КПК

Перегляд Повної Версії : Читання ебу subaru sti 2002

Cimo
Добрий вечір,
Я недавно купив kess v2 клон, і я вже читав кілька блоків управління, тільки вчора друг просить мене прочитати ебу його subaru STI 2002 року 2.0. 265cv, я починаю з читання, і в певний момент, змушує мене зняти контакт і потім написано: помилка "дзвінок-будильник". Могли б ви назвати, яка це проблема? Дякую

msport (exil77grande)
ви, дотримуючись інструкції, де тебе просить вас вставити перемичку в роз'єм?

КЛАВДІЯ.
вам потрібно з'єднати між собою дві зелені роз'єми під приладовою панеллю , а потім залежно від року c це як каже колега mssport перемичку на роз'єм білий

scican25
Добрий вечір,
Я недавно купив kess v2 клон, і я вже читав кілька блоків управління, тільки вчора друг просить мене прочитати ебу його subaru STI 2002 року 2.0. 265cv, я починаю з читання, і в певний момент, змушує мене зняти контакт і потім написано: помилка "дзвінок-будильник". Могли б ви назвати, яка це проблема? Дякую
коли кесс дає помилку, будильник .. і чому не вдається прочитати дані кодування ебу .. ви можете зробити спробуйте змінити швидкість в голос setup
чи корисно використовувати програму subaru rom raider

Gianpy80
що ecu читати тільки з openport, kess від в списку, але не читає, принаймні, клони..

msport (exil77grande)
що ecu читати тільки з openport, kess від в списку, але не читає, принаймні, клони..

на щастя, у вас зазначено (КЛОН), тому що у нас читати десяток з kessv2 без проблем, але, звичайно, ми говоримо інструментів офіцерів.

Cimo
що б керівництво, щоб слідувати? з роз'ємами для підключення і міст зробити?

msport (exil77grande)
що б керівництво, щоб слідувати? з роз'ємами для підключення і міст зробити?

ви kess показує вам, як зв'язати, щоб зуміти прочитати автомобіль.

Cimo
Чесно кажучи, не знаю, як ви це робите, хтось зможе вислати мені фото цієї процедури??