КПК

Прагляд Поўнай Версіі : памылка чытання iaw 5-й раніцы

h2o
добры дзень, я ў пошуках дапамогі,я пачатковец, з кітайскага клона, што ў працэсе чытання ў 5 я па памылцы з файлам і адправіць у дом арыгінальны клон,я, ведаеце, сказаць, што гэта такое? дзякуй за прывітанне

КЛАЎДЫЕ.
як я чытаў ????

msport (exil77grande)
у некалькіх словах і дае памылку, таму што абсталяванне не можа прачытаць усё тут,безумоўна, гаворка ідзе пеўнік клон і, на жаль, гэта цана, каб заплаціць з гэтых інструментаў 2 грошы і не чытае нічога і не трэба адпраўляць нікому нічога,гэта ўсяго толькі паведамленне, якое дасць арыгінальны праграміст.

h2o
дзякуй за адказы ,вы можаце мне параіць, дзе браць прадукт, які працуе aad даступнай цане?
дзякуй, прывітанне

albertoS4
Прывітанне, што клон ты купіў? MPPS?

h2o
добры дзень, я купіў v 16 .0.1.8 практычна na патака

Errecinque
добры дзень, я купіў v 16 .0.1.8 практычна na патака

Не сказаў.....можа быць, не закон, гэты тып ecu, але працуе на іншых. Трэба праверыць на іншых, каб убачыць, калі вы сапраўды ўзялі смеццевае вядро.

h2o
вядома, можа ты і мае рацыю ,але на момант 1200 8 клапанаў і на s4r 996 не працуе, хоць у спісе прывітанне

ці, можа быць, я памыляюся, я

the shiston
MPPS абмежавана, дзейнічае толькі на невялікі парк аўтамабіляў

h2o
прывітанне ,але тады аўтамабіль, матацыкл, што напісана ў іх служаць, каб зрабіць сцэну ?можа быць, не ўжываю правільныя крокі?

the shiston
у рэчаіснасці вы не з усімі аўто, што ў спісе працуе..

h2o
але прадукт для выдалення иммо з 5amhw610 што можа быць ,вядома, у межах маёй дасяжнасці эканомікі,таксама для таго, каб паспрабаваць з іншымі ecu

msport (exil77grande)
але прадукт для выдалення иммо з 5amhw610 што можа быць ,вядома, у межах маёй дасяжнасці эканомікі,таксама для таго, каб паспрабаваць з іншымі ecu

не будзем не па тэме.

h2o
мы прымаем парады...

прабачце маю настойлівасць, але і магчыма, што не працуе з-за ўстаноўкі з 8.1 ,а затым зрабіў паварот, сумяшчальная з пакетам абнаўлення 3

the shiston
вядома можа быць, але, каб быць упэўненым, паспрабуйце на іншы аўтамабіль апраўданне і паглядзець, калі гэта пк, або ў праграме, або кабель, або што

h2o
прывітанне, хлопцы, я ўзяў mpps v13 і мне ўдалося прачытаць эбу фіят punto1200 8 як я чытаю з ecm, калі не знаходзіць драйвер ?я павінен сказаць, што купляеце праўда ,неўзабаве я паспрабую на s4r 996 5 hw610 калі не можа знайсці драйвер, на і г. д. ці можаце вы дапамагчы мне, каб выдаліць иммо ?я адкрыў яшчэ абмеркаваць у заслугу, таму што гэта мне здавалася крыху датаваны,аднак што рабіць, калі і г. д. я знайсці драйвер?затым з сеткі, я запампаваў нават winols толькі, што і ў англійскай, і неўзабаве я жую.прывітанне