КПК

Перегляд Повної Версії : Інформація Майстер-КОД RadioNav+ Magneti Marelli Alfa Giulietta

alxcrs
Привіт, хлопці, мій брат купив один radionav використовується для його Джульєтта тільки тепер потрібен майстер-код...

Хтось із вас знає, дати мені деяку інформацію про це...?

Хоча я зробив деякі дослідження в залежності від моделі та серійний корабель, на ММ практично не знаходиться нічого, що замість цього не станеться, для Blaupunkt, Becker або Bosch.
Здавалося б, що в разі Magneti Marelli єдине, як поїхати в автосалон... це дійсно так...????

cinqueturbo
майстер код повинен мати забезпечений чоловік, або той, хто продав тебе..

в іншому випадку ви повинні відкрити і прочитати e2Prom, щоб екстраполювати ваш код, я думаю.. той факт, на інші системи не на один з цих..

alxcrs
Деякі люди при купівлі автомобіля навіть не знає, що в ті плитки, які дають разом з ключем є коди і радіо...

А я запропонував братові перейти на FIAT також тому, що з Магніти Ніколи не знаходиться нічого (філософії бізнесу ....)

alxcrs
Прости cinqueturbo питання....: який тип обладнання ви використовуєте, щоб прочитати e2prom з радіоприймача?
Всі отпаять, або вони теж смол для читання в bdm?

alxcrs
Якщо оновити прошивку, ми можемо обійти це?

cinqueturbo
Прости cinqueturbo питання....: який тип обладнання ви використовуєте, щоб прочитати e2prom з радіоприймача?

Всі отпаять, або вони теж смол для читання в bdm?

Використання УПА або Віллем розпаювання бажано інші компоненти, що знижують читання з використанням Сої..

Якщо оновити прошивку, ми можемо обійти це?

Не моя область, але я не думаю, вирішить проблему, оновити не знімає захист..

alxcrs
Ок, я розумію... але після того, як ти знайти код???
В автосалон, вони сказали моєму братові, що їх зазвичай посилають radionav безпосередньо в службу підтримки MM Мілана