Прагляд Поўнай Версіі : polo n9 1. 12v
добры дзень, вы ведаеце, калі вы можаце выдаліць dtc p0171 ад ecu simos 9.1 дзякуй
добры дзень, вы ведаеце, калі вы можаце выдаліць dtc p0171 ад ecu simos 9.1 дзякуй
прывітанне клаўдые ce праграмнае забеспячэнне appoisto для dtc vw або нават dtc remover.
мы настойліва не рэкамендуем выключэння памылкі на рухавік, асабліва з адным важным, як ваш.
і P0171 - Адаптацыя сумесі па-за поля максімум, збедненай сумесі
цяпер, вы не далі шмат інфармацыі і, магчыма, за гэта ніхто не адказаў, але я магу выказаць здагадку, што гэты dtc прысутнічае, таму што аўтамабіль ідзе нават на газ і лямбда не ў стане забяспечыць правільныя параметры для адаптацыі.
калі не газ, але ідзе толькі на бензін адной з верагодных прычын можа быць тое, што адна з фарсунак не працуе належным чынам.
у першым выпадку ў мяне газавая ўстаноўка працуе няправільна, або і было зроблена вельмі дрэнна!
у другім выпадку, варта вельмі старанна праверыць усе раздымы фарсунак, напэўна, той, які не праходзіць напружанне.
у другім выпадку і здарылася са мной, 2 месяцы таму на polo 6r 1.0 бензін.
выдаленне dtc на ecu рухавіка і дрэнная ідэя.
Цалкам згодны ! Выдатны водгук
факты супаставіць аўтамабіляў газ у парадку і бачу, што гэтая праблема не з'яўляецца больш!!!
факты супаставіць аўтамабіляў газ у парадку і бачу, што гэтая праблема не з'яўляецца больш!!!
ды і тое, што intendetvo, але я бачу вельмі часта, што фірмы серыі, па меншай меры, з майго боку, для завода газ ставяць другі ecu толькі для кіравання del'a газавай сістэмы.
від на matiz на мінулым тыдні, прыехала ў майстэрню, што не працаваў па іншай прычыне.
тое, што я цяпер не ведаю, калі карта, якая выканана для ўстаноўкі ў газ і адаптыўнай, у тым сэнсе, што рэтушуюць так што ён падыходзіць, каб пайсці з усё і 2.
відавочна , ад ўстаноўкі вентыляцыі, я кажу, што заводы газ і метан сучасная з электронным упырскам, і, такім чынам, маюць ecu, які кантралюе сітуацыю, але што ecu займаецца толькі завод газ.
відавочна , ад ўстаноўкі вентыляцыі, я кажу, што заводы газ і метан сучасная з электронным упырскам, і, такім чынам, маюць ecu, які кантралюе сітуацыю, але што ecu займаецца толькі завод газ.
я кіраўніка. але ў рух і заўсёды ўсё роўна на бензіне, а затым пераключаецца на газ, калі пакінуць гэты рэжым??
я памятаю, што першыя аўтамабілі, як альфа-133 і г. д. ты павінен быў паставіць матацыкл на бензіне і перайсці на газ у марыка?
у працах сучасных і той жа прынцып??
Ідэнтычныя і дакладнае паводзіны. Да пэўнай тэмпературы пераключаецца на газ
Ідэнтычныя і дакладнае паводзіны. Да пэўнай тэмпературы пераключаецца на газ
Але.добры Клаўдыё больш не паказвалі, як ён.выпраўленая праблема
Але.добры Клаўдыё больш не паказвалі, як ён.выпраўленая праблема
няма, можа быць, і заняты працай.
я зацікаўлены, я таксама зразумець, як ён вырашаецца, і я спадзяюся, не ухіляючы dtc.
акрамя таго, вы не даведаецеся нічога, таму што гэта не вырашыць праблему, але і проста адкладаецца.
прывітанне, то праблема была на газ , я хацеў ачысціць dtc, але, на жаль, на гэты ecu не можаце л я абурацца ад таго, хто ён ёсць газ, х каліброўкі. дзякуй усім
прывітанне, то праблема была на газ , я хацеў ачысціць dtc, але, на жаль, на гэты ecu не можаце л я абурацца ад таго, хто ён ёсць газ, х каліброўкі. дзякуй усім
Павер мне, гэта зойме vw dtc remover, і ты можаш.
У любым выпадку ты паступіў правільна....калі вы хочаце, каб іншыя праблемы, выйсці з галавы
на simos 9.1, вы не можаце гэта ліквідаваць !
на simos 9.1, вы не можаце гэта ліквідаваць !
той факт, што нам не ўдалося, не сказаў, што вы не можаце зрабіць.
у гэтым эбу ўсе ў 29F400, ідзе здыму і здачы на праграміста сур'ёзна.
калі прааналізаваць мікра-кантролер noteriai, што ўнутры няма ніякай ўспышкі, але толькі ў аператыўнай памяці 3kbyte і rom, з 32 што трэба, каб кіраваць перапыненнямі працэсара.
прабачце, але што гэта эбу рухавіка або іншай электронікі, і заўсёды, і гэта і мой хлеб надзённы.
datasheet мікра-кантролер можа выветрыцца.
для гэтага тыпу флэш і неабходна адключыць, таму што чытаць не проста класічны kies або пеўнік, патрабуецца праграміст паказвае, што ён ведае, за якой indirzzo, пачынаючы і які фінал для поўнага чытання.
праграмісты, якія працуюць у паслядоўны, або ў bdm не часта ўдаецца, таму што варыянтаў шмат кампанентаў і як мы ўсе ведаем, калі чытанне не правільны і казіно і бяспечна.
Я хацеў бы нагадаць, што многія з вас ведаюць, і, што выманне з карты, калі справа даходзіць да флэш або e2p з дапамогай K-line, ён заўсёды пераходзіць ад мікра-кантролер калі-небудзь прамых уваходаў.