КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Што купіць??карысныя парады

bongio91
хлопцы, я пачатковец на форуме, у першую чаргу віншуем вашу падрыхтоўку ў рамках rimmappature...
Я вырашыў купіць што-то, каб пачаць перапрызначыць....я чуў, kess, пеўнік...але ёсць меркаванні вельмі зьбянтэжаны па гэтай нагоды,я прашу вас, экспертаў, што мне лепш купіць,і дзе купіць.Я бачыў некалькі онлайн вар'іруюцца ад 70 да 200, як ніколі, усе ідзе розніца ў цане???у мяне bmw 1-series 2005 года я павінен пачаць з таго, каб перапрызначыць мой..чакаю вашых адказаў.загадзя дзякуй.

giuliettaquadrifoglio
Я таксама ўваходжу і я ў дыскусію таму, што мяне цікавіць,некалькі гадоў таму мне карту пункт 1.3 multijet зачыненыя Эрг, усё з дапамогай galletto 1260 клон прынёс у 1080,дасягнуў сваёй мэты па некалькіх прычынах форс-мажора я адмовілася ад пераразмеркавання.Сёння я знаходжуся ў такой жа сітуацыі, я хацеў бы пачаць усё спачатку і не спыняцца і не больш ,з таго, што я зразумеў, kess клон-гэта добры інструмент для тых, хто пачынае праблема знайсці добры клон.

хлопцы, чытайце рэгламент, які кажа што-то аб абароне аўтарскіх правоў.

Errecinque
хлопцы, я пачатковец на форуме, у першую чаргу віншуем вашу падрыхтоўку ў рамках rimmappature...
Я вырашыў купіць што-то, каб пачаць перапрызначыць....я чуў, kess, пеўнік...але ёсць меркаванні вельмі зьбянтэжаны па гэтай нагоды,я прашу вас, экспертаў, што мне лепш купіць,і дзе купіць.Я бачыў некалькі онлайн вар'іруюцца ад 70 да 200, як ніколі, усе ідзе розніца ў цане???у мяне bmw 1-series 2005 года я павінен пачаць з таго, каб перапрызначыць мой..чакаю вашых адказаў.загадзя дзякуй.

Калі, як я думаю, свой 1-й серыі ўсталёўвае edc16, на якой амаль вычарпальны мець рэзервовага капіявання ў bdm, я цябе савет добры "курыца ", якое твор больш, што ў бд, нават у bdm. Скажам, што па параўнанні з іншай аўтамабіляў на ante 2010 год з'яўляецца найбольш поўнай

giuliettaquadrifoglio
Ecuengine вы маеце рацыю ,мы пачаткоўцы, таксама ў гэтым...я павінен чытаць і пісаць alfa giulietta edc16c39 2011posso накіруйце ў іншае, але выбар у спакой?

Errecinque
Ecuengine вы маеце рацыю ,мы пачаткоўцы, таксама ў гэтым...я павінен чытаць і пісаць alfa giulietta edc16c39 2011posso накіруйце ў іншае, але выбар у спакой?

Група fiat, як правіла, у бд не патрывожыць, але рэзервовага капіявання ў bdm бачыў, што ёсць магчымасць заўсёды лепш......

bongio91
Зразумеў,на розніцу ў кошце прадукцыі, г. зн. я бачыла, як адзін 55€ з Кітая і іншых да 160€,будуць роўныя, або што-нешта зменіцца??пачну з таго, што мой 1-й серыі, але тады мне давядзецца зрабіць таксама altreauto,m i вы можаце патлумачыць словы, якія вы выкарыстоўваеце...рэзервовага капіявання ў bdm, што азначае,прабачце за невуцтва..😮і gt

Errecinque
Зразумеў,на розніцу ў кошце прадукцыі, г. зн. я бачыла, як адзін 55€ з Кітая і іншых да 160€,будуць роўныя, або што-нешта зменіцца??пачну з таго, што мой 1-й серыі, але тады мне давядзецца зрабіць таксама altreauto,m i вы можаце патлумачыць словы, якія вы выкарыстоўваеце...рэзервовага капіявання ў bdm, што азначае,прабачце за невуцтва..😮і gt
Рэзервовага капіявання ў bdm складаецца ў тым, каб дэмантаваць ecu, з машыны, адкрыць, асцярожна, каб не сапсаваць (знайдзіце некалькі падручнік на трубе) і падключыце яго да порце bdm для чытання і запісы. Рэкамендуецца купляць нават дзіма з schedini спружыны, каб не прыйшлося літаваць наўпрост на ecu, што гэта заўсёды рызыка.

bongio91
я зразумеў, выдатна...яшчэ цікаўнасць, чаму вы кажаце, зрабіць некаторыя праз bdm і іншых праз раз'ем odb??два інтэрвенцыі не патрэбныя, каб зрабіць тое ж самае???

Errecinque
я зразумеў, выдатна...яшчэ цікаўнасць, чаму вы кажаце, зрабіць некаторыя праз bdm і іншых праз раз'ем odb??два інтэрвенцыі не патрэбныя, каб зрабіць тое ж самае???

Тое sw там + damos (нд) служыць для перапрызначэння адзін раз, што ты чытаў файл з эбу. Паслядоўны bdm (не ва ўсіх ecu есць гэты порт) ёсць шмат розніцы. У паслядоўны порт, звычайна ён чытае толькі флэш там, дзе кіраванне рухавіком (і ў некаторых ecu нават не ўсю) , у той час як у bdm, зрабі поўнае чытанне не толькі flash, але таксама ў eeprom і мікра.
Майце на ўвазе, што ў некаторых аўтамабілях, калі не ты, файл-ложак у bdm, ты нават не defap і egr off, поўныя

Яны ўсе аднолькавыя, клоны гэтай мадэлі, могуць змяніць брэндаў з унутраных кампанентаў, але ў агульным-то. Трэба быць удачлівым, каб не патрапіць у няспраўны прыбор з прынцыпу (як з Італіі, так з іншых). Валюты вы.

carlo abarth
x мне uffciciali робяць халодны пот ..уявіце cl*ni!!!

msport (exil77grande)
Я, шчыра кажучы, пасля прыкладна 15-гадовы вопыт працы ў chiptuning я магу толькі сказаць, што крыху усё пачнецца з інструментамі, не афіцыйныя, але дакладна таксама і тое, што калі існуе некалькі дыспетчараў тып рухавіка edc15, што калі вы затрымаліся вы здымаеце ў школе отпаять eprom, у той час як сёння мы гаворым пра bmw edc16 і edc17, што калі блокі не менш 1500€ так, хлопцы, увагу на тое, што вы робіце, таму што, здаецца, гульня, але на самай справе гэта не так,я, хутчэй, калі б мне прыйшлося пачаць сёння я б з афіцыйны інструмент, які, магчыма, падначаленага, каб потым паступова расце і стаць майстар-з курсам і гэтак далей.

bongio91
Маё першае рашэнне было купіць што-то афіцыйнае, як ты кажаш,то паралельна на ваш сайт, я ўбачыў, што для таго, каб "пачаць"зша клоны, то я хацеў пачаць так...,з афіцыйных інструментаў, напрыклад, павінны быць заўсёды добра даведацца карты, каб зразумець, дзе ён знаходзіцца, як дзейнічаць,або праграмнае забеспячэнне, я прызначэнне і дзеліць ў залежнасці ад выкарыстання, што робіць.гэта значыць, калі стаяць у 10 разоў клона нагода будзе...будзе толькі надзейнасць??я пачынаю разумець што-то,але і ў рэальным казіно..дзякуй заўсёды..я думаю ўзяць v54 гэта значыць, мы бачым, што спалучэнне 😂😂

msport (exil77grande)
Маё першае рашэнне было купіць што-то афіцыйнае, як ты кажаш,то паралельна на ваш сайт, я ўбачыў, што для таго, каб "пачаць"зша клоны, то я хацеў пачаць так...,з афіцыйных інструментаў, напрыклад, павінны быць заўсёды добра даведацца карты, каб зразумець, дзе ён знаходзіцца, як дзейнічаць,або праграмнае забеспячэнне, я прызначэнне і дзеліць ў залежнасці ад выкарыстання, што робіць.гэта значыць, калі стаяць у 10 разоў клона нагода будзе...будзе толькі надзейнасць??я пачынаю разумець што-то,але і ў рэальным казіно..дзякуй заўсёды..я думаю ўзяць v54 гэта значыць, мы бачым, што спалучэнне ������������

ПАЧАКАЙ, ПАЧАКАЙ ДАРУЙ тых, хто выкарыстоўвае клоны?
у professionalchiptuning і механічнай майстэрні, якая спецыялізуецца на апрацоўцы як механічныя і электронныя ад 99 і не толькі мы працуем з усімі tool афіцыйныя alientech, які я вельмі рэкамендую, але нават мы дылеры і таму ты павінен быць больш асцярожным, каб пісаць некаторыя рэчы,клоны выкарыстоўваюць іх многія нібыта прафесіяналы ці людзі, якія хочуць, каб пачаць, але затым, калі вы дойдзеце да пэўнага ****llo вы разумееце, што гэта немагчыма працаваць з клонаў,для астатніх па-мойму у вас ідэі, злёгку заблытанай, таму я заклікаю цябе, калі хочаш, звяжыцеся з намі ***** пакінуўшы свой кантактны нумар тэлефона, і мы будзем рады растлумачыць вам, як добра працуе, што, па меншай меры, перш, чым выкінуць грошы ты дакладна ведаеш, што і як ты рухаешся.

bongio91
Я зразумеў,я не казаў, вядома, вопытныя карыстальнікі,вядома, як пачатковец, я хацеў знайсці што-то, што варта трохі менш...я ўжо паведаміў для alientech на курсы,толькі што быў sicilian павінны арганізаваць, каб прытрымлівацца,і мой пытанне быў, калі для пачатку вы маглі б набыць інструмент, аснове,улічваючы, што першыя некалькі месяцаў мне прыйдзецца зрабіць на практыцы (цяпер я бачыў, жоўцевай***to, можа быць, для таго, каб даведацца, секунду інтэрфейс), а затым перайсці да alientech,я думаю, лепшы ў Італіі??я таксама чуў, што dim tronic...

frenk85
ПАЧАКАЙ, ПАЧАКАЙ ДАРУЙ тых, хто выкарыстоўвае клоны?
у professionalchiptuning і механічнай майстэрні, якая спецыялізуецца на апрацоўцы як механічныя і электронныя ад 99 і не толькі мы працуем з усімі tool афіцыйныя alientech, які я вельмі рэкамендую, але нават мы дылеры і таму ты павінен быць больш асцярожным, каб пісаць некаторыя рэчы,клоны выкарыстоўваюць іх многія нібыта прафесіяналы ці людзі, якія хочуць, каб пачаць, але затым, калі вы дойдзеце да пэўнага ****llo вы разумееце, што гэта немагчыма працаваць з клонаў,для астатніх па-мойму у вас ідэі, злёгку заблытанай, таму я заклікаю цябе, калі хочаш, звяжыцеся з намі ***** пакінуўшы свой кантактны нумар тэлефона, і мы будзем рады растлумачыць вам, як добра працуе, што, па меншай меры, перш, чым выкінуць грошы ты дакладна ведаеш, што і як ты рухаешся.

Кровапраліцце!!!!
У любым выпадку віншуем,вас, прытрымлівайцеся за намі на fb

msport (exil77grande)
Я зразумеў,я не казаў, вядома, вопытныя карыстальнікі,вядома, як пачатковец, я хацеў знайсці што-то, што варта трохі менш...я ўжо паведаміў для alientech на курсы,толькі што быў sicilian павінны арганізаваць, каб прытрымлівацца,і мой пытанне быў, калі для пачатку вы маглі б набыць інструмент, аснове,улічваючы, што першыя некалькі месяцаў мне прыйдзецца зрабіць на практыцы (цяпер я бачыў, жоўцевай***to, можа быць, для таго, каб даведацца, секунду інтэрфейс), а затым перайсці да alientech,я думаю, лепшы ў Італіі??я таксама чуў, што dim tronic...

калі ты хочаш, каб людзі вопыт вам можа даць правільны савет, не, што вы кідае грошы, я запрасіў цябе з намі прадуктаў, рабіце, як лічыце патрэбным.

msport (exil77grande)
Кровапраліцце!!!!
У любым выпадку віншуем,вас, прытрымлівайцеся за намі на fb

працы размешчаны на facebook я 1/4 таго, што рэальна робім.

frenk85
працы размешчаны на facebook я 1/4 таго, што рэальна робім.

bongio91
Ок msport прасвятлі...я так хачу зрабіць,але і так шмат блытаніны ў галаве

cuzzo
Прывітанне ўсім, мяне дадайце, я таксама ў абмеркаванні, так як я купіў певень v54 клон , мой намер і выкарыстоўваць яго на edc16c39 ў 147 другі шэраг, каб выдаліць гэты чортаў клапан egr. У чаканні, што мне прыходзіць, я спрабую вывучыць, як зрабіць. Паколькі я зразумеў, што на edc16 лепш працягваць bdm, па-вашаму, мог бы мець праблемы з певень, можа быць, я еду з камутатарам, устаноўленым экскурсійнае 12в. А што наконт цябе?

Errecinque
Прывітанне ўсім, мяне дадайце, я таксама ў абмеркаванні, так як я купіў певень v54 клон , мой намер і выкарыстоўваць яго на edc16c39 ў 147 другі шэраг, каб выдаліць гэты чортаў клапан egr. У чаканні, што мне прыходзіць, я спрабую вывучыць, як зрабіць. Паколькі я зразумеў, што на edc16 лепш працягваць bdm, па-вашаму, мог бы мець праблемы з певень, можа быць, я еду з камутатарам, устаноўленым экскурсійнае 12в. А што наконт цябе?

Edc16c39 fiat group дазваляюць чытаць і пісаць спакойна ад паслядоўнага. Вядома, правільна прытрымлівацца інструкцый, якія дае вам інструмент і трымаеце пастаяннае напружанне, і перайсці спакойна

coracing

cuzzo
Што ёсць ужо пытаюся тут...
чытанне вакол, я ўбачыў, што яны былі выпушчаныя абнаўлення для ecu
як я магу ведаць, калі мой ecu мантуе апошняя версія выпушчаная?

msport (exil77grande)

прывітанне, я запрашаю вас, каб зрабіць добрую прэзентацыю ў раздзеле адэкватнае, перш чым пісаць на іншыя тэмы.

msport (exil77grande)
Што ёсць ужо пытаюся тут...
чытанне вакол, я ўбачыў, што яны былі выпушчаныя абнаўлення для ecu
як я магу ведаць, калі мой ecu мантуе апошняя версія выпушчаная?

і гэта не абмеркаванне адпаведнай на вашы пытанні,у выпадку адкрыцця новага ў раздзеле адэкватным.

bongio91
Таму, у заключэнне, інструмент больш поўны і функцыянальны, які вы можаце купіць, каб пачаць, каб пакласці вашыя рукі, калі гэтыя ecu з добрым суадносінамі кошт/якасць будзе?

bongio91
я купіў kess v2.23,galletto v 54,а ў дылера для працы на кантактаў bdm,знешні выгляд прыходзіць усе,і тады я прыступлю да працы.Пытанне,з гэтых інтэрфейсаў,вы таксама можаце зрабіць дыягностыку аўтамабіля,ці патрэбныя толькі для таго, каб чытаць і рэдагаваць карты ў эбу?.дзякуй

Errecinque
я купіў kess v2.23,galletto v 54,а ў дылера для працы на кантактаў bdm,знешні выгляд прыходзіць усе,і тады я прыступлю да працы.Пытанне,з гэтых інтэрфейсаў,вы таксама можаце зрабіць дыягностыку аўтамабіля,ці патрэбныя толькі для таго, каб чытаць і рэдагаваць карты ў эбу?.дзякуй
Няма, для дыягностыкі мы хочам, каб іншыя інструмент...

КЛАЎДЫЕ.
Не.існуе 2.23 kess на падман

КЛАЎДЫЕ.
X выкласці казаць пра гэта няма

bongio91
тыпу?у мяне ёсць серыі 1 напрыклад, для таго каб зрабіць дыягназ, што мне патрэбен інструмент?

bongio91