КПК

Перегляд Повної Версії : Розблокування магнітоли велика крапка

Будучи новачком, я пишу тут свою проблему. Прошу вибачення передоплати у модераторів, якщо я зробив якісь помилки... мій probblema є те, що змінюється акумулятор на моїй машині grande punto 2006 року я послав у замок, автомагнітола коди, наведені вище, є:
Fiat nr.
735 416 228 0
Pp nr.
7 645 352 316
Цього досить?

EcuEngine
Краще, якщо місця на фото в табличці. І так легко, що той, хто розшифровує потрібні інші коди.

Ніхто не може допомогти? Не хотілося б викинути радіоприймач

Допомогти вам вирішити сотні випадків, як мій

ugoboss
ці цифри не просто, принаймні для мене, потрібен повний код з 12 цифр, які, як правило, друкується на будинках радіо.

Bp535257860562

ugoboss
це і є ваш код

4212

з вашою проблемою ви розібралися, тепер давайте подивимося, якщо допоможеш вирішити проблеми інших людей або стріляти, як роблять все після того, як отримали те, що шукали.

Я безмежно вдячний тобі...я не маю досвіду в полі, проте, я буду дуже вдячний, щоб дати вам деяке думка, засноване на моєму досвіді

msport (exil77grande)
ugoboss своє відображення мені сподобалося,як ви можете, ви можете зв'язатися з нами за допомогою онлайн-підтримки? можливо, якщо не відповідає повторіть спробу ще раз, коли у тебе є шанс.

msport (exil77grande)
перенести обговорення у відповідний розділ.

jackpot80
Привіт,
пишу, тому що у мене така ж проблема, ніж відсутність коду я теж і знати, якщо ви можете простежити код автомагнітоли від даних останнього.
Я купив старий автомобіль багато років тому, в останній час у мене була проблема з батареєю
що він змусив мене тримати автомобіль зупиняється на кілька днів без акумулятора.
Результат....запит коду магнітоли.

Ось подробиці

F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993

Дякую

ugoboss
Привіт,
пишу, тому що у мене така ж проблема, ніж відсутність коду я теж і знати, якщо ви можете простежити код автомагнітоли від даних останнього.
Я купив старий автомобіль багато років тому, в останній час у мене була проблема з батареєю
що він змусив мене тримати автомобіль зупиняється на кілька днів без акумулятора.
Результат....запит коду магнітоли.

Ось подробиці

F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993

Дякую

навіть не слайд-шоу ти зробив, пам'ятайте, що НЕ все довелося.

jackpot80
Доброго ранку,
прошу вибачення.
Мене звуть Іван і я новачок в цьому форумі.
У мене Grande Punto 2008 року.

У мене проблема з моєї магнітолою, яка в даний час заблокована, і взагалі у мене є код.
Посилання:

F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993

Велике спасибі всім, хто зможе допомогти.
З повагою.