Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica ecu opel corsa 1.3 mjt

riox80
Добры вечар ўсім. Я хацеў бы некаторыя тлумачэнні і дзякуй на прагляд хто можа дапамагчы. Я прачытаў ecu opel corsa 1.3 mjt 70 л. с. у паслядоўны mpps. У далейшым, з раз я зрабіла працэдуру scodifica. Гэта ўсё ішло да добрага канца. Я перазарадзіў ўсё, але аўтамабіль не быў scodificata. Практычна зняўшы чып у ключы не заводзіцца. Я хацеў бы ведаць, калі толькі гэта праграма, у дзярждуму....улічваючы, што ў мяне было ок.

salvatoreragonese
Толькі не заўсёды працуе належным чынам, не кажучы ўжо пра часам нават egr зачыняецца

riox80
Дзякуй, збаўца...але застаецца здзіўленне менавіта таму, што я атрымаў ОК ад РАЗ. Я ўяўляю, што б здарылася, калі б я выдаліў fap з раз і выдалены, нават фізічна. Хто-небудзь ведае, калі я магу scodifocare гэта экю ў паслядоўны?

scican25
калі вам трэба зрабіць scodifica за ўсе, вы проста чытаць з бд ( але табе застаецца індыкатар code гарыць )
калі вы хочаце зрабіць scodifica часткова, а менавіта ў першым уключэнні эбу здымцы код, трэба прачытаць яе ў bdm

cinqueturbo
На Opel, частковае, і не можна, як на групы fiat,
гэта робіць дзева і затым кадавання Праграмнае з

scican25
прыкладаю файл panda 70cv .. зроблена ўручную, гэта ўжо выпрабавана

cinqueturbo
прыкладаю файл panda 70cv .. зроблена ўручную, гэта ўжо выпрабавана

Выдатна будзе, безумоўна, карысна, улічваючы, што ён павінен зрабіць на Opel...

riox80
Дзякуй, я ў парадку агульнага...але з дапамогай якой праграмы? Відаць, што раз ад мяне адвярнуўся?

scican25
На Opel, частковае, і не можна, як на групы fiat,
гэта робіць дзева і затым кадавання Праграмнае з

пяць у мяне такое ўражанне, што тое, што я кажу.. табе не падабаюцца ... калі закон obd таму за ўсё .. але яшчэ гарыць
файл я зрабіў у руку .. гэта ж marelli.. проста глядзець зона

scican25
на самай справе гэты файл з'яўляецца агульнай

riox80
Катанне на лыжах 25 магу я выкарыстаць якую-небудзь праграму, або гэта можна зрабіць толькі ўручную?

cinqueturbo
пяць у мяне такое ўражанне, што тое, што я кажу.. табе не падабаюцца ... калі закон obd таму за ўсё .. але яшчэ гарыць
файл я зрабіў у руку .. гэта ж marelli.. проста глядзець зона

Тады я бачу, што многія лічаць, што гэта вельмі асабістае пытанне, і дарэмна крыўдзяцца.. не маё намер, што гэта ясна..

паглядзім, высветліць, імгненне
1 на Opel не існуе, часткова з саманавучання, але агульны скід і праграмуецца з дапамогай спецыяльнага..
2 у агульнай складанасці на Opel халаднік на eprom 95320 ў школе, у паслядоўны толькі поўнае чытанне ад 2,560 Mb, г. зн. поўнае
3 не мае нічога агульнага з fiat
4 ёсць у мінулым асабіста з ECU раз'ем apos для тэсту
5 riox80 не мае патрабаванням для таго, каб спампаваць файл з форуму

riox80
Ок, я атрымаў пацверджанне, што гэты аўтамабіль не можа быць scodificata ў паслядоўны. Г. зн. вы можаце проста зрабіць scodifica усяго па школе.....CINQUETURBO з bdm, я магу гэта зрабіць?

riox80
Пачакай, што значыць, што у паслядоўнага чытання ад 2.560? Ёсць праграміст, які чытае поўны?

cinqueturbo
Ок, я атрымаў пацверджанне, што гэты аўтамабіль не можа быць scodificata ў паслядоўны. Г. зн. вы можаце проста зрабіць scodifica усяго па школе.....CINQUETURBO з bdm, я магу гэта зрабіць?

на 100%

Пачакай, што значыць, што у паслядоўнага чытання ад 2.560? Ёсць праграміст, які чытае поўны?

вы Пеўня на 100%, іншыя не ведаю..

ты, што ты выкарыстаў?

riox80
Я mpps, я чытаў файл, 448....што, певень, мне парады?

salvatoreragonese
Я mpps, я чытаў файл, 448....што, певень, мне парады?

V 54 танны і досыць prestazionate або, лепш сказаць, цана-якасць ������������

riox80
Grz певень, v 54, што парк машын?

riox80
Я чытаў, што mpps не піша пра 13 mjt 75 і 90....з пеўня, я спраўлюся?

salvatoreragonese
Калі я не памыляюся, то да 2013 года

riox80
Выдатна...так што з каня я магу чытаць на opel corsa файл 2560kb і атрымаць поспех у scodificarla ў паслядоўны.....

Калі вы...з дапамогай якой праграмы? Meucci? Carsoftware?