Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: ford cmax не

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121

ford cmax не

хлопці у мене ford c-max 2010 1.6, що не частина з ебу siemens , я намагався все живлення +30 і +15 негативний, але не частину , не підключається навіть не діагноз.
    хтось намагався полагодити цей блок?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    17
    Привіт, але ти зробив щось? L у вас працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    машина приїхала вчора вранці я втратив трохи часу, поновилися в понеділок вранці ,було цікаво, якщо хто мав досвід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    франко-електр для впевнений, що я можу сказати, що ця серія автомобілів того ж року і, зокрема, на 1.6 є СЕРЙОЗНІ проблеми з фільтрами від засмічення, так як використовують політики, абсурдним і навіть після трохи більше 5 км йдуть "ефекту". Що у нас ще проблеми з ебу, мені здається дивним, особливо незабаром після кілька років.
    Якщо у вас є блок управління схожий/сумісний, спробуй замінити і подивитися, якщо частина.
    Форд не раз їх більше не роблять!
    (я колишній власник ЕСКОРТ 1.6 Бензин/газ.. якби не аварія, ще б кружляв тут і там)
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    p.s. спробуйте почати із запасним ключем.. може починаючи для проблеми поки не ясні (я чув багато, але не визначають реальну проблему).
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    p.s. спробуйте почати із запасним ключем.. може починаючи для проблеми поки не ясні (я чув багато, але не визначають реальну проблему).
    Якщо не з'єднується, навіть не діагноз, також можна спробувати завести з ключами від раю, він не піде ніколи.
    Причин може бути кілька. Може бути, наприклад, залито водою або вони підключені полюса батареї, в іншому випадку, це також може бути, що деякі миші він гриз дроти. Я б перевірив спочатку проводку, а потім спробувати інший ебу.
    Ви в змозі отримати дані з E2P?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Зробіть повне сканування всіх систем. Контрольна лампа двигуна горить при включеному запалюванні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    103
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio
    Зробіть повне сканування всіх систем. Контрольна лампа двигуна горить при включеному запалюванні?
    Якщо не з'єднується, навіть не діагноз, як зробити перевірку?
    сказав, Франк, що діагноз ви намагаєтеся увійти? я знаю, що autocom delphi є кілька проблем з ford. спробуйте також з elm 327 і forscan (це оригінальні програми freeware для ford)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    з texa, що з marelli

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    машину я відправив в автосалон, тому що навіть купив новий блок керування не міг запланувати, я дам вам знати кінцевий результат, як тільки клієнт повідомляє мені,

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •