Привіт, як можна? змінити мову в навігатор 118d з-за кордону, що тільки англійську, німецьку та французьку мови, обирані ? у BMW заявили, що вони пу? зробити через послідовний інтерфейс на 10 хвилин, за скромну суму в 300 євро !
Привіт, як можна? змінити мову в навігатор 118d з-за кордону, що тільки англійську, німецьку та французьку мови, обирані ? у BMW заявили, що вони пу? зробити через послідовний інтерфейс на 10 хвилин, за скромну суму в 300 євро !
Я...!!! 300 євро для оновлення sw navi?? але сходять з розуму?? зробіть до того, що у монті ще взяли з зломом на ці гроші....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
як змінити мову c'? чому? у представництві можуть це зробити. для автомобілів з шини i-bus зручний інтерфейс дозволяє змінити мову, але для 118d c'? звичайно, іншим шляхом. Дійсно злодіїв ? майже здирництво !
300 євро, щоб змінити мову.... на ці гроші ви купите sintonavigatore з кульками... типу pionner і kenwood ? повірте, йдуть набагато краще, ніж навігатори серії... не витрачати ці гроші ...
ні, не ? моя машина, для? друг запитав, якщо ми могли б зробити щось, чому? попросили 300 євро в BMW..
питання ? що ви можете? зробити, але не знаю, що потрібно ..
якщо для яхтсменів з i-bus c'? інтерфейс визначає, що для 4 гроші купити, це 118d не знаю, як це зробити. Впевнений, якщо б мій автомобіль мене не fregherei і, звичайно, не дав би, через 300 євро за річ, cos
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
ви інтерфейс ? про те, що для? автомобіль в об'єкт, не ? у списку ті, які сумісні, так що мені цікаво, що вони на BMW, щоб зробити обмін мова