Прагляд Поўнай Версіі : Першая карта multijet
Прывітанне, хлопцы, сення я мала, таму што я правёў усю ноч важдацца з ecm, прачытаць і паспрабаваць зразумець усе аб тым, што ў мяне было ў наяўнасці на форуме і ў інтэрнэце па нагоды карт multijet.
Я вам ужо сказаў, што не я выбрала карту просты, каб пачаць, але ў наяўнасці на дадзены момант у мяне ёсць гэты аўтамабіль.
Такім чынам, шукаем у інтэрнэце і тут на форуме я спрабаваў інтэрпрэтаваць (з дапамогай каэфіцыентаў пераліку) і змяняць розныя карты, якія ўжо мне драйвер ecm (карты з драйвера, я не ведаю, як іх знайсці, я яшчэ вельмі неспрактыкаваны) , цяпер я распавяду вам, як я змяніў.
Я заяўляю, што я выкарыстаў, у асноўным, у таблічнай форме з крокам праз працэнт.
Выдаленне EGR.
Ін'екцыі часткова: некаторыя пішуць, што карта педалі з Z= mg паліва, іншыя пішуць, што гэта карта, якая ўласціва ціску ў рампы, так што я не зразумеў, але так як я прачытала, што ін'екцыі. часткова. і абмежавальнік крутоўнага моманту(2) ідуць амаль рука аб руку, я паспрабаваў павялічыць што-то ў адпаведнасці з логікай маёй асабістай якія маюць гуляе мала значэння.
Такім чынам, ін'екцыі. часткова: я павялічваецца ад 1600 да 4000 абаротаў у хвіліну, з 31-нагрузкі на 14%. Затым ад 4500 абаротаў ад 31 нагрузка ў памеры 11%.
Другая карта ўпырску не чапаў, таму што тут, на форуме, я б вам не рэкамендавала націсніце ўсе карты дадзеных ад драйвераў, калі гэтая.
Абмежавальнік крутоўнага моманту (2): па гэтай карце я ішоў таму, што напісана ад больш вопытных карыстальнікаў (якія, справядліва ці не, не ведаю), каб пайсці разам на карту ўпырску.
ад 25 нагрузкі і ад 1500 да 4000 абаротаў = 14% прыросту
ад 25 нагрузкі і ад 4500 да 5200 абаротаў = 11% прыросту
Абмежавальнік крутоўнага моманту #2: гэтую карту я зразумеў, што павінен быць запыт на крутоўны момант у н/м у залежнасці ад тэмпературы астуджальнай вадкасці, і вы павінны пераўтварыць значэнне праз каэфіцыент пераўтварэння 0,023438 (я Кажу правільна ці я кажу глупства?). Як ложак не рэкамендуецца павялічваць больш чым на 10%, і ў мяне павялічваецца за ўсё на 8%.
Збіраемся, каб убачыць, на вэб-сайце было сказана, што для таго, каб ліквідаваць гэтую дзірку ў пераключэнні перадач, трэба змяніць апошнія тры крывыя (у 2D) і прынёс разам з іншымі, і так я і зрабіў, у таблічнай значэнне выбудавалі ў шэраг з іншымі (я зрабіў правільна ці гэта няправільна?)
у таблічнай: ад 94 нагрузкі і з 1300 да 4500 абаротаў, я прывёў значэння да тых часоў, 6662, каб выраўнаваць з іншымі.
я чытаў, што павінен быць эфект, абмежавальнік крутоўнага моманту, аднак, калі я адкрываю яго, я бачу ў табліцы з усяго абаротаў рухавіка і значэння і проста. што яны значаць? як мне яго павялічыць? вынікаючы якой логіцы?
Згодны, любы суд (калі тыпу канструктыўна і пасля выпраўлення/тлумачэнні яшчэ лепш), я тут, каб вучыцца, а не для таго, каб знайсці карту, прыгожая і гатовая, улічваючы, што аўтамабіль, які я спрабую зрабіць, гэта маё і таму я хацеў бы для задавальнення маіх асабістых.
Калі ў вас ёсць кіраўніцтва (у pdf напрыклад) з рознымі фактарамі пераўтварэнняў і розныя значэння і г. д. і г. д. прашу адміністратара, калі я вы маглі б прайсці, калі б і даў, што яшчэ у мяне няма правоў для запампоўкі з форуму.
У дадатку файл врі і mod
без нагрузкі гэтая карта...
Сёння вечарам, калі мне ўдаецца, я дам табе некалькі саветаў на гэты файл.
я пачаў чытаць пост, я спадзяваўся, што твая фірма, ты б не разумець хоць бы асновы працы ecu sw, якія вы карыстаецеся для таго, каб змяніць файл, але як толькі я прачытаў,cit': ін'екцыі. часткова: я павялічваецца ад 1600 да 4000 абаротаў у хвіліну, з 31-нагрузкі на 14%. Затым ад 4500 абаротаў ад 31 нагрузка ў памеры 11%.
у мяне адваліліся рукі...у цябе няма ніякай нагрузкі ў гэтым ecu павер мне, зрабі, як я параіў cinqueturbo спачатку прачытаць ўсе размовы рэсурсу з'яўляецца тое, магчыма, зразумееш, пра што я кажу..
у дужках пяць адзін, што на марелли ведае, хто больш доўгім, чым я бачыў, што ёсць 1.3, што робіць 3 бар turbo boost, таму ўважліва слухайце яго парады і беражы...
Cinqueturbo не нагрузка, вядома, перш, чым станоўчае меркаванне ахах
Па нагоды абмеркавання, што я звязаны ў ноч я ўлічыў нават гэта, не хаваю, што для мяне нават трохі заблытаным для гэтага я пайшоў трохі ўсляпую..
як толькі змагу, можа быць, прачытаю ўсё з большай яснасцю.
Манро крокам, як вар'ят, як я магу зразумець з вашага каментара, то ахах..
я кажу не аб павышэнні, але словы "нагрузка", што на дызель, і на гэтым ecu не маюць сэнсу...
лепш вывучыць адну карту, ты разумееш, што ты ў туза і ты зразумееш..
у любым выпадку ketto21 ты зрабіў агляд на гэты пост?
заўтра будзе, вядома, павольней, так што я змагу даць настаўленьне..
пачнем з гэтых..
0625CA Lim. Пара
063F40 Ўчастка iE
064C74 г. зн. Часткова.
067F4A Lim. Пара
067F6A Lim. Пара
06910E Lim. Педаль
06923E Lim. Педаль
069372 Lim. Педаль
069D86 Lim. Пара
069DB6 Lim. Пара
069DFC Lim. Пара
069E4C Lim. Пара
прывітанне ketto 21.
лепш за ўсё было б, па-мойму, што пачынаецца з карты больш просты, першая карта дызель, калі я правільна зразумеў, табе не здаецца, што занадта празмерна?
я першае то зроблена на невялікім бензін з значна меншай колькасцю параметраў.
і нават сёння, амаль праз год, што я зрабіў, калі я не адчуваю сябе нават пакласці руку на дызель, тым больш multijet або comon rail.
вы напісалі ў першым пасце, што гэтую працу ты робіш гэта, паводле тваёй логіцы, калі я не памыляюся.
а можна даведацца, у залежнасці ад таго, якія параметры былі ўнесены змены?
Я пытаюся, таму што я практычна вывучыў вялікую частку механікі, ціску, параметраў фарсунак і гэтак далей.
Я раблю гэта не толькі для таго, каб запал да механіцы, што можа быць і тое, што прымушае мяне трохі больш, але і ведаць, да тых часоў, як я магу падштурхнуць з зменамі.
Калі хочаце савет, я б пачаў разглядае 3 асноўных пунктаў.
1 базавы курс
2 чарапіцай з тымі, хто добра ведае рухавікі і параметры працы.
3 пачаць знізу, з маленькім маторам, як я думаю, многія год зрабіў, і я раблю.
Увага, я не кажу, што інфармацыя ў сеткі, што ў мяне маецца не вельмі добрая, але вельмі фрагментарна, і без цвёрдага падставы, вы не ідзяце вельмі далёка.
дакладна для ўсіх рэчаў, не толькі для гэтага.
я не згодны з табой mustangGT, так як гэта абсалютна лепш, зрабіць першыя крокі на дызель, а бензін не на самай справе проста думаю, што 90% з супастаўлення не ў стане супаставіць бензін, якія з'яўляюцца значна больш складанымі і пяшчотнымі, і што калі вы не ведаеце супаставіць адзначым адразу, што ўсё дрэнна, што ў горшым выпадку дзіркі лёгка поршань замест дызеля таксама зрабіў жудасна заўважце розніцу і пашкоджанні будуць на плаву з цягам часу.
не магу спампаваць файл з вашага opel .. але я стараюся, каб дапамагчы крычы, што я заўсёды opel
між тым limimatori rail і турбонаддувом ў гэтым marelli ў visuliazzazione на 8
закрыцце egr --> 084670 па гэтым адрасе прынесці значэнне да 40000
084b30 lim пара
088fb4 lim пара
08ada4 карту ўпырску гэта зменены справа налева .. г. зн. для таго, каб зразумець максімальную нагрузку ў нуль працэнтаў, як ты і казаў у пачатку
08e840 lim крутоўнага моманту, а іншы для
090606 lim пара
09084c карту педаль
091248 lim пара
091272 lim пара
0912bc і 091308 lim крутоўнага моманту для руху
091512 lim пара
не хапае іншых карт, важныя карты, а чарнавік і проба добрая студыя
я не згодны з табой mustangGT, так як гэта абсалютна лепш, зрабіць першыя крокі на дызель, а бензін не на самай справе проста думаю, што 90% з супастаўлення не ў стане супаставіць бензін, якія з'яўляюцца значна больш складанымі і пяшчотнымі, і што калі вы не ведаеце супаставіць адзначым адразу, што ўсё дрэнна, што ў горшым выпадку дзіркі лёгка поршань замест дызеля таксама зрабіў жудасна заўважце розніцу і пашкоджанні будуць на плаву з цягам часу.
і абсалютна дакладна, што на дызель, калі дрэнна што-то вядома, адразу.
але я асабіста лічу самым складаным, таму што вы на што рабіць з значна больш параметраў.
прыняць пункт 1.2 70cv ціскам....я лічу, гэта лягчэй змяніць, таму што раздзелаў шмат менш.
з дызелем ёсць у гульні значна больш параметраў, каб закрануць.
мая першая карта, напрыклад, на бензін, забыўся змяніць на дымнасць, і пайшоў, дрэнна цяпер, магчыма, мне пашанцавала, але я лічу, заўсёды асабістае меркаванне, што бензін з 4 фарсункі, 2 лямбда-зонда, regololazioni нагрузкі і ін'екцыі ce значна менш, ад змены.
Потым, я не лічу, што эксперт,неверагоднай, але і маё меркаванне на падставе таго, што ў гэты час я вучуся.
Заўсёды persolalmente я лічу, што пачаць з mapppa так складаная, як multijet не і аперацыі, што я адчуваю зрабіць.
Не адрозніваецца ад scodifica, defap і г. д. гэта не толькі чытанне e2p або флэш-назапашвальнік і запісы, у гару, і добра ведаць некалькі рэчаў.
і абсалютна дакладна, што на дызель, калі дрэнна што-то вядома, адразу.
але я асабіста лічу самым складаным, таму што вы на што рабіць з значна больш параметраў.
прыняць пункт 1.2 70cv ціскам....я лічу, гэта лягчэй змяніць, таму што раздзелаў шмат менш.
з дызелем ёсць у гульні значна больш параметраў, каб закрануць.
мая першая карта, напрыклад, на бензін, забыўся змяніць на дымнасць, і пайшоў, дрэнна цяпер, магчыма, мне пашанцавала, але я лічу, заўсёды асабістае меркаванне, што бензін з 4 фарсункі, 2 лямбда-зонда, regololazioni нагрузкі і ін'екцыі ce значна менш, ад змены.
Потым, я не лічу, што эксперт,неверагоднай, але і маё меркаванне на падставе таго, што ў гэты час я вучуся.
Заўсёды persolalmente я лічу, што пачаць з mapppa так складаная, як multijet не і аперацыі, што я адчуваю зрабіць.
Не адрозніваецца ад scodifica, defap і г. д. гэта не толькі чытанне e2p або флэш-назапашвальнік і запісы, у гару, і добра ведаць некалькі рэчаў.
Гэта і прыйшлося ад сваёй дэзінфармацыі, таксама як і драйверы, якія ў цябе ў распараджэнні асноўных з мінімум апісанняў..
не магу спампаваць файл з вашага opel .. але я стараюся, каб дапамагчы крычы, што я заўсёды opel
084b30 lim пара
088fb4 lim пара
08ada4 карту ўпырску гэта зменены справа налева .. г. зн. для таго, каб зразумець максімальную нагрузку ў нуль працэнтаў, як ты і казаў у пачатку
090606 lim пара
09084c карту педаль
091248 lim пара
091272 lim пара
091512 lim пара
але як павінна быць карысная ваша дапамога?
ты страляў адрасоў на файл, без указання HW у SW, што за ўсё гэта не мае нічога агульнага з яго.. Буй вы не маеце нічога лепш, каб зрабіць?
замест таго, каб забруджваць пасты іншых людзей чытаеце і маўчыце..
Pultroppo вы не можаце спампаваць файл , я адкрыў файл, які ў мяне на opel 1.3 .. добра, што я не хачу, каб не забруджваць пост, была толькі дапамогу cinqueturbo ў два шэрагу opel 1.3 розныя, мне ёсць з адрасы, размешчаны думаў, што яны былі роўныя
хлопцы, вяртаемся ў тэму.
084b30 lim пара
088fb4 lim пара
090606 lim пара
09084c карту педаль
091248 lim пара
091272 lim пара
091512 lim пара
прывітанне!!!ваш "дапамогу" - гэта выдатна, калі месца файл, на якім ты працаваў,каб параўнаць два файла,і для пратаколу, egr off, мне не здаецца правільным.......
тады я, перш за ўсё, той школьнік, які павінен даказаць, прафесара нічога не.
другое, што я не выкарыстоўваю і г. д., не я калі-небудзь выкарыстаў!
трэці, што ты не кажаш мне нічога, чаго я не ведаю і нават не хлопчык, ні тым больш у мяне не было ніякага ateggiamento ў гэтым родзе.
цяпер, што дызель, калі параметры бензіну ў спецыфікацыі multijet або common rail і сее-што дзіўнае і, на мой погляд!.....
а калі хто-то пачынае распавядаць мне, я не хачу лічыць і г. д., каб даказаць, што вы нічога не вучыў, не шмат, каб падзяліцца, ты ведаеш, аб чым кажаш.
стаўленне я самы дасведчаны, а ты нічога не ведаеш, таму я стаўлюся да рыбе ў нас, як кампутаршчыка ў нядзелю і адна рэч, якая мне не падабаецца.
вось вы кажаце, падзяліцца не з тых, хто выжыве даўжэй, я не ведаю, калі я патлумачыў, і гэта не зручная нікому, калі не правакацыі і абразы паміж радкоў.
сказаў, што мне mappetta, а затым прызначыў мяне winols?
я што-то прапусціў, або форум на аснове абмену і дапамагчы тым, хто хоча вучыцца??......
ганарлівасць і перакананасць, каб ведаць усё, рана ці позна прыводзіць да зрабіць нейкае казіно, і гэты вялікі!....
ты кажаш пра mappetta, а затым прызначыць праграму за некалькі соцень еўра!.....
я зразумеў, забудзься, што і лепш.
працягваю быць парыраваць, што пачаць з дызельным рухавіком і, асабліва такі складаны, паставіўшы працэнты ў выпадку і пустая трата часу, бяссоннай ночы і вы робіце толькі дома.
добрае працяг абмеркавання, я спадзяюся, што наш сябар зможа ў яго намерах.
другі мой водгук (за тое, што можа быць лепш пачаткоўцам па адносінах да вам)і вельмі цяжка модом дызель, што бензін атмасферны,але калі ты што-то пра дызель дрэнна, што вы паліце!на бензін, калі вы памыляецеся, ўскладненні больш!
паўтараю для тых, хто, магчыма, не зразумеў, у папярэднім адкліканні:
вяртаемся ў тэму
назва кажа першая карта multijet,я зрабіў трохі ачысткі, калі вы не разумееце, я яшчэ больш старанна.
прывітанне!!!ваш "дапамогу" - гэта выдатна, калі месца файл, на якім ты працаваў,каб параўнаць два файла,і для пратаколу, egr off, мне не здаецца правільным.......
закрыцце egr на 1.3 вы робіце менавіта так.. ціха-гэта рашэнне ўжо пратэставана .. на практыцы, у выніку чаго кошт каля 40000 .. каля 15 ecu разумее, што для таго, каб зрабіць адкрыцця egr павінен прыбыць у той напружанне ... не можа туды трапіць калі-небудзь, і, такім чынам, egr будзе зачынены
заўтра я адпраўлю файл у opel, што я табе казаў
Не самы просты і чысты стары біт switch??
у дыягназе вы ад сістэмы рэцыркуляцыі ОГ адключаны, так?
на 8 і адно з рашэнняў, але іх цэлых 3, і я заўсёды аддаю перавагу bit switch
Пяць прычын,па-мойму, гэта бескарысна, страляць-адрасы ў пакетах, калі потым вы не разумееце, што гэта значыць, ці, лепш, што ён павінен рабіць у канкрэтнай карце.
Паўтараю, форум-гэта карысна і поўна інфармацыі, проста паспрабуйце, і зразумець, што апісана, а калі што-то выпускаю, што вы можаце папрасіць.
Такім чынам, вы можаце высветліць, як зрабіць лепш адлюстраванне блок кіравання поўным
Пяць прычын,па-мойму, гэта бескарысна, страляць-адрасы ў пакетах, калі потым вы не разумееце, што гэта значыць, ці, лепш, што ён павінен рабіць у канкрэтнай карце.
Паўтараю, форум-гэта карысна і поўна інфармацыі, проста паспрабуйце, і зразумець, што апісана, а калі што-то выпускаю, што вы можаце папрасіць.
Такім чынам, вы можаце высветліць, як зрабіць лепш адлюстраванне блок кіравання поўным
я не здымаю ні адрасы .. паспрабуйце зрабіць гэты мод для закрыцця egr ... працуе на 100 % ... ніколі не вярнулася аўтамабіляў
я пачаў пісаць адрас egr, я так раблю .. потым, калі вам не падабаецца, што я магу faa
Scican на форуме я быў адным з першых, каб размясціць кіраўніцтва аб тым, як перапрызначыць і зачыніць egr на marelli 6jf.
Сказаў, што гэта мой пост быў не сардэчны або крытыка да каму-небудзь ці проста сказаў, што трэба зразумець, што менавіта робіць і як працуе адна карта спецыяльна для тых, хто ў пачатку, а затым перайсці на поўнае адлюстраванне
мунро несумненна ... але тое, што я сказаў .. яна сапраўды працуе .. я згодны на камутатар , але я заўсёды ўжываў гэта мод , адрас, які я напісаў, і мод, як змяніць , змяніць напружанне , так, што egr не адкрываецца
вось і ўсё , не хацеў скінуць дарозе ніхто , на самай справе я проста хацела дапамагчы
Вай, гэтая тэма засталася такой. Здавалася, цікава.
я мог бы выказаць здагадку, што я шукала начны не пайшоў да канца.
першая карта, на дызель, і ў прыдачу multijet!,erg, выключальнік, блытаніна, што не добра для тых, хто хоча вучыцца.
перш чым узвысіць свой першы эрг на дызель, я вывучаў усе сістэмы, механічныя і электронныя і не толькі. ёсць некалькі stemi эрг і павінен разглядацца ў кожным канкрэтным выпадку.
націсніце біт у выпадку без дасведчанага побач, калі не хочаш выпрабаваць на сваёй машыне не знаходжу мэтазгодным.
мне будзе цікава, як і цябе ведаць, як скончыцца гэтая першая карта, цяпер, па-мойму, прабачце, занадта шмат, што ў сярэдзіне, якія цэнтруюць мала ў параўнанні з remapping!
можа быць, я памыляюся, але на кліента, першая карта, калі-небудзь!.....або з наступным вопытам на поле.
А я лічу, што гэтая дыскусія, яна памерла з-за 3 старонак, спам і бескарысныя размовы, асабліва з тых, хто ўвайшоў у дом іншых людзей, крычучы налева і направа, я тут, я там і г. д. і г. д.
Былі спакойныя, што я імкнуся дапамагчы ў гэтых умовах.. і мне не абавязкова даюць, сапраўды, даводзьце да тых, хто мае патрэбу сябе і на ўсю Групу..
А я лічу, што гэтая дыскусія, яна памерла з-за 3 старонак, спам і бескарысныя размовы, асабліва з тых, хто ўвайшоў у дом іншых людзей, крычучы налева і направа, я тут, я там і г. д. і г. д.
Былі спакойныя, што я імкнуся дапамагчы ў гэтых умовах.. і мне не абавязкова даюць, сапраўды, даводзьце да тых, хто мае патрэбу сябе і на ўсю Групу..
я хацеў бы нагадаць, што форум адкрыты для ўсіх абанентаў, што хоча ў дом чужых людзей!....ты ж госць як і ўсе астатнія.
ты падкраўся і казалі пра mappetta, мяркуючы, што ўсе выкарыстоўваюць damos або ecm.
і ўсё тая ж гісторыя, у каго больш часу ён паводзіць сябе так толькі таму, што ў профілі ў цябе сярэдні карыстальнік або эксперт, паставіўшы ў кут тых, хто толькі прыбыў звярталіся, як з дзярмом.
Стаўленне, што монстраў не адрозніваецца ад аператара банка, які блакуе рахункі, у пятніцу грошы, ўнутры чаму ты на p****усе.
гэта не правільнае стаўленне.
я даў мой погляд, не існуе правіла, якое забараняе гэта і не ў ваш дом!
тут усе маюць права выказаць сваё меркаванне, але для цябе і спам і"толькі што прыехалі" у хату ўваходзяць чужыя.
я думаю, што ты перабольшваеш!
не мажліва важдацца на аўтамабілі кліента або сябра, які і горш.
савет можа быць нават правільна, але для пачаткоўца можа быць няправільна вытлумачаны, і, калі магчыма, пашкоджанні ад ваш савет, кажу" ідзі з з дызельным рухавіком, што і самы просты" хто плаціць?? ты плаціш? я моцна сумняваюся, што прыняць такое адказнасць!.
Паўтараю, ты госць, як і я, і той факт, што на профіль, там так і напісана, сярэдні карыстальнік не дае табе права мець падобнае стаўленне.
Нічога не страціў, у адрозненне ад цябе.
wuwu благі абарот, ён заняў гэты пост, шкада, мяне зацікавіў водгук на egr mjd8 бачыў, што некалькі разоў я прыняў таксама метад scican25 і шчыра працуе без праблем . на практыцы ўстае і значэнне дыяфрагмы egr на 6, і гэта прыводзіць да 15,16 v
першая карта,што гэта, дызель або бензін, гэта мала што мяняе................гэта ЦЯЖКА!
праблема ў тым, што,як ужо было сказана, з пяці і з манро,былі "страляць"адрасы, без палітыкі!г. зн. без асновы, на тут вывучаць гэтую карту!
ужо цяжка растлумачыць, напрыклад, пачатковец зашпількай - "стандартны"egr,не кажучы ўжо пра той, што зыходзіла ад аднаго!
ёсць правілы на форуме,правільна або няправільна, ці што,іх трэба паважаць!тое, што не робіцца, асабліва ў гэтыя апошнія часы.
не ведаю, ці бачыце вы, і тое, што я спрабую сказаць, але некаторыя рэчы, мне яны таксама былі адмененыя, таму што гэта лічыцца спамам.
і як стварыць рухавік унутранага згарання без з рэгулярна!...тут сітуацыя тая ж. перад карту ce зусім іншае і не трэба спяшацца.
тут ніхто не хоча рабіць спам, але і як, калі я вазьму вучня электронікі ў першы год, што нават не ведае, што і станоўчыя і адмоўныя, і папрасіў злучыць яго і чытаў адзін сдвиговый рэгістр на 8 біт, і то правесці ноч, каб запаліць святлодыёд!
сітуацыя і тое ж, і на форуме, і зрабіў для таго, каб абмяняцца opiononi і шукаць, усе разам, ветліва і цывілізавана рашэнняў і зрабіць так, каб карта без якіх-небудзь асноў, кажучы аб супастаўленні, да гэтага прыехаць цяпер у shwitch эрг-мне здаецца дзіўным.
мы робім што-то замест.
я магу перадаць кіраўніцтву важна, каб на аснове апрацоўкі рухавікоў, але перш трэба ведаць іншыя рэчы.
калі наш сябар замест таго, каб правесці ноч бескарысна важдацца і паставіць значэння на выпадку, тлумачыць нам, што ****llo ведае аб машынах, можа быць, правільны шлях, і пачаць з іх.
або няма??
я не згодны з табой....і твой дом і ты.!
Але ты дэ кока!!!!! Прабач мяне, але гэта было так ясна!!і потым, Калі супярэчліва,спачатку ты кажаш, што сярэдні карыстальнік,эксперт адчувае сябе вышэй,а потым кажаце, што не добра, калі адзін пачатковец, паспрабуйце зрабіць карту..........давай!!! Тады гэта не падыходнае месца, каб паведаміць гэтыя рэчы......і не з'яўляюцца ні сярэдні карыстальнік не дасведчаны.....просты аматар.
Ён не забыўся! &Quot;дом" - гэта ўсё проста трэба ведаць, як паводзіць сябе, каб добрае сужыцьцё!прывітанне...........
Але ты дэ кока!!!!! Прабач мяне, але гэта было так ясна!!і потым, Калі супярэчліва,спачатку ты кажаш, што сярэдні карыстальнік,эксперт адчувае сябе вышэй,а потым кажаце, што не добра, калі адзін пачатковец, паспрабуйце зрабіць карту..........давай!!! Тады гэта не падыходнае месца, каб паведаміць гэтыя рэчы......і не з'яўляюцца ні сярэдні карыстальнік не дасведчаны.....просты аматар.
Ён не забыўся! &Quot;дом" - гэта ўсё проста трэба ведаць, як паводзіць сябе, каб добрае сужыцьцё!прывітанне...........
ніякага супярэчнасці.....перачытайце добра.