынаючы з WinXP32Bit.
    Я ўсталяваў драйвер ўручную, і гэта нармальна.
    Праграмы я ад праблем, я ўсталяваў, пры першым запуску не адкрывае мне нічога, працэс odb2.exe зачыняецца праз некалькі секунд.
    Я спрабаваў пераўсталяваць праграмнае забеспячэнне вышэй і вышэй, але нічога.
    Ідэі ?
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •