КПК

Перегляд Повної Версії : Різниця між galletto v54 і galletto 1260

riox80
Хтось може сказати мені різницю між цими programmarori? Я новачок. Я хотів би купити і краще, grz

cinqueturbo
один і іграшку з минулого, інший інструмент справжнього

riox80
Ха-ха, так що 1260.....

pippo65
Ха-ха, так що 1260.....

Тобто, перейти для гри ?

riox80

cinqueturbo

Ти прав почасти.. якщо переглядати веб-сторінки, коли вони стоять більше? ніколи не буде краще один, який коштує 15 євро?

один працює в Послідовний & Boot знати, як використовувати..

Інший Послідовний BDM Boot JTag..

riox80
Що означає послідовний bdm boot jtag?

the shiston

Melo81
Привіт, Хлопці, впевнений, нова версія краще у всьому і для всього, але для "старих" не добре, навіть у версії 1260??

msport (exil77grande)
півник 1250-1260 тому тільки edc15-edc16 та деякі інші управління минулого, в той час як galletto V54 і набагато розвивалися, насправді, він також спілкується в школі і з сучасними edc17, звичайно, я кажу інструментів офіцерів, так що не гарантую, те ж саме для клонів.
Якщо ви вказали на який автомобіль він буде використовувати вас, він може дати кращий рада.

Melo81
Скажімо, наприклад, що для авто з 1995 року приблизно в 2006 чи добре 1260 ?

Очевидно, після якийсь трюк в посиланнях у випадку, якщо автомобіль, який вони не в БД, типу ФІАТА, з розетки на три полюси...

maurof650
У будь-якому випадку, щоб те, що варто 1260 варто мати: в будь-якому випадку, як я вже сказав, є інструменти двох різних поколінь.

riox80
І коли ви говорите, ПІВНЯ 2-це v54?

maurof650
. ..півень 2=півник 48 і вище

Melo81
Яка ймовірність того, що півник китайський легко блокувати ЕБУ ? Залежить від обладнання і програмного забезпечення, що робить його працювати?

msport (exil77grande)
Яка ймовірність того, що півник китайський легко блокувати ЕБУ ? Залежить від обладнання і програмного забезпечення, що робить його працювати?

і відповідь, який ніхто не може дати тільки бути в курсі, що kess клон коштує 100€, а кесс офіційний коштує 4400+пдв, отже, різниця там повинні бути.

sportknight
клони в цілому, якщо вони, коли вони йдуть, двигун в порядку,проблема в тому, що я не в курсі, так що ви можете зробити, тільки більш старі автомобілі,не ти також технічна підтримка в разі виникнення проблем і т. д...

Melo81
і відповідь, який ніхто не може дати тільки бути в курсі, що kess клон коштує 100€, а кесс офіційний коштує 4400+пдв, отже, різниця там повинні бути.

Вибачте, але я не думаю, вичерпну відповідь...я Не думаю, що на оригінал є компоненти лаком в 18-каратного золота, це те, що програма управління був задуманий НАСА...
Саме, як написав хтось, навіть якщо НЕ оригінал, хороша якість збірки, не повинно створити проблем... на мій погляд, це більше проблема програмного і апаратного забезпечення...
У будь-якому разі дякую за відповідь, але 4400 євро + 22% є надзвичайно надмірно думаю...

maurof650
Вибачте, але яку відповідь ви очікували більше, ніж те, що ви сказали? Клон-це клон; не поважають, звичайно, стандартні конструкції типу якості ISO і т. д. і т. д.; компоненти часто змінює, просто відкрийте два і зробити порівняння, і не виключено, що буде зібрано також з компонентами брухту; якщо читати на форумі побачити різні зміни, заміни компонентів, хто це зробив.
Потім виробник клону не тому, звичайно, і тестування і лише після того, як ти його в руки подивитися, принаймні, при запуску працює, не виключивши, що може зробити безлад у фазу, в якій він працює на ебу.
Це правда, що тепер клони стають все більш надійними, але ніхто вам ніколи не зможе сказати, скільки.
Привіт

the shiston
і навіть ті, оригінальні, іноді не можеш зрозуміти, що утримати виправдання? це, як я розумію

Melo81
Я тільки хотів підкреслити, як перевищення вартості в більш багато разів не виправдовує кінцевий результат...

the shiston
в якому сенсі??

frenk85
Саме на цю тему я був відкликаний від admin.можливо, він неправильно зрозумів або, може бути, я зробив помилку л. с.! У будь-якому випадку я думаю, що ті, хто по ПРОФЕСІЇ фітнес-тренер,або схожі, особливо початківцям, це правильно офіційна програма,у вас допомоги та гарантії вирішити"гладко", які успішно працюють на ці компоненти як для нього, так і для замовника.

msport (exil77grande)
Вибачте, але я не думаю, вичерпну відповідь...я Не думаю, що на оригінал є компоненти лаком в 18-каратного золота, це те, що програма управління був задуманий НАСА...
Саме, як написав хтось, навіть якщо НЕ оригінал, хороша якість збірки, не повинно створити проблем... на мій погляд, це більше проблема програмного і апаратного забезпечення...
У будь-якому разі дякую за відповідь, але 4400 євро + 22% є надзвичайно надмірно думаю...

ти мене вибач, але якщо ти так думаєш, мабуть, ви не професіонал і не додати ще.

msport (exil77grande)
і навіть ті, оригінальні, іноді не можеш зрозуміти, що утримати виправдання? це, як я розумію

у 15 років alienteche офіційний я заблокував 2 машини, які я пізніше відновлена з функцією recovery протокол я не зміг зробити це з бд, і я приступив до стійки, але згодом був оновлений, помилка, потім я успішно протестований,ми говоримо про 3-х випадках, принаймні 10000,в той час як з настільки багато клієнтів, що ми в інтернеті, які використовують клони, я можу гарантувати, що 2 машини 5, завжди мають проблеми,або не читати,чи не читати і потім не писати,в деяких випадках блокують ебу під час запису і потім багато з них, які не мають можливість приступити до школи посилають нам блок управління і так далі, так що раджу і вам,я пишу з досвіду, і не з чуток.

msport (exil77grande)
у будь-якому випадку я відповів, не задумуючись в назву теми, тому прошу повернутися в тему.

the shiston
Саме на цю тему я був відкликаний від admin.можливо, він неправильно зрозумів або, може бути, я зробив помилку л. с.! У будь-якому випадку я думаю, що ті, хто по ПРОФЕСІЇ фітнес-тренер,або схожі, особливо початківцям, це правильно офіційна програма,у вас допомоги та гарантії вирішити"гладко", які успішно працюють на ці компоненти як для нього, так і для замовника.

ви абсолютно праві, по-моєму

Melo81
*MSPORT:

Може бути, що ви не є професіоналом у вашому розумінні цього слова....

Mystral
Але я, що я новачок, і навіть кімната, в якій плювати, змінити свій автомобіль і, може бути, його дружина, як може дозволити собі півника або kess офіційний? Вони надто дорого коштують. Ось причина, по якій в іншому пості я просив відомості про клонів.
Я вибрав для Powergate3 Alientech, вважається особистого використання, але, на жаль, протоколи не представлені, як і в KessV2. З комерційних міркувань, ймовірно, роблять його менш ефективним щодо протоколів. Наприклад, моя Delphi dcm6.1 не між автомобілями можливих, у той час як KessV2 ви.

lui93
v54 і набагато більш актуальною, має широкий спектр авто в більш

the shiston
Взяти півень v54, і проблем не буде перейти спокійно

tac89
ви йдете на 54 але постарайтеся не приймати шинуазрі

Mystral
Навколо я бачив навіть kessv2 виз-люкс 2.22. Наскільки я пам'ятаю, v2.22 повинен також включати в себе блок управління delphi dcm6.1.

У будь-якому разі, що це kessv22 або Galletto v54, що ви мені порадили, де порадите купити?

Якщо правила цього не дозволяють, ви можете також реагувати в pvt.

Заздалегідь дякую.

Mystral
Вибачте, але я помітив кілька оголошень в яких продають V54, і, чесно кажучи, у списку блоків управління, які можуть читати і писати, не бачу в delphi dcm6.1.
Як я можу зрозуміти, якщо я не беру відро для сміття в цьому сенсі?

eobdexpression
Вибачте, але я помітив кілька оголошень в яких продають V54, і, чесно кажучи, у списку блоків управління, які можуть читати і писати, не бачу в delphi dcm6.1.
Як я можу зрозуміти, якщо я не беру відро для сміття в цьому сенсі?

Привіт Mystral програматор fgtech V54 якщо взяти європейську версію з якість компонентів і перейти спокійно, очевидно, зовні кузова, здається, всі рівні, але це не сукня, що робить чернець, то є і всередині, що має значення компонентів типу транзистори, конденсатори реле процесор тип зварювання використовується під час складання і т. д. і т. д. .............Я з моїм я ніколи не було ніяких проблем будь-якого роду на сьогоднішній день спокійно роботи в бд, bdm boot mode tricore jtag, очевидно, намагається бути завжди уважним розбиранні і відкрити ебу і після різноманітні інструкції, посилання, ефекти, які перебували в той же програмне забезпечення і, навіть ще ви хочете, якщо там присутній якийсь блок управління, додавши, та нескінченна пристрасть супроводжується настільки ж нескінченне терпіння...... Тому, якщо ви хочете витратити на потрібне, без перебільшення, і почати працювати, отримати хорошу fgtech V54 ЄС. Те, що я кажу, це порада, заснований на моєму досвіді було з допомогою цього інструменту.

Mystral
Привіт Mystral програматор fgtech V54 якщо взяти європейську версію з якість компонентів і перейти спокійно, очевидно, зовні кузова, здається, всі рівні, але це не сукня, що робить чернець, то є і всередині, що має значення компонентів типу транзистори, конденсатори реле процесор тип зварювання використовується під час складання і т. д. і т. д. .............Я з моїм я ніколи не було ніяких проблем будь-якого роду на сьогоднішній день спокійно роботи в бд, bdm boot mode tricore jtag, очевидно, намагається бути завжди уважним розбиранні і відкрити ебу і після різноманітні інструкції, посилання, ефекти, які перебували в той же програмне забезпечення і, навіть ще ви хочете, якщо там присутній якийсь блок управління, додавши, та нескінченна пристрасть супроводжується настільки ж нескінченне терпіння...... Тому, якщо ви хочете витратити на потрібне, без перебільшення, і почати працювати, отримати хорошу fgtech V54 ЄС. Те, що я кажу, це порада, заснований на моєму досвіді було з допомогою цього інструменту.

Дякую за вичерпну відповідь.
Основною проблемою, однак, є відсутність протоколу, на моїй машині, причина, по якій я міг би також вибрати, щоб v54, що ви мені порадите, якщо протокол був доступний.
У моєму випадку це Delphi dcm6.1, встановлений на Ford Mondeo 2.0 tdci 150cv 2015 року.
Від того, що я читав з усіх півник, що я бачив у продажу, здається, що вони в курсі протоколів 2013 року.
Тому, навіть якщо я купую те, що ти мені поради не можу використовувати на моїй машині.