Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Ізернія
    Повідомлення
    18

Eurocargo tector - не пізніше діагнозу

привіт
    я пробував увійти в діагностику на eurocargo tector з допомогою autocom але діагноз не включається, здається, не отримувати живлення від розетки. Я перевірив нумерацію полюсів кабелю ? здається, все в порядку.
    чи є у вас поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, ви перевірили харчування??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Кабелі адаптерів autocom робити це варто, і те, iveco гірше всіх. Якщо ви хочете повідомити нам щось потрібно modificartelo, до межі, і я вам відновлення схеми частково працює, що повинно піти на tector.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    здрастуйте, спробуйте цю систему все, що у вас є круглий роз'єм 30 pin
    obd autocom iveco 30pin
    4-5 29
    16 30
    15 1
    2 2

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Сіско але K-Line в роз'єм Obd буде switchato на pin 2 dell Autocom ?
    Я, зроблені tente доказів, але не sn ніколи не вдалося б зробити діагностику на Iveco, на моделі немає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    привіт klajdin я та конфігурація насправді я не доведена (я знайшов на форумі, де я шукав, то для scania 4-серії, який я знайшов і він працює), для? тип каже, що працює на 100%, користувачеві rimec я розмістив тільки пін-коди для edc, чому? він не пу? ще завантаження вкладень, з вас місце, зображення, що містить посилання для старих вантажівок і для нових, то ти допоможеш мені знати, якщо він працює
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Спасибі сиско але я не можу бачити навіть я..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав klajdin Visualizza Messaggio
    Спасибі сиско але я не можу бачити навіть я..
    я можу тобі сказати, що я купив кабелів для autocom китайський, і я перевірив кабель, 30-контактний роз'єм на iveco stralis і він працював, я не був, побачити те, що я міг зробити в ебу, чому? мене цікавило тільки побачити, якщо з'єднання з ecu було правильно, враховуючи, що з півня, я не зміг зробити навіть дані id, коли я повертаюся в майстерню, візьму кабель і перевірити за допомогою мультиметра cos? кажу тобі, як саме ? провідний. привіт, скоро

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    З схеми видно між тим, якщо c'? живлення до роз'єму на стороні eurocargo спеціально позитивним, і негативним, якщо ви включаєте lautocom ви вже на дорозі хороше, то перевірка лінії на мене і сталося з bmw 728 2002 року круглий роз'єм цих машин можуть мати дві лінії, k і я повинен був змінити роз'єм, щоб спробувати, чи місяць, чи інший, насправді, ми всі connetori китайці роблять і стоїть.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    На жаль, pin out 24 v, iveco, якщо вони є 2 видів, які приносять харчування і неправильний, і в залежності від pin-out, який має ваш кабель nn ви працює безпечних n'? півень ne autocom подивитися, якщо це допоможе вам, один
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •