КПК

Перегляд Повної Версії : іммо офф на clio 1.2 16v видалити шпигунів.

MustangGT
привіт всім.

у мене є проблема, що виникає від недосвідченості з кліо 2001 року 1.2 16v 75cv з ECU IAW 5 C2.

продавець, до якого я виконую послуги іммо офф на цей renault clio, описані вище, витрата у автосалон повністю функціональна, але в приводиться в рух вже через кілька днів,говорить, що він зупиняється, червоний індикатор в центрі блимає, а поруч індикатор стоп горить, результат іммо активний і не включається навіть не motortino стартера.

Виконана, діагноз мені помилка eeprom пошкоджений, або подібне повідомлення.
Ця проблема виникає не завжди з eeprom пошкоджена, але я і зрозумів, що це роз'єми, точніше, з правої сторони, який підключається до ебу, де і силіконовій внутрішньої вставки до контактів, при високих температурах викликає цю проблему.

рішення utulizzata в 2-х подібних випадках, і був спеціальний розчинник спрей і стисненого повітря для того, щоб зняти саме силікон приклеєний до контактів.

такі операції робите, навколо рамки все ок, від керівництво!.

у мене немає часу, щоб піти геть, що продавець дзвонить мені, та ж проблема, але на цей раз з різних помилок.

Я не механік, не що ми не знаємо, поставити руки, коли треба, але я роблю це тільки для мого особистого автомобіля, так що я зробив зняти ecu, який стоїть за впускним колектором, і, хто знає цю машину дуже добре знає роботу, що мені зробити, щоб зняти ебу!.

отримати екю намагаюся scodifica частково, заміна частково і все, переписувати ключ, пуско-все ок! ігри з першого удару.
я заявляю, що мені довелося втрутитися безпосередньо на ебу, тому що не міг в один момент стати більш діагностику двигуна.

Час 10 хвилин, щоб привести в рух іде!, навколо рамки ж проблема, інший діагноз, eeprom пошкоджена.

ок, заміну, те ж саме, 10 хв приводиться в рух згоріла інша eeprom.

у цей момент дістану будь-ecu половинку з однакових автомобілів, зупинка будинок дистрибутив маршрут.

зробити scodifica, все ок!

через кілька днів мені передзвонює продавець!.....він і втратив ключ!......

ок, можна дістати інший ключ, з замком, новий, зробити scodifica все, на прохання продавця, все ок, я планував тільки дистанційне відкриття з цієї доставки.

тепер автомобіль і ок і все ключі, без проблем.

проблеми і транспондер, навіть якщо приводити в рух, і все працює відмінно, індикатор stop і світлодіод четраро червоний lamppeggia.

як я можу вирішити, щоб вирішити цю проблему??

Шкода, що з ввічливості не запропонував мені розібрати шпигуни з картини, вважаю, що це погана ідея, як і погана ідея зробити scodifica всього, але я звик пов'язувати осів там, де хоче господар!.

я був би вдячний за невеликою допомогою від якоїсь гуру з досвідом або з тим, хто має цю проблему.

leo_sg
коли ви scodifica все, на 90% залишається горить

MustangGT
коли ви scodifica все, на 90% залишається горить

тут, однак, шпигуни 2 stop і світлодіод в центрі, і ясно, що це не товарний автомобіль, який виглядає як різдвяна ялинка.

є спосіб обдурити транспондера якимось чином або видалити його.

тому що ці сигнальні лампи мають також і інші функції, наприклад, у випадку м'якого температури лампочка "стоп" висвітлює.

а блимає світлодіод замок на авто не горить.

я хотів би, що ці 2 функції залишаються оригінальними.

я маю на увазі я хотів би зробити роботу як слід.

тепер я не знаю, скільки досвід у продажу, але клієнт, що ви продаєте авто вже бачить, індикатор горить, і думає, що щось не так проти продажу втратив і не тільки не хоче, щоб побачити інші, але в залежності від людини, не продав жодної bicilcetta представити машину ніби altbero різдво.

leo_sg
на індикатор стоп не знаю, чесно сказати, але сід просто зробити правильний редагувати файл (і не простий) ви повинні вирішити.
Або щось більш просте кодування і все

MustangGT
на індикатор стоп не знаю, чесно сказати, але сід просто зробити правильний редагувати файл (і не простий) ви повинні вирішити.
Або щось більш просте кодування і все

привіт лео, так ти кажеш, що я засуджений неправильно файл?....

для scodifiche я використовую вмс ecuvonix і зараз до мене оцінять в порядку всі автомобілі, які мені капітан, scodifica частково, хоча.

як я вже писав вище, продавець мене запитав, як ви можете ввести будь-який ключ.

ти кажеш мені cofiicare все, з емулятором на увазі??.

MustangGT
тепер мені молочний коктейль ця ідея, і я думаю, не погано.

я знайшов цей комплект на ebay, спеціально для деяких ecu числі IWA5NR

скажіть, чи може бути добре

Я не все ще зробив операцію, як, але я думаю, це відмінне рішення, тепер я думаю, що цей емулятор не має ніяких авто відкрити так як я треную??

повторюю, що для мене в новинку, і я не заперечую робити досвід в цьому, мені здається, що мені може знадобитися в майбутньому.

MustangGT
привіт всім оновлення.

тоді, за порадою лео я переробив scodifica, все ок! тепер стоп-сигнал вимикається, коли ставлю на мотоциклі.

для роботи на eeprom використання, коли можна пінцетом або deissaldo і використання адаптера dip для програміста від школи.

Бачила і вважала, що uitlizzo також для інших речей, він працював так багато, що, безумовно, ламаються контакти.

Зараз я замовив адаптер новий і scodifica і був зроблений правильно, тому, безумовно, проблема була в тому, що випливають з висновків з'єднана погано і не всі дані пройшли успішно.

Тепер це зробив залишається питання про світлодіодний світло, який служить як для централізованої, тобто блимає, коли закрита, як для іммо і в цьому випадку тепер не блимає більше, але він світиться.

Тепер мені цікаво, якщо, вийнявши запобіжник, що повноваження уч вирішити.

Тому що, якщо мені підтвердили, що я можу вирішити так, то ми і зробили це!.

Для тих, хто новачок, як я, у мене є оновлення на емуляторі, я знаю, що емулятори служать для ecu, але я думав, є щось, навіть для уч а в цих ecu емулятор не працює, тому що ця серія (IAW 5 C2 з двигуном D4F)
мають ліен кан на ключ.
Насправді емулятор, який я знайшов, каже, що і сумісність з MAC, але також говорить (withoutk line), тобто без k-line.

Я попросив продавця іммо емулятор, і єдиний спосіб, і саме scodifica цілому, і для того, щоб картину, він сказав мені зняти запобіжник del'уч або втрутитися в електронному вигляді на діл, щоб обдурити і змусити що кожен раз, коли ви вмикаєте пульт і все стане ок.

Додаткова інформація міститься у по мережі cosiglano, для scodifica всього, обійти позитивного живлення до ecu на картині в іншому випадку перекодувати.

мені підтвердили цю інформацію.

спасибі всім за увагу.

leo_sg
тобі потрібно поставити 2 реле на лінії can

MustangGT
тобі потрібно поставити 2 реле на лінії can

Ок, для 2 реле, але у мене 2 питання.
1, тому що 2??
2, хто їх пілот??
Невеликий схема підключення.
І потім на якій лінії кан....посилання ключ або ебу?