КПК

Прагляд Поўнай Версіі : иммо оф на clio 1.2 16v выдаліць шпіёнаў.

MustangGT
прывітанне ўсім.

у мяне ёсць праблема, проистекающая ад неспрактыкаванасці з клио 2001 года 1.2 16v 75cv з ECU IAW 5 C2.

прадавец, да якога я выконваю паслугі иммо оф на гэты renault clio, апісаныя вышэй, расход у аўтасалон цалкам функцыянальная, але ў прыводзіцца ў рух ужо праз некалькі дзён,кажа, што ён спыняецца, чырвоны індыкатар ў цэнтры міргае, а побач індыкатар стоп гарыць, вынік иммо актыўны і не ўключаецца нават не motortino стартара.

Выканана, дыягназ мне памылка eeprom пашкоджаны, або падобнае паведамленне.
Гэтая праблема ўзнікае не заўсёды з eeprom пашкоджана, але я і зразумеў, што гэта раздымы, дакладней тое, з правага боку, які падключаецца да эбу, дзе і сіліконавай ўнутранай ўстаўкі да кантактаў, пры высокіх тэмпературах выклікае гэтую праблему.

рашэнне utulizzata у 2-х падобных выпадках, і быў спецыяльны растваральнік спрэй і сціснутага паветра для таго, каб зняць менавіта сілікон прылеплены да кантактаў.

такія аперацыі робіце, вакол рамкі ўсе ок, ад кіраўніцтва!.

у мяне няма часу, каб пайсці прэч, што прадавец тэлефануе мне, тая ж праблема, але на гэты раз з розных памылак.

Я не механік, не, што мы не ведаем, паставіць рукі, калі трэба, але я раблю гэта толькі для майго асабістага аўтамабіля, так што я зрабіў зняць ecu, які стаіць за впускным калектарам, і, хто ведае гэтую машыну вельмі добра ведае працу, што мне зрабіць, каб зняць эбу!.

атрымаць экю спрабую scodifica часткова, замена часткова і ўсё, перапісваць ключ, пуска-ўсё ок! гульні з першага ўдару.
я заяўляю, што мне прыйшлося ўмяшацца непасрэдна на эбу, таму што не мог у адзін момант стаць больш дыягностыку рухавіка.

Час 10 хвілін, каб прывесці ў рух сыходзіць!, вакол рамкі ж праблема, іншы дыягназ, eeprom пашкоджана.

ок, замену, тое ж самае, 10 мін прыводзіцца ў рух згарэла іншая eeprom.

у гэты момант дастану якой-ecu палоўку з аднолькавых аўтамабіляў, прыпынак дом дыстрыбутыў маршрут.

зрабіць scodifica, усё ок!

праз некалькі дзён мне ператэлефаноўвае прадавец!.....ён і страціў ключ!......

ок, можна дастаць іншы ключ, з замкам, новы, зрабіць scodifica за ўсе, па просьбе прадаўца, усё ок, я планаваў толькі дыстанцыйнае адкрыццё з гэтай дастаўкі.

цяпер аўтамабіль і ок і ўсе ключы, без праблем.

праблемы і транспондер, нават калі прыводзіць у рух, і ўсё працуе выдатна, індыкатар stop і святлодыед четраро чырвоны lamppeggia.

як я магу вырашыць, каб ліквідаваць гэтую праблему??

Шкада, што з ветлівасці не прапанаваў мне разабраць шпіёны з карціны, лічу, што гэта дрэнная ідэя, як і дрэнная ідэя зрабіць scodifica за ўсе, але я прывык звязваць асёл там, дзе хоча гаспадар!.

я быў бы ўдзячны за невялікай дапамогай ад якой-то гуру з вопытам або з тым, хто мае гэтую праблему.

leo_sg
калі вы scodifica за ўсе, на 90% застаецца гарыць

MustangGT
калі вы scodifica за ўсе, на 90% застаецца гарыць

тут, аднак, шпіёны 2 stop і святлодыёд ў цэнтры, і ясна, што гэта не таварны аўтамабіль, які выглядае як калядная ёлка.

ёсць спосаб падмануць транспондеров нейкім чынам або выдаліць яго.

таму што гэтыя сігнальныя лямпы маюць таксама і іншыя функцыі, напрыклад, у выпадку мяккага тэмпературы лямпачка "стоп" асвятляе.

святлодыед міргае а замак на аўто не гарыць.

я хацеў бы, што гэтыя 2 функцыі застаюцца арыгінальнымі.

я маю на ўвазе я хацеў бы зрабіць працу як след.

цяпер я не ведаю, колькі вопыт у продажы, але кліент, што вы прадаеце аўто ўжо бачыць, індыкатар гарыць, і думае, што што-то не так супраць продажу страціў і не толькі не хоча, каб убачыць іншыя, але ў залежнасці ад чалавека, не прадаў ні адной bicilcetta прадставіць машыну як быццам altbero каляды.

leo_sg
на індыкатар стоп не ведаю, шчыра сказаць, але на свд проста зрабіць правільны рэдагаваць на файл (і не просты) вы павінны вырашыць.
Або што-то больш простае кадаваньне і ўсё

MustangGT
на індыкатар стоп не ведаю, шчыра сказаць, але на свд проста зрабіць правільны рэдагаваць на файл (і не просты) вы павінны вырашыць.
Або што-то больш простае кадаваньне і ўсё

прывітанне леа, так ты кажаш, што я асуджаны няправільна файл?....

для scodifiche я выкарыстоўваю вмс ecuvonix і да цяпер мяне ацэняць ў парадку ўсе аўтамабілі, якія мне капітан, scodifica часткова, хоць.

як я ўжо пісаў вышэй, прадавец мяне спытаў, як вы зможаце ўвесці любы ключ.

ты кажаш мне cofiicare ўсё, з эмулятарам на ўвазе??.

MustangGT
цяпер мне малочны кактэйль гэтая ідэя, і я думаю, не дрэнна.

я знайшоў гэты камплект на ebay, спецыяльна для некаторых ecu ліку IWA5NR

скажыце, ці можа быць добра

Я не ўсё яшчэ зрабіў аперацыю, як, але я думаю, гэта выдатнае рашэнне, цяпер я думаю, што гэты эмулятар не мае ніякіх аўто адкрыць так як я трэнірую??

паўтараю, што для мяне ў навінку, і я не пярэчу рабіць вопыт у гэтым, мне здаецца, мне можа спатрэбіцца ў будучыні.

MustangGT
прывітанне ўсім абнаўленне.

тады, вынікаючы радзе леа я перарабіў scodifica, усё ок! цяпер стоп-сігнал выключаецца, калі стаўлю на матацыкле.

для працы на eeprom выкарыстання, калі можна пінцэтам або deissaldo і выкарыстання адаптара dip для праграміста ад школы.

Бачыла і лічыла, што uitlizzo таксама для іншых рэчаў, ён працаваў так шмат, што, безумоўна, ламаюцца кантакты.

Цяпер я замовіў адаптар новы і scodifica і быў зроблены правільна, таму, безумоўна, праблема была ў тым, якія вынікаюць з высноў злучаная дрэнна і не ўсе дадзеныя прайшлі паспяхова.

Цяпер гэта зрабіў, застаецца пытанне аб святлодыедны святло, які служыць як для цэнтралізаванай, г. зн. міргае, калі зачынена, як для иммо і ў гэтым выпадку цяпер не міргае больш, але ён свеціцца.

Зараз мне цікава, калі, выняўшы засцерагальнік, што паўнамоцтвы уч вырашыць.

Таму што, калі мне пацвердзілі, што я магу вырашыць так, то мы і зрабілі гэта!.

Для тых, хто пачатковец, як я, у мяне ёсць абнаўленне на эмулятары, я ведаю, што эмулятары служаць для ecu, але я думаў, ёсць што-то, нават для уч а ў гэтых ecu эмулятар не працуе, таму што гэтая серыя (IAW 5 C2 з рухавіком D4F)
маюць ліене кан на ключ.
На самай справе эмулятар, які я знайшоў, кажа, што і сумяшчальнасць з МАС, але таксама кажа (withoutk line), т. е. без k-line.

Я папрасіў прадаўца иммо эмулятар, і адзіны спосаб, і менавіта scodifica агульнай складанасці, і для таго, каб карціну, ён сказаў мне зняць засцерагальнік del'a уч або ўмяшацца ў электронным выглядзе на уч, каб падмануць і прымусіць што кожны раз, калі вы ўключаеце пульт і ўсё стане ок.

Дадатковая інфармацыя змяшчаецца ў па сетцы cosiglano, для scodifica за ўсе, абыйсці станоўчага харчавання да ecu на карціне у адваротным выпадку будзе перакадаваць.

мне пацвердзілі гэтую інфармацыю.

дзякуй усім за ўвагу.

leo_sg
табе трэба паставіць 2 рэле на лініі can

MustangGT
табе трэба паставіць 2 рэле на лініі can

Ок, для 2 рэле, але ў мяне 2 пытання.
1, таму што 2??
2, хто іх пілот??
Невялікі схема падлучэння б.
І потым на якой лініі кан....спасылкі ключ або эбу?