КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя Майстар-КОД RadioNav+ Magneti Marelli Alfa Giulietta

alxcrs
Прывітанне, хлопцы, мой брат купіў адзін radionav выкарыстоўваецца для яго Джульета толькі цяпер патрэбен майстар-код...

Хто-небудзь з вас ведае, даць мне некаторую інфармацыю пра гэта...?

Хоць я зрабіў некаторыя даследаванні ў залежнасці ад мадэлі і серыйны карабель, на ММ практычна не знаходзіцца нічога, што замест гэтага не адбудзецца, для Blaupunkt, Becker або Bosch.
Здавалася б, што ў выпадку Magneti Marelli адзінае, як паехаць у аўтасалон... гэта сапраўды так...????

cinqueturbo
майстар код павінен мець забяспечаны чалавек, або той, хто прадаў цябе..

у адваротным выпадку вы павінны адкрыць і прачытаць e2Prom, каб экстрапаляваць ваш код, я думаю.. той факт, на іншыя сістэмы не на адзін з гэтых..

alxcrs
Некаторыя людзі пры куплі аўтамабіля нават не ведае, што ў тыя пліткі, якія даюць разам з ключом ёсць коды і радыё...

А я прапанаваў брату перайсці на FIAT таксама таму, што з Магніты Ніколі не знаходзіцца нічога (філасофіі бізнесу ....)

alxcrs
Даруй cinqueturbo пытанне....: які тып абсталявання вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць e2prom з радыепрыемніка?
Усе отпаять, ці яны таксама з смол для чытання ў bdm?

alxcrs
Калі абнавіць прашыўку, мы можам абыйсці гэта?

cinqueturbo
Даруй cinqueturbo пытанне....: які тып абсталявання вы выкарыстоўваеце, каб прачытаць e2prom з радыепрыемніка?

Усе отпаять, ці яны таксама з смол для чытання ў bdm?

Выкарыстанне УПА або Вілем разлітоўка пажадана іншыя кампаненты, якія зніжаюць чытання з выкарыстаннем Соі..

Калі абнавіць прашыўку, мы можам абыйсці гэта?

Не мая вобласць, але я не думаю, вырашыць праблему, абнавіць, не здымае абарону..

alxcrs
Ок, я разумею... але пасля таго, як ты знайсці код???
У аўтасалон, яны сказалі майму брату, што іх звычайна пасылаюць radionav непасрэдна ў службу падтрымкі MM Мілана