Прагляд Поўнай Версіі : Разблакіроўка магнітолы вялікая кропка
Будучы пачаткоўцам, я пішу тут сваю праблему. Прашу прабачэння перадаплаты ў мадэратараў, калі я здзейсніў нейкія памылкі... мой probblema з'яўляецца тое, што змяняецца акумулятар на маей машыне grande punto 2006 года я паслаў у замак, аўтамагнітола коды, прыведзеныя вышэй, з'яўляюцца:
Fiat-nr.
735 416 228 0
Pp nr.
7 645 352 316
Гэтага дастаткова?
Лепш, калі месца на фота ў таблічцы. І так лёгка, што той, хто расшыфроўвае патрэбныя іншыя коды.
Ніхто не можа дапамагчы? Не хацелася б выкінуць радыёпрымач
Дапамагчы вам вырашыць сотні выпадкаў, як мой
гэтыя лічбы не проста, па меншай меры для мяне, патрэбен поўны код з 12 лічбаў, якія, як правіла, друкуецца на дамах радыё.
гэта і ёсць ваш код
4212
з вашай праблемай вы разабраліся, зараз давайце паглядзім, калі дапаможаш вырашыць праблемы іншых людзей або страляць, як робяць усе пасля таго, як атрымалі тое, што шукалі.
Я бясконца ўдзячны табе...я не маю вопыту ў поле, аднак, я буду вельмі ўдзячны, каб даць вам некаторы меркаванне, заснаванае на маім вопыце
ugoboss сваё адлюстраванне мне спадабалася,як толькі вы можаце, вы можаце звязацца з намі з дапамогай онлайн-падтрымкі? магчыма, калі не адказвае паўторыце спробу яшчэ раз, калі ў цябе ёсць шанец.
перанесці абмеркаванне ў адпаведны раздзел.
Прывітанне,
пішу, таму што ў мяне такая ж праблема, чым адсутнасць кода я таксама і ведаць, калі вы можаце прасачыць код аўтамагнітолы ад дадзеных апошняга.
Я купіў ужываны аўтамабіль шмат гадоў таму, у апошні час у мяне была праблема з батарэяй
што ён прымусіў мяне трымаць аўтамабіль спыняецца на некалькі дзён без акумулятара.
Вынік....запыт кода магнітолы.
Вось падрабязнасці
F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993
Дзякуй
Прывітанне,
пішу, таму што ў мяне такая ж праблема, чым адсутнасць кода я таксама і ведаць, калі вы можаце прасачыць код аўтамагнітолы ад дадзеных апошняга.
Я купіў ужываны аўтамабіль шмат гадоў таму, у апошні час у мяне была праблема з батарэяй
што ён прымусіў мяне трымаць аўтамабіль спыняецца на некалькі дзён без акумулятара.
Вынік....запыт кода магнітолы.
Вось падрабязнасці
F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993
Дзякуй
нават не слайд-шоў ты зрабіў, памятаеце, што НЕ ўсе давялося.
Добрай раніцы,
прашу прабачэння.
Мяне клічуць Іван, і я пачатковец у гэтым форуме.
У мяне Grande Punto 2008 года.
У мяне праблема з маей магнітолай, якая ў цяперашні час заблакаваная, і наогул у мяне ёсць код.
Спасылкі:
F199 CD
9.18453-8751
GHT1400
FA646170159993
Вялікі дзякуй усім, хто зможа дапамагчы.
З павагай.