КПК

Перегляд Повної Версії : mercedes r 320 cdi dpf off, і білий дим

манро
привіт, хлопці у мене проблема з цим авто в основному мають видалений dpf, але автомобіль, особливо на холостому видає багато білого диму, особливо до мінімуму, що запах незгорілого палива дизельного...
тепер я прочитав ecu титан не розпізнає файл, думаючи, що, очевидно, файл був defappato від інших до мене, я зрозумів, що проблема не розпізнавання файлу, це очевидно, навіть якщо і власності, не зацікавлені в ecu мають просто видалити fap, залишаючи, однак, всі датчики, присвячених, однак мені вдалося знайти кілька адрес switch off і виправити контрольну суму записи з інтерфейсом, але нічого не відбувається, автомобіль продовжує палити білий, навіть якщо здається, що реальний регенерації не легко, тому що, перевіряючи ****llo масла, здається, щоб бути стабільною...
я хотів би, якщо можна отримати допомогу і підтвердження, якщо він діє в правильному напрямку,я знаю, що цей ecu має кілька switchoff для dpf, а також мати управління зворотного зв'язку так довго, що в залежності від "заспокоїти" dpf думаю, що проблеми будуть саме їх, незважаючи на те або, ймовірно, switch off ок(сподіваюся підтвердять) я думаю, що піде ще в регене пам'ятка для розмови, пов'язана з тим, що написано раніше..
додаю файл орі тут, тому що в базі даних не існує розділ для R-класу автомобіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
додаю також адреси, які я знайшов, сподіваюся ви мені допоможете
Exhaust temp linearization -в 1DBB0A
Switch for dpf load в 1EF5C0
Switch for реген в 1EF6D2
More реген switches був у 1F02CA
Switch for engine protection and dpf, пов'язані з 1F02FC
Зміщення map for dpf mass 8х8 в 1F0CB6
Some more реген switches був у 1F0D36
exhaust pressure sensor switch в 1A4546
адреса 1A655C schalter-wert. um die ВІН funktionen ein
Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 виставитися в 10 грам, як ви на це?
Адреса 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одер -differenzdruck

MustangGT
привіт манро....прости мене, але і трохи незрозуміла твоя проблема, як ти це пояснив, або краще я знайти його дуже важко зрозуміти, не для технічних питань.

Якщо, як ти думаєш, залишається в регенерації, як я вважаю, це дуже дивно, я маю зважаючи на ecu, або проблема білого диму, і щось інше і не обов'язково повинні мати DTC присутні.

якщо ви експерт, як я розумію, безумовно, більше, ніж я, ти прекрасно знаєш, що дефект механічний, скільки електронів може бути не сказав, що є сили dtc з дефекту.

сказав, що це, по-моєму, перше, що потрібно зробити, і повернути fap, привести в стан, оригінальний ебу з файл на вечір і, якщо все в порядку, і в цей момент зняти fap.

На мою думку, ви сіли на короста не мало, у тебе є машина, яка не defappata від тебе, заплуталася, не знаючи, що вони роблять, і, по-моєму, тільки один шлях, щоб прийти до **** і повернути її в початковий стан, побачити, якщо є проблеми, а якщо він курить,а потім зняти фап і різне лайно.

carfree
Привіт, то egr закритий, вірно ?

Це було б ознакою egr брудний ... іди і різних елементів управління, в двигуні взагалі мені здається, питання.файл для випробовування його.ж. поставити.в

MustangGT
Це було б ознакою egr брудний ... іди і різних елементів управління, в двигуні взагалі мені здається, питання.файл для випробовування його.ж. поставити.в

і ймовірно, але було б краще повернути її в початковий стан, побачити, якщо він робить це знову і, можливо, ремонт, але від того, що він сказав, схоже, возився з картою, і також можливо, що ерг залишається відкритим.

По-моєму, щоб прийти до **** як можна швидше, і дорога краща.

Якщо ви не в dtc, як я пояснював, не говорив, що є датчик, який виявляє щось, або вони були видалені навіть ті, і не в ****.
Продовжувати намагатися видалити галузі, захист і т. д., не знаючи, що вони з нами зробили над дверима тільки тому, що інші проблеми, по-моєму.
випадок дуже схожий і трапилося зі мною в перший місяць на audi A3.

В сутності, боляче розгортання, і машина не в 3 а майже в 4, коротше кажучи, кульгає, не ходив і т. д.....собака, що зроблений він був видалений dtc, а потім діагноз не висловлює нічого.
Повернув у вихідне стан повилазили нескінченний список DTC!......
клаудіо може виникнути навіть це подобається.

перепрошую, я хотів сказати, що манро може виникнути така ж ситуація.

leo_sg
манро, ви вирішили?

манро
Ще немає..на момент перевірки форсунок підозрювані можуть бути їх..
Дивно те, що власник автомобіля каже, що в ecu нічого не зробили для постелі, і для файл ж, не кричи, не маючи файл орі, що я знайшов, виклав в пізній час, я зробив комутаторів, перерахованих швидко і без перевірки, я переписав файл, але нічого не змінилося. Тепер Мустанг прав, з промовою покласти файл орі, але моє прохання, якщо це можливо, якщо хтось, хто вже defappato цей автомобіль може підтвердити, якщо я на правильному шляху для switch off

Carfree egr була закрита

lui93
привіт манро в нашій майстерні був випадок, схожий на цей з автомобілів і автотранспортних засобів-різному, і, як каже carfreee зрештою, це був заворот кишок EGR брудний і сказав, що не чіпав нічого в ecu, але, читаючи файл mod мод трохи неправильне.
я сподіваюся, що не вийти з розуму і вирішити найближчим часом

манро
Привіт Lui93
Egr на перший файл ліжко була не закрита тоді, коли я написав файл з комутаторів, перерахованих в офф логічно я також закрив egr, правильно..
Справа в тому, що файли, Mercedes іноді відрізняються один від одного навіть на одній моделі машини, мені вже довелося суу клас наприклад, що видалення fap так зробив на інший клас на перший автомобіль, і система не працює добре.
Так що мої сумніви, якщо я без FAP правильно чи ні з допомогою адреси, розміщені.
Форсунки ще від pompista, тому що було кілька приводів п'єзо-електричні, які не працюють належним чином, але pompista, каже, що, ймовірно, проблема диму не залежить від того, побачимо, коли ви повернення і все..

MustangGT
Привіт Lui93
Egr на перший файл ліжко була не закрита тоді, коли я написав файл з комутаторів, перерахованих в офф логічно я також закрив egr, правильно..
Справа в тому, що файли, Mercedes іноді відрізняються один від одного навіть на одній моделі машини, мені вже довелося суу клас наприклад, що видалення fap так зробив на інший клас на перший автомобіль, і система не працює добре.
Так що мої сумніви, якщо я без FAP правильно чи ні з допомогою адреси, розміщені.
Форсунки ще від pompista, тому що було кілька приводів п'єзо-електричні, які не працюють належним чином, але pompista, каже, що, ймовірно, проблема диму не залежить від того, побачимо, коли ви повернення і все..

часто, як правило, відмовляються працювати з неприємностей,не тому, що я хочу зробити насправді все навпаки.

той факт, що ви втратите стільки часу, поставити на місце через що, коли приходить рахунок, або тобі не платять чи ти не бачиш більше.

я тільки сподіваюся, що це тільки з мого боку так......

я використовую політика повернути, як було.

мені довелося на croma 1.9.,не defappata добре....він відновлюється до витоків і відклала роботу....

занадто часто ви робите вдома і кидають своїх клієнтів, так...

і як, якщо я візьму ваш телевізор на ремонт, тому що не налаштовує канали і повернути мені його в вимкнений!.....

манро
Мене edc16 або edc17?

Не можу скачати файл, пошти номери hw і sw, і якщо він знаходиться в колі, в управління.
подивіться матвія на жаль, файл, в моєму розпорядженні не кричи, але автомобіль-це mercedes R320 cdi 2009 року 224cv з edc16cp31 від аналізу hexdump я зміг відстежити тільки кількість sw 1037 39 2645 місце також сума контрольна сума, можливо, можуть стати в нагоді в пошуку файлу орі. cks-це 9980 145, до 16

carfree
подивіться матвія на жаль, файл, в моєму розпорядженні не кричи, але автомобіль-це mercedes R320 cdi 2009 року 224cv з edc16cp31 від аналізу hexdump я зміг відстежити тільки кількість sw 1037 39 2645 місце також сума контрольна сума, можливо, можуть стати в нагоді в пошуку файлу орі. cks-це 9980 145, до 16
У мене серйозні сумніви, що це проблема.egr, що мають договір той самий мерседес .. ви lh закритий.карту, і якщо і брудний, і залишається відкритою ?
Друге, що також перевіряє турбо компресор ...

манро
Механічно,крім форсунок, автомобіль-це добре.. egr та ладно..сумніви на файл defappato думаю, що є якийсь перемикач, який я пропустив..

На жаль, нічого не можу знайти по цій машині, спробуйте звернутися до адміну, якщо якимось чином ви дозволили мені завантажити вашу програму, так спробуйте змінити його прибирати.
Я не думаю, схвалюєш.. все одно цікаво

legendaryslave
не вистачає тільки комутатори на цій ecu

cinqueturbo
Я думаю, що прокласти пост ін'єкції, рекомендується завжди..

манро
та я стрибати, я доведу, як тільки мені потрапляє car...
для інших є деякі душі, pia, що він хоче, щоб підтвердити, якщо вони знаходяться на шляху з адреси, розміщені?

msport (exil77grande)
та я стрибати, я доведу, як тільки мені потрапляє car...
для інших є деякі душі, pia, що він хоче, щоб підтвердити, якщо вони знаходяться на шляху з адреси, розміщені?

Привіт Манро,написати цей файл, щоб відвідувачі знали,.

PS:

ПАРОЛЬ надіслано НА E M A I L.

манро
спробую, як тільки мені потрапляє car спасибі msport..

Errecinque
місце також сума контрольна сума, можливо, можуть стати в нагоді в пошуку файлу орі. cks-це 9980 145, до 16

В очікуванні, що відступи автомобіль......ти поясниш цю суму cks?? Тобто я знаю, що кожен файл має своє, але як можна знайти?

манро
В очікуванні, що відступи автомобіль......ти поясниш цю суму cks?? Тобто я знаю, що кожен файл має своє, але як можна знайти?
через winols або інші програми...
я використовую програмку bosch знайшов в мережі, що говорить номери hw і sw, і cks, і на 8 і на 16..
ви могли б зробити навіть вручну переглядати і вираховувати шістнадцяткові дані в hex dump, але це більш тривалий і не завжди ясно, як наприклад, номери hw і sw..

манро
Привіт, хлопці, я оновлю.
Тоді я повернувся в автомобіль, кілька днів тому від pompista, і я одразу ж написав файл, який люб'язно мені вона повернула msport.
Спочатку автомобіль виглядав добре, але сьогодні вранці я повернулася з новою така ж проблема... в будь-якому разі я не сумує і діагноз пов'язаний(хоча і тут ми хотіли б star diagnosis)я зробив гарне коло, і я помітив, що всі параметри, пов'язані з FAP порядку, то, швидше за все, проблема в іншому ми розслідуємо, в той час як раз можу зрозуміти, що робити вам інформацію.
Може бути може бути корисно і для інших.

tranky
Привіт манро,
на скільки я знаю, навіть audi мають цих проблем, і, як відомо, є проблеми, пов'язані з або конденсації залишилися або форсунок це не вважаю..
дайте нам знати результати, що цікаво

манро
Привіт, хлопці, я оновлю на цю проблему..
Після всіх перевірок встановлено, що автомобіль був повністю справний,крім білого диму,і у будь-якому випадку спливло, скажімо так, що причиною всьому була відцентровий сепаратор пари кулачок масла, встановлений на всмоктуючої частини циліндрів sx(дивлячись на двигун спереду), що саме не відділяв більше, масло від пари, але відправити всі blow-by навантаження масла безпосередньо в всмоктування перед компресором..
Там ми помітили, зняття колекторів всмоктування, тому що думали, що проблема була пов'язана з вихором, але саме, відкривши все, що ми знайшли всі схеми повним-повно нафти, і ноги...
Однак проблема в тому, що Мерседес не постачає тільки сепаратор, що, насадженим безпосередньо на кулачок, але забезпечує кулачок новий з роздільником і поправки, що, однак, дорого обійшлася... зараз ми розглядаємо після чистки все зібрати авто і by-pass відцентровий сепаратор наявності з фільтром парів зовні Mann-hummel відмінний продукт, який ми використовуємо, навіть на трактор, який називається Pro-vent 200.
З надією вирішити цю проблему..
Ми будемо тримати вас у курсі...

cinqueturbo

манро
І приємно було те, що димом не пахло горілого масла, тому що тане на ніжки egr в колектори набувають запах, що, здавалося, на дизельне паливо не згоряє повністю...до загострення ситуації, тобто був факт, що білий дим було видно тільки на холостому ходу від fermo..su шлях до перших промчав повз пихкаючи і просто, але як тільки ти зупинився наприклад на світлофорі знову почати курити.. навіть це не змусило нас думати, негайно парів масла також тому, що це сталося на Audi v6 3.0 tdi, який в результаті проблем з фільтром парів масла в кар палити в будь-який момент..