Перегляд Повної Версії : Ecm titanium..***** parazit карти
Добрий день, хлопці...я, порівнюючи карти з титаном.... але не балки, різниця між l і карту немає egr зроблений з carsoftware....але, де він виступав в програму? Я тут бачу три етапи, щоб змінити між c13_02551 c13_167c c13_5ce6..
. Що це за параметри? Мені хтось ілюструє?grz
не сказати, що авто є те, що номери hw і sw, без нічого, як ти хочеш, щоб я тобі відповів??
Opel corsa 13 кондиціонером, литими дисками 69cv 2005 року hd 01 sw1412x183
Вибачте, я думав, що процедура egr був однаковий для всіх...
видно, що зміна egr off, виробляється в регіоні не присутній ні ldriver, щоб прийти різницю потрібно йти в 2d і серветки, при наступному редагуванні, і ви побачите різницю між двома файлами.
Буває і так, що файл з Egr вже відключена розпізнається драйвером як файл орі, і ви відчуваєте, що ви не бачите різниці навіть намагається адресу вручну..
Еххх, але 2 є точно 15 перпендикулярними осями
Я просто, щоб не зійти з розуму, я зрівняв цифри на load rpm....ідентичні
Але ці три кроки, що я?c13_02551 c13_167c c13_5ce6..
Хто я, йде?
Я просто, щоб не зійти з розуму, я зрівняв цифри на load rpm....ідентичні
Що ти порівняв вибач???? Load rpm є осями, як їх звуть і т. д. в майже всіх драйверів будь-який файл, але не відповідає дійсності, тож якщо не хочеш зійти з розуму, забудь....
Але ці три кроки, що я?c13_02551 c13_167c c13_5ce6..
Ну і що це?? Що за цифри? Якщо немає місць 2 файлу, які ви порівняли важко, що вам може допомогти.....
Робимо колишнього...при зміні параметрів egr вручну, де ви йдете, щоб вжити заходів?
Робимо колишнього...при зміні параметрів egr вручну, де ви йдете, щоб вжити заходів?
Я бачу, що ти жорсткувато ти з нею, зрозуміти,..... Кожна Машина і кожен ебу має свою зону EGR там є правила рівні для всіх...
У випадку, якщо у вашій гонці тільки один біт змінити
riox80 так не виходь !! ти занадто гонки , потрібно читати, читати повідомлення і починаю розуміти, що змінити х egr off на свій екю
Якщо треба було б прочитати, я б прочитав...
особисто для того, щоб видалити клапан єдр на 1.3 mjet піду в 2d, в одну мить людина карта виклику вульгарно фази уприскування і як раз перед я вважаю, біти призвести до деякого значення, і я закінчив,підсумок операції 30 секунд,я розумію, що для тебе це не буде легко, але не так, щоб ніхто не вірить.
на mjet виявляє карту уприскування parzializzato і йди назад, знаходиться елемент управління egr-це важко пояснити, потрібно вміти розпізнавати криві. а якщо є різниця між двома картами варто
Але якщо є різниця, вважаю, навіть на цифри. І потім, вай, opel 1.3 mjt має 3 драйвери, в той час як моя honda crv він 1?
Насправді я говорив, що у мене 3 водія opel, а потім 3 ін'єкції паралізували 1. 3 ін'єкції паралізований map 1. 3 обмежувач крутного моменту 2. 3 обмежувач крутного моменту, 2 1. 3 обмежувач крутного моменту 3 2.
Дівчатка..я тільки хотів сказати, що 1 календар закінчився. Якщо я не освітлені починається інший
тоді opel і honda-це дві різні речі, для кожного автомобіля і, отже, для кожного ecu ecm драйверів, вірно? не всі однакові, однак, для їх 5 на інший 10 і т. д. і т. д... тепер перевірка клапана egr не в драйверах, так що тобі доведеться шукати тільки в 2d і послухай буде перед карту, що дає і т. д. потрібно шукати в кривих до цієї карті значення, рівне 37 і відвезти в B992
Сьогодні буде мій день! Так багато пунктів, щоб зрозуміти, що так багато кроків, щоб зробити...
Мені вдалося увійти в 2d, не вдаючись в драйвер....але я не знаходжу, щоб змінити. 37, де він знаходиться?
37 змінного струму знаходиться на карті до 2...я шістнадцяткові значення
Але 37 змінного струму буде 0037ac?
The shiston....внутрішній рейс 0037ac?
якщо дивитися в 2d написано тільки 37
Я в 2 d, але між 37....
Де 37 змінного струму...
Я відкрив в 2 вихідний файл, і я можу підтвердити, що шістнадцяткове значення 37 ЗМІННОГО струму не існує.....цілком можливо, що ecu opel параметрів?
На ЖАЛЬ, не можу подивитися карту, чому я не можу скачати мені шкода, заднім числом, я розумію
Я вирішив все ж таки спасибі в будь-якому випадку параметри були не ті 37 змінного струму. Однак я помітив, що робить різницю з орі....що автомобільний програмне забезпечення виключає egr в 2 етапи на карті.....в той час якраз діє тільки у стадії....вай?
Я порівняв карту, оригінальний і зроблений з укладачів без egr..і діаграма в 2d, я підкреслив різницю між картами....нічого, що
Тоді я зняв я єдр з машини, програмне забезпечення і результат дорівнює карту фітнес-тренер.. так що анке він використовував carsoftware...
Тоді я зняв я єдр з машини, програмне забезпечення і результат дорівнює карту фітнес-тренер.. так що анке він використовував carsoftware...
Бачиш, що ти навчився порівнюємо файл? Але це не говорить, що він використовував програмне забезпечення, на Мареллі і на інших ecu, управління EGR, відключити легко, навіть вручну
Якщо подивіться уважніше, різниця між двома файлами, ви побачите, що вихідне значення-це 37
Завтра подивлюся краще, і я знімаю це сумнів
У будь-якому випадку, вай, carsoftware діє на 2 карті....в той час якраз діє тільки в діапазоні?