КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Розніца паміж galletto v54 і galletto 1260

riox80
Хто-то можа сказаць мне розніцу паміж гэтымі programmarori? Я пачатковец. Я хацеў бы купіць і лепш, grz

cinqueturbo
адзін і цацку з мінулага, іншы інструмент сапраўднага

riox80
Ха-ха, так што 1260.....

pippo65
Ха-ха, так што 1260.....

Гэта значыць, перайсці для гульні ?

riox80

cinqueturbo

Ты маеш рацыю збольшага.. калі праглядаць вэб-старонкі, калі яны каштуюць больш? ніколі не будзе лепш адзін, які каштуе 15 еўра?

адзін працуе ў Паслядоўны & Boot ведаць, як выкарыстоўваць..

Іншы Паслядоўны BDM Boot JTag..

riox80
Што азначае паслядоўны bdm boot jtag?

the shiston

Melo81
Прывітанне, Хлопцы, упэўнены, новая версія лепш ва ўсім і для ўсяго, але для "старых" не добра, нават у версіі 1260??

msport (exil77grande)
пеўнік 1250-1260 толькі таму edc15-edc16 і некаторыя іншыя кіравання мінулага, у той час як galletto V54 і значна развіваліся, на самай справе, ён таксама мае зносіны ў школе і з сучаснымі edc17, вядома, я кажу інструментаў афіцэраў, так што не гарантую, тое ж самае для клонаў.
Калі вы паказалі на які аўтамабіль ён будзе выкарыстоўваць вас, ён можа даць лепшы савет.

Melo81
Скажам, напрыклад, што для аўто з 1995 года прыкладна ў 2006 ці добра 1260 ?

Відавочна, пасля нейкі трук ў спасылках у выпадку, калі аўтамабіль, які яны не ў БД, тыпу ФІЯТ, з разеткі на тры полюса...

maurof650
У любым выпадку, каб тое, што варта 1260 варта мець: у любым выпадку, як я ўжо сказаў, з'яўляюцца інструменты двух розных пакаленняў.

riox80
І калі вы кажаце, ПЕЎНЯ 2-гэта v54?

maurof650
. ..певень 2=пеўнік 48 і вышэй

Melo81
Якая верагоднасць таго, што пеўнік кітайскі лёгка блакаваць ЭБУ ? Залежыць ад абсталявання і праграмнага забеспячэння, што робіць яго працаваць?

msport (exil77grande)
Якая верагоднасць таго, што пеўнік кітайскі лёгка блакаваць ЭБУ ? Залежыць ад абсталявання і праграмнага забеспячэння, што робіць яго працаваць?

і адказ, які ніхто не можа даць проста толькі быць у курсе, што kess клон каштуе 100€, а кесс афіцыйны каштуе 4400+пдв, такім чынам, розніца там павінны быць.

sportknight
клоны ў цэлым, калі яны, калі яны ідуць, рухавік у парадку,праблема ў тым, што я не ў курсе так што вы можаце зрабіць, толькі больш старыя аўтамабілі,не ты таксама тэхнічная падтрымка у выпадку ўзнікнення праблем і г. д...

Melo81
і адказ, які ніхто не можа даць проста толькі быць у курсе, што kess клон каштуе 100€, а кесс афіцыйны каштуе 4400+пдв, такім чынам, розніца там павінны быць.

Прабачце, але я не думаю, вычарпальны адказ...я Не думаю, што на арыгінал ёсць кампаненты лакам ў 18-каратного золата, гэта тое, што праграма кіравання быў задуманы НАСА...
Менавіта, як напісаў хто-то, калі нават НЕ арыгінал, добрае якасць зборкі, не павінна ствараць праблем... на мой погляд, гэта больш праблема праграмнага і апаратнага забеспячэння...
У любым выпадку дзякуй за адказ, але 4400 еўра + 22% з'яўляюцца надзвычай празмерна думаю...

maurof650
Прабачце, але які адказ вы чакалі больш, чым тое, што вы сказалі? Клон-гэта клон; не паважаюць, вядома, стандартныя канструкцыі тыпу якасці ISO і г. д. і г. д.; кампаненты часта мяняе, проста адкрыйце два і зрабіць параўнанне, і не выключана, што будзе сабраны таксама з кампанентамі лому; калі чытаць на форуме ўбачыць розныя змены, замены кампанентаў, хто гэта зрабіў.
Затым вытворца клона не таму, вядома, і тэставанне і толькі пасля таго, як ты яго ў рукі паглядзець, па крайняй меры, пры запуску працуе, не выключыўшы, што можа зрабіць беспарадак ў фазу, у якой ён працуе на эбу.
Гэта праўда, што цяпер клоны становяцца ўсё больш надзейнымі, але ніхто вам ніколі не зможа сказаць, колькі.
Прывітанне

the shiston
і нават тыя, арыгінальныя, часам не можаш зразумець, што ўтрымаць апраўданне? гэта, як я разумею

Melo81
Я толькі хацеў падкрэсліць, як перавышэнне кошту ў шмат разоў больш не апраўдвае канчатковы вынік...

the shiston
у якім сэнсе??

frenk85
Менавіта на гэтую тэму я быў адкліканы ад admin.магчыма, ён няправільна зразумеў ці, можа быць, я зрабіў памылку л. с.! У любым выпадку я думаю, што тыя, хто па ПРАФЕСІІ фітнес-трэнер,або падобныя, асабліва пачаткоўцам, гэта правільна афіцыйная праграма,у вас дапамогі і гарантыі вырашыць"гладка", якія паспяхова працуюць на гэтыя кампаненты як для яго, так і для заказчыка.

msport (exil77grande)
Прабачце, але я не думаю, вычарпальны адказ...я Не думаю, што на арыгінал ёсць кампаненты лакам ў 18-каратного золата, гэта тое, што праграма кіравання быў задуманы НАСА...
Менавіта, як напісаў хто-то, калі нават НЕ арыгінал, добрае якасць зборкі, не павінна ствараць праблем... на мой погляд, гэта больш праблема праграмнага і апаратнага забеспячэння...
У любым выпадку дзякуй за адказ, але 4400 еўра + 22% з'яўляюцца надзвычай празмерна думаю...

ты мяне прабач, але калі ты так думаеш, мабыць, вы не прафесіянал і не дадаць яшчэ.

msport (exil77grande)
і нават тыя, арыгінальныя, часам не можаш зразумець, што ўтрымаць апраўданне? гэта, як я разумею

у 15 гадоў alienteche афіцыйны я заблакаваў 2 машыны, якія я пазней адноўлена з функцыяй аднаўлення і пратакол я не змог зрабіць гэта з бд, і я прыступіў да стойцы, але пасля быў абноўлены, памылка, потым я паспяхова пратэставаны,мы гаворым аб 3-х выпадках, па меншай меры 10000,у той час як з настолькі шмат кліентаў, што мы ў інтэрнэце, якія выкарыстоўваюць клоны, я магу гарантаваць, што 2 машыны на 5, заўсёды маюць праблемы,ці не чытаць,ці не чытаць і потым не пісаць,у некаторых выпадках блакуюць эбу падчас запісу і потым многія з іх, якія не маюць магчымасць прыступіць да школы пасылаюць нам блок кіравання і гэтак далей, так што раю і вам,я пішу па вопыту, і не па чутках.

msport (exil77grande)
у любым выпадку я адказаў, не задумваючыся ў назву тэмы, таму прашу вярнуцца ў тэму.

the shiston
Менавіта на гэтую тэму я быў адкліканы ад admin.магчыма, ён няправільна зразумеў ці, можа быць, я зрабіў памылку л. с.! У любым выпадку я думаю, што тыя, хто па ПРАФЕСІІ фітнес-трэнер,або падобныя, асабліва пачаткоўцам, гэта правільна афіцыйная праграма,у вас дапамогі і гарантыі вырашыць"гладка", якія паспяхова працуюць на гэтыя кампаненты як для яго, так і для заказчыка.

вы цалкам маеце рацыю, па-мойму

Melo81
*MSPORT:

Можа быць, што вы не з'яўляецеся прафесіяналам у вашым сэнсе гэтага слова....

Mystral
Але я, што я пачатковец, і нават пакой, у, якой пляваць, змяніць свой аўтамабіль і, можа быць, яго жонка, як можа дазволіць сабе пеўніка або kess афіцыйны? Яны надта дорага каштуюць. Вось прычына, па якой у іншым пасце я прасіў звесткі пра клонаў.
Я абраў для Powergate3 Alientech, лічыцца асабістага выкарыстання, але, на жаль, пратаколы не прадстаўлены, як і ў KessV2. Па камерцыйных меркаваннях, верагодна, робяць яго менш эфектыўным у дачыненні да іх пратаколаў. Напрыклад, мая Delphi dcm6.1 не паміж аўтамабілямі магчымых, у той час як KessV2 вы.

lui93
v54 і значна больш актуальнай, мае шырокі спектр аўто ў больш

the shiston
Узяць певень v54, і праблем не будзе перайсці спакойна

tac89
вы ідзяце на 54 але паспрабуйце не прымаць шинуазри

Mystral
Вакол я бачыў нават kessv2 конка-люкс 2.22. Наколькі я памятаю, v2.22 павінен таксама ўключаць у сябе блок кіравання delphi dcm6.1.

У любым выпадку, што гэта kessv22 або Galletto v54, што вы мне параілі, дзе параіце купіць?

Калі правілы гэтага не дазваляюць, вы можаце таксама рэагаваць у pvt.

Загадзя дзякую.

Mystral
Прабачце, але я заўважыў некалькі аб'яў у якіх прадаюць V54, і, шчыра кажучы, у спісе блокаў кіравання, якія могуць чытаць і пісаць, не бачу ў delphi dcm6.1.
Як я магу зразумець, калі я не бяру смеццевае вядро ў гэтым сэнсе?

eobdexpression
Прабачце, але я заўважыў некалькі аб'яў у якіх прадаюць V54, і, шчыра кажучы, у спісе блокаў кіравання, якія могуць чытаць і пісаць, не бачу ў delphi dcm6.1.
Як я магу зразумець, калі я не бяру смеццевае вядро ў гэтым сэнсе?

Прывітанне Mystral программатор fgtech V54 калі ўзяць еўрапейскую версію з якасць кампанентаў і перайсці спакойна, відавочна, звонку кузава, здаецца, усе роўныя, але гэта не сукенка, што робіць манах, то ёсць і ўнутры, што мае значэнне кампанентаў тыпу транзістары кандэнсатары рэле працэсар тып зваркі выкарыстоўваецца падчас зборкі і г. д. і г. д..............Я з маім я ніколі не было ніякіх праблем любога роду на сённяшні дзень працы спакойна ў бд, bdm boot mode tricore jtag, відавочна, спрабуе быць заўсёды уважлівым разборцы і адкрыць эбу і пасля розныя інструкцыі, спасылкі, эфекты, якія знаходзіліся ў той жа праграмнае забеспячэнне і, нават яшчэ вы хочаце, калі там прысутнічае нейкі блок кіравання, дадаўшы, тая бясконцая запал суправаджаецца гэтак жа бясконцае цярпенне...... Таму, калі вы хочаце выдаткаваць на патрэбнае, без перабольшання, і пачаць працаваць, атрымаць добрую fgtech V54 ЕС. Тое, што я кажу, гэта савет, заснаваны на маім вопыце было з дапамогай гэтага інструмента.

Mystral
Прывітанне Mystral программатор fgtech V54 калі ўзяць еўрапейскую версію з якасць кампанентаў і перайсці спакойна, відавочна, звонку кузава, здаецца, усе роўныя, але гэта не сукенка, што робіць манах, то ёсць і ўнутры, што мае значэнне кампанентаў тыпу транзістары кандэнсатары рэле працэсар тып зваркі выкарыстоўваецца падчас зборкі і г. д. і г. д..............Я з маім я ніколі не было ніякіх праблем любога роду на сённяшні дзень працы спакойна ў бд, bdm boot mode tricore jtag, відавочна, спрабуе быць заўсёды уважлівым разборцы і адкрыць эбу і пасля розныя інструкцыі, спасылкі, эфекты, якія знаходзіліся ў той жа праграмнае забеспячэнне і, нават яшчэ вы хочаце, калі там прысутнічае нейкі блок кіравання, дадаўшы, тая бясконцая запал суправаджаецца гэтак жа бясконцае цярпенне...... Таму, калі вы хочаце выдаткаваць на патрэбнае, без перабольшання, і пачаць працаваць, атрымаць добрую fgtech V54 ЕС. Тое, што я кажу, гэта савет, заснаваны на маім вопыце было з дапамогай гэтага інструмента.

Дзякуй за вычарпальны адказ.
Асноўнай праблемай, аднак, з'яўляецца адсутнасць пратаколу, на маёй машыне, прычына, па якой я мог бы таксама выбраць, каб v54, што вы мне параіце, калі пратакол быў даступны.
У маім выпадку гэта Delphi dcm6.1, усталяваны на Ford Mondeo 2.0 tdci 150cv 2015 года.
Ад таго, што я чытаў з усіх пеўнік, што я бачыў у продажы, здаецца, што яны ў курсе пратаколаў 2013 года.
Таму, нават калі я купляю тое, што ты мне парады не магу выкарыстоўваць на маёй машыне.