хлопці у мене ford c-max 2010 1.6, що не частина з ебу siemens , я намагався все живлення +30 і +15 негативний, але не частину , не підключається навіть не діагноз.
хтось намагався полагодити цей блок?
хлопці у мене ford c-max 2010 1.6, що не частина з ебу siemens , я намагався все живлення +30 і +15 негативний, але не частину , не підключається навіть не діагноз.
хтось намагався полагодити цей блок?
Привіт, але ти зробив щось? L у вас працює?
машина приїхала вчора вранці я втратив трохи часу, поновилися в понеділок вранці ,було цікаво, якщо хто мав досвід
франко-електр для впевнений, що я можу сказати, що ця серія автомобілів того ж року і, зокрема, на 1.6 є СЕРЙОЗНІ проблеми з фільтрами від засмічення, так як використовують політики, абсурдним і навіть після трохи більше 5 км йдуть "ефекту". Що у нас ще проблеми з ебу, мені здається дивним, особливо незабаром після кілька років.
Якщо у вас є блок управління схожий/сумісний, спробуй замінити і подивитися, якщо частина.
Форд не раз їх більше не роблять!
(я колишній власник ЕСКОРТ 1.6 Бензин/газ.. якби не аварія, ще б кружляв тут і там)
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
p.s. спробуйте почати із запасним ключем.. може починаючи для проблеми поки не ясні (я чув багато, але не визначають реальну проблему).
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Якщо не з'єднується, навіть не діагноз, також можна спробувати завести з ключами від раю, він не піде ніколи.
Причин може бути кілька. Може бути, наприклад, залито водою або вони підключені полюса батареї, в іншому випадку, це також може бути, що деякі миші він гриз дроти. Я б перевірив спочатку проводку, а потім спробувати інший ебу.
Ви в змозі отримати дані з E2P?
Зробіть повне сканування всіх систем. Контрольна лампа двигуна горить при включеному запалюванні?
з texa, що з marelli
машину я відправив в автосалон, тому що навіть купив новий блок керування не міг запланувати, я дам вам знати кінцевий результат, як тільки клієнт повідомляє мені,