КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Інфармацыя для чытання EDC16C8 896_047

alxcrs
Прывітанне, хлопцы, у мяне пытанне ад пачаткоўца...

Учора я чытаў праз eobd Alfa 147 1.9 JTDm 150cv 2006 года...
Я чакаў, што EDC16C39 але KessV2 мне заўсёды "памылка КОД універсальнага"... пасля таго, як паспрабаваў некалькі разоў з рознымі пратаколамі C39 і спрабуеце змяніць хуткасць чытання, Kess, я паспрабаваў з дапамогай пратаколу С8 і ён працаваў.
І гэта першы раз, калі я EDC16C8 я зрабіў некалькі C39, і я чакаў, што нават гэта 147 без DPF, што ў вас ёсць....!!!!

У момант, калі я спрабаваў зрабіць поўнае чытанне ён казаў мне, што час было 3 гадзіны.
У гэты момант я спрабаваў чытаць часткова і ў 20 хвілінах загрузкі файла ад 1 мб, што ў любым выпадку ён ужо быў зменены ў мінулым ад каго-то іншага і параўноўваючы яго з врі, што я гэтага ECU, здаецца, усе ок (акрамя мод не каментары)...

Мой пытанне на сёння:
Трэба абавязкова спампаваць поўны файл (3 гадзіны), ці гэта не абавязкова і я магу спакойна працаваць на тое, што ад 1, што я пайду зноў, каб перапісаць праз eobd...???

ecutek87
Прывітанне адзін савет, які я магу даць, - гэта зрабіць яе ў bdm, на edc16c9 я трохі rognose ў запісу, асабліва з kess, я затрымалася даўно opel з такім жа эбу рухавіка і 147

манро
opel edc16c9 старыя і маюць пратакол чытання/запісу адрозніваецца ад fiat...
c8 потым версіі c39 групы fiat, так што файл прачытаны 1 правільна..
у любым выпадку, каб пазбегнуць праблем поўнае чытанне ў bdm, я parerebbe ягадзіцы...

Errecinque
Вы досыць спакойны ў бд на альфа-с8/c39. Гэта першыя 147 рэстайлінг і гэта правільна, што ў с8. Маю я напісаў дзесяткі і дзесяткі раз у бд.

alxcrs
Вы на самай справе гэта проста адна з першых з хамутом хром на задняй дзверы...
Ад таго, што я бачыў на карце, па-мойму, вы можаце атрымаць добрыя вынікі ад гэтай 147...
Я параіў ўладальнік (мой сябар), інтэркулер трубы з нержавеючай сталі, вадасцекавая труба, інтэркулер 156 і спартыўны фільтр... як Толькі мы будзем гатовыя весяліцца....!!!!!

cinqueturbo
Адкрыць капот і прачытаць этыкетку на ЭБУ і ад NOOB???

alxcrs
Няма cinqueturbo... я думаў, што ўсе 147 150cv былі C39... як я ўжо сказаў, і першае, што я выпадкова....

aerosmith
А вось і зыходны файл.

alxcrs
Дзякуй aerosmith я запампаваў, хоць, як я пісаў, у вас ужо ёсць У гэтай ECU...