Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне ўсім!!!!
Прывітанне ўсім, хлопцы,
мяне клічуць Аляксандр, мне 22 гады, я інжынер праграмнага забеспячэння аўтаматызацыі і аматар электронікі і рухавікоў у цэлым.
У апошні час я быў зацікаўлены ў свеце ecu, і я зарэгістраваўся, каб мець магчымасць прачытаць і даведацца што-то.
Прывітанне і Дабро запрашаем на РСТ.. у цябе ёсць імя, sw, па якім вы супрацоўнічалі, што характэрна?
Няўжо не зразумела, што я маю справу з праграмным забеспячэннем PLC,CD,SCADA і HMI, так што праграмаванне першага ****llo.
У любым выпадку працую ў невялікай фірме, вядомай у ****llo сусветнай у галіны, мы займаемся аўтаматызацыяй у розных галінах тэхнікі, напрыклад, у хімічнай прамысловасці,сталеліцейнай,нафтахімічнай але ёсць dimestichiamo ва ўсім.
Для таго, каб зрабіць, напрыклад, у мінулым годзе я быў на перазапуск даменнай печы вядомы сталеліцейны завод на поўдні італіі, якой я не магу зрабіць імя, але, што вы ўсё ведаеце.
Няўжо не зразумела, што я маю справу з праграмным забеспячэннем PLC,CD,SCADA і HMI
DCS прабачце.