КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Першым чытанні на edc16u34

Andrea1
Добрай раніцы.
Не хадзіць вакол ды каля перайду адразу да справы, я спрабаваў чытаць passat 2.0 140cv, які манціруе edc16u34 з kess v2 прыбыў у канцы чытання файл не 2, але 1.7 Mb ў сумневе я адкрываю яго з ecm, каб убачыць, калі прызнае, зыходны файл і не даведаецца.. прыйшоў да высновы, што чытанне не выйшла, і я сумняваюся;, калі з'яўляецца экран з нумарам пісання (у маім выпадку 0 ) мне трэба змяніць што-то?
На жаль, чытаць гэта было зроблена ў спешцы, а пазней паўтарыце спробу, робячы рэчы, з правільным спакойным, але я хацеў бы ведаць, калі есць якой-то важны крок, каб уключыць будучых пісанняў такім чынам, каб быць больш спакойным і падрыхтаваным.

scican25
прывітанне .. на мой погляд, я заўсёды рэкамендую працаваць спакойна.. у любым выпадку, калі ў вас ёсць k-tag спаў спакойна адкрыць, вы зробіце рэзервовую копію , так што вы можаце працаваць у бд, ціхі
што тычыцца чытання , я заўсёды выцягнуў файлы па 2 мега ,
затым лічыльнік шчоўкае ў той момант, што запісаў .. але вы можаце аднавіць яго, ёсць пункт лічыльнік на setup , акрамя таго, гэта таксама важна хуткасць як выкарыстоўваць kess, вы можаце ўсталяваць

msport (exil77grande)
пошты, файл ori-ложак з машыны, што я табе кажу, калі ўсё ў парадку або няма.

ugoboss
гэта не тое, што вы kess slave?

carlo abarth
ke год і аўтамабіль???