Прагляд Поўнай Версіі : памылка чытання iaw 5-й раніцы
добры дзень, я ў пошуках дапамогі,я пачатковец, з кітайскага клона, што ў працэсе чытання ў 5 я па памылцы з файлам і адправіць у дом арыгінальны клон,я, ведаеце, сказаць, што гэта такое? дзякуй за прывітанне
у некалькіх словах і дае памылку, таму што абсталяванне не можа прачытаць усё тут,безумоўна, гаворка ідзе пеўнік клон і, на жаль, гэта цана, каб заплаціць з гэтых інструментаў 2 грошы і не чытае нічога і не трэба адпраўляць нікому нічога,гэта ўсяго толькі паведамленне, якое дасць арыгінальны праграміст.
дзякуй за адказы ,вы можаце мне параіць, дзе браць прадукт, які працуе aad даступнай цане?
дзякуй, прывітанне
Прывітанне, што клон ты купіў? MPPS?
добры дзень, я купіў v 16 .0.1.8 практычна na патака
добры дзень, я купіў v 16 .0.1.8 практычна na патака
Не сказаў.....можа быць, не закон, гэты тып ecu, але працуе на іншых. Трэба праверыць на іншых, каб убачыць, калі вы сапраўды ўзялі смеццевае вядро.
вядома, можа ты і мае рацыю ,але на момант 1200 8 клапанаў і на s4r 996 не працуе, хоць у спісе прывітанне
ці, можа быць, я памыляюся, я
MPPS абмежавана, дзейнічае толькі на невялікі парк аўтамабіляў
прывітанне ,але тады аўтамабіль, матацыкл, што напісана ў іх служаць, каб зрабіць сцэну ?можа быць, не ўжываю правільныя крокі?
у рэчаіснасці вы не з усімі аўто, што ў спісе працуе..
але прадукт для выдалення иммо з 5amhw610 што можа быць ,вядома, у межах маёй дасяжнасці эканомікі,таксама для таго, каб паспрабаваць з іншымі ecu
але прадукт для выдалення иммо з 5amhw610 што можа быць ,вядома, у межах маёй дасяжнасці эканомікі,таксама для таго, каб паспрабаваць з іншымі ecu
не будзем не па тэме.
мы прымаем парады...
прабачце маю настойлівасць, але і магчыма, што не працуе з-за ўстаноўкі з 8.1 ,а затым зрабіў паварот, сумяшчальная з пакетам абнаўлення 3
вядома можа быць, але, каб быць упэўненым, паспрабуйце на іншы аўтамабіль апраўданне і паглядзець, калі гэта пк, або ў праграме, або кабель, або што
прывітанне, хлопцы, я ўзяў mpps v13 і мне ўдалося прачытаць эбу фіят punto1200 8 як я чытаю з ecm, калі не знаходзіць драйвер ?я павінен сказаць, што купляеце праўда ,неўзабаве я паспрабую на s4r 996 5 hw610 калі не можа знайсці драйвер, на і г. д. ці можаце вы дапамагчы мне, каб выдаліць иммо ?я адкрыў яшчэ абмеркаваць у заслугу, таму што гэта мне здавалася крыху датаваны,аднак што рабіць, калі і г. д. я знайсці драйвер?затым з сеткі, я запампаваў нават winols толькі, што і ў англійскай, і неўзабаве я жую.прывітанне