КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ecm titanium..***** parazit карты

riox80
Добры дзень, хлопцы...я, параўноўваючы карты з тытанам.... але не бэлькі, розніца паміж l і карту няма egr зроблены з carsoftware....але, дзе ён выступаў у праграму? Я тут бачу тры этапы, каб змяніць паміж c13_02551 c13_167c c13_5ce6..
. Што гэта за параметры? Мне хто-то ілюструе?grz

the shiston
не сказаць, што аўто з'яўляецца тое, што нумары hw і sw, без нічога, як ты хочаш, каб я табе адказаў??

riox80
Opel corsa 13 кандыцыянерам, адліванымі дыскамі 69cv 2005 года hd 01 sw1412x183

riox80
Прабачце, я думаў, што працэдура egr быў аднолькавы для ўсіх...

msport (exil77grande)
відаць, што змена egr off, вырабляецца ў рэгіёне не прысутнічае ні ldriver, каб прыйсці розніцу трэба ісці ў 2d і сурвэткі, пры наступным рэдагаванні, і вы ўбачыце адрозненні паміж двума файламі.

cinqueturbo
Бывае і так, што файл з Egr ўжо адключаная распазнаецца драйверам як файл крычы, і вы адчуваеце, што вы не бачыце розніцы нават спрабуе адрас ўручную..

riox80
Эххх, але 2 ёсць дакладна 15 перпендыкулярнымі восямі

Я проста, каб не сысці з розуму, я параўнаў лічбы на load rpm....ідэнтычныя

Але гэтыя тры крокі, што я?c13_02551 c13_167c c13_5ce6..

Хто я, ідзе?

Errecinque
Я проста, каб не сысці з розуму, я параўнаў лічбы на load rpm....ідэнтычныя

Што ты параўнаў прабач???? Load rpm з'яўляюцца восямі, як іх завуць і г. д. у амаль усіх драйвераў любы файл, але не адпавядае рэчаіснасці, так што калі не хочаш сысці з розуму, забудзься....

Але гэтыя тры крокі, што я?c13_02551 c13_167c c13_5ce6..

Ну і што гэта?? Што былі за лічбы? Калі няма месцаў 2 файла, якія вы параўналі цяжка, што вам можа дапамагчы.....

riox80
Робім былога...пры змене параметраў egr ўручную, дзе вы ідзяце, каб прыняць меры?

Errecinque
Робім былога...пры змене параметраў egr ўручную, дзе вы ідзяце, каб прыняць меры?

Я бачу, што ты жорстка ты з ёй, зразумець,..... Кожная Машына і кожны эбу мае сваю зону EGR там ёсць правілы роўныя для ўсіх...
У выпадку, калі ў вашай гонцы толькі адзін біт змяніць

КЛАЎДЫЕ.
riox80 так не выходзь !! ты занадта гонкі , трэба чытаць, чытаць паведамленні і пачынаю разумець, што змяніць х egr off на свой экю

riox80
Калі трэба было б прачытаць, я б прачытаў...

msport (exil77grande)

асабіста для таго, каб выдаліць клапан адр на 1.3 mjet пайду ў 2d, у адно імгненне чалавек карта выкліку вульгарна фазы ўпырску і як раз перад я лічу, біты прывесці да некаторага значэння, і я скончыў,вынік аперацыі 30 секунд,я разумею, што для цябе гэта не будзе лёгка, але не так, каб ніхто не верыць.

the shiston
на mjet выяўляе карту ўпырску parzializzato і ідзі назад, знаходзіцца элемент кіравання egr-гэта цяжка растлумачыць, трэба ўмець распазнаваць крывыя. а калі ёсць розніца паміж двума картамі варта

riox80
Але калі ёсць розніца, лічу, нават на лічбы. І потым, вай, opel 1.3 mjt мае 3 драйвера, у той час як мая honda crv ён 1?

На самай справе я казаў, што ў мяне 3 кіроўцы ў opel, а затым 3 ін'екцыі паралізавалі 1. 3 ін'екцыі паралізаваны map 1. 3 абмежавальнік крутоўнага моманту 2. 3 абмежавальнік крутоўнага моманту, 2 і 1. 3 абмежавальнік крутоўнага моманту 3 2.

Дзяўчынкі..я толькі хацеў сказаць, што 1 каляндар скончыўся. Калі я не асветленыя пачынаецца іншы

the shiston
тады opel і honda-гэта дзве розныя рэчы, для кожнага аўтамабіля і, такім чынам, для кожнага ecu ecm драйвераў, праўда? не ўсе аднолькавыя, аднак, для іх 5 на іншы 10 і г. д. і г. д... зараз праверка клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог не ў драйверах, так што табе прыйдзецца шукаць толькі ў 2d і паслухай будзе перад карту, што дае і г. д. трэба шукаць у крывых да гэтай карце значэнне, роўнае 37 і адвезці ў B992

riox80
Сёння будзе мой дзень! Так шмат пунктаў, каб зразумець, так шмат крокаў, каб зрабіць...

Мне ўдалося ўвайсці ў 2d, не ўдаючыся ў драйвер....але я не знаходжу, каб змяніць. 37, дзе ён знаходзіцца?

37 пераменнага току знаходзіцца на карце да 2...я шаснаццаткавыя значэння

the shiston
дакладна

riox80
Але 37 пераменнага току будзе 0037ac?

riox80
The shiston....унутраны рэйс 0037ac?

the shiston
калі глядзець у 2d напісана толькі 37

riox80
Я ў 2 d, але паміж 37....

Дзе 37 пераменнага току...

Я адкрыў у 2 зыходны файл, і я магу пацвердзіць, што шаснаццатковае значэнне 37 ПЕРАМЕННАГА току не існуе.....цалкам магчыма, што ecu opel параметраў?

the shiston
На ЖАЛЬ, не магу паглядзець карту, чаму я не магу спампаваць мне шкада, заднім чыслом, я разумею

riox80
Я вырашыў усё ж дзякуй у любым выпадку параметры былі не тыя 37 пераменнага току. Аднак я заўважыў, што робіць розніцу з врі....што аўтамабільны праграмнае забеспячэнне выключае egr ў 2 этапы на карце.....у той час як раз дзейнічае толькі ў стадыі....вай?

the shiston
і як вы вырашылі ?

riox80
Я параўнаў карту, арыгінальны і зроблены з складальнікаў без egr..і дыяграма ў 2d, я падкрэсліў розніцу паміж картамі....нічога, што

Тады я зняў я адр з машыны, праграмнае забеспячэнне і вынік роўны карту фітнес-трэнер.. так што анке ён выкарыстаў carsoftware...

Errecinque
Тады я зняў я адр з машыны, праграмнае забеспячэнне і вынік роўны карту фітнес-трэнер.. так што анке ён выкарыстаў carsoftware...
Бачыш, што ты навучыўся параўноўваем файл? Але гэта не кажа, што ён выкарыстаў праграмнае забеспячэнне, на Марелли і на іншых ecu, кіраванне EGR, адключыць лёгка, нават уручную

the shiston
Калі паглядзіце больш уважліва, розніца паміж двума файламі, вы ўбачыце, што зыходнае значэнне-гэта 37

riox80
Заўтра пагляджу лепш, і я здымаю гэта сумнеў

У любым выпадку, вай, carsoftware дзейнічае на карце 2....у той час як раз дзейнічае толькі ў дыяпазоне?