КПК

Прагляд Поўнай Версіі : mercedes r 320 cdi dpf off, і белы дым

манро
прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з гэтым аўто ў асноўным маюць выдалены dpf, але аўтамабіль, асабліва на халастым выдае шмат белага дыму, асабліва да мінімуму, што пах несгоревшего дызельнага паліва...
цяпер я прачытаў ecu тытан не распазнае файл, думаючы, што, відавочна, файл быў defappato ад іншых да мяне, я зразумеў, што праблема не распазнання файла, гэта відавочна, нават калі і ў уласнасці, не зацікаўлены ў ecu маюць проста выдаліць fap, пакідаючы, аднак, усё датчыкі, прысвечаных, аднак мне ўдалося знайсці некалькі адрасоў switch off і выправіць кантрольную суму запісу з інтэрфейсам, але нічога не адбываецца, аўтамабіль працягвае паліць белы, нават калі здаецца, што рэальны рэгенерацыі не лёгка, таму што, правяраючы ****llo алею, здаецца, каб быць стабільнай...
я хацеў бы, калі можна атрымаць дапамогу і пацверджанне, калі ён дзейнічае ў правільным кірунку,я ведаю, што гэты ecu мае некалькі switchoff для dpf, а таксама мець кіравання ў зваротнай сувязі, так доўга, што ў залежнасці ад "супакоіць" dpf думаю, што праблемы будуць менавіта іх, нягледзячы на тое або, верагодна, switch off ок(спадзяюся пацвердзяць) я думаю, што пойдзе яшчэ ў регене памятка для размовы, звязаная з тым, што напісана раней..
прыкладаю файл крычы тут, таму што ў базе дадзеных не існуе падзел для R-класа аўтамабіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
прыкладаю таксама адрасы, якія я знайшоў, спадзяюся, што вы мне дапаможаце
Exhaust temp linearization -у 1DBB0A
Switch for dpf load ў 1EF5C0
Switch for реген ў 1EF6D2
More реген switches быў у 1F02CA
Switch for protection engine and dpf, звязаныя з 1F02FC
Зрушэнне map for dpf mass 8х8 ў 1F0CB6
Some more реген switches быў у 1F0D36
exhaust pressure sensor switch ў 1A4546
адрас 1A655C schalter-wert. um die ЁН funktionen ein
Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 выставіцца ў 10 грам, як вы на гэта?
Адрас 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одэр -differenzdruck

MustangGT
прывітанне манро....прабач мяне, але і трохі незразумелая твая праблема, як ты гэта патлумачыў, або лепш, я знайсці яго вельмі цяжка зразумець, не для тэхнічных пытанняў.

Калі, як ты думаеш, застаецца ў рэгенерацыі, як я лічу, гэта вельмі дзіўна, я маю на ўвазе на ecu, альбо праблема белага дыму, і што-нешта іншае і не абавязкова павінны мець DTC прысутнічаюць.

калі вы эксперт, як я разумею, безумоўна, больш, чым я, ты выдатна ведаеш, што дэфект механічны, колькі электронаў можа быць не сказаў, што ёсць сілы dtc з дэфекту.

сказаў, што гэта, па-мойму, першае, што трэба зрабіць, і вярнуць fap, прывесці ў стан, арыгінальны эбу з файл на вечар і, калі ўсё ў парадку, і ў гэты момант зняць fap.

На маю думку, вы селі на кароста не мала, у цябе ёсць машына, якая не defappata ад цябе, заблыталася, не ведаючы, што яны робяць, і, па-мойму, толькі адзін шлях, каб прыйсці да **** і вярнуць яе ў зыходнае стан, убачыць, калі ёсць праблемы, а калі ён паліць яшчэ,а потым зняць фап і рознае дзярмо.

carfree
Прывітанне, то egr зачынены, праўда ?

Гэта было б прыкметай egr брудны ... ідзі і розных элементаў кіравання, у рухавіку наогул мне здаецца, пытанне.файл для выпрабаванні яго.ж. паставіць.у

MustangGT
Гэта было б прыкметай egr брудны ... ідзі і розных элементаў кіравання, у рухавіку наогул мне здаецца, пытанне.файл для выпрабаванні яго.ж. паставіць.у

і верагодна, але было б лепш, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, каб убачыць, калі ён робіць гэта зноў і, магчыма, рамонт, але ад таго, што ён сказаў, падобна, важдаўся з картай, і таксама магчыма, што эрг застаецца адкрытым.

Па-мойму, каб прыйсці да **** як мага хутчэй, і дарога лепш.

Калі вы не ў dtc, як я тлумачыў, не казаў, што ёсць датчык, які выяўляе што-то, або яны былі выдаленыя нават тыя, і не ў ****.
Працягваць спрабаваць выдаліць галіны, абарона і г. д., не ведаючы, што яны з намі зрабілі над дзвярыма толькі таму, што іншыя праблемы, па-мойму.
выпадак вельмі падобны і здарылася са мной у першы месяц на audi A3.

У сутнасці, балюча разгортвання, і машына не ў 3, а амаль у 4, карацей кажучы, кульгае, не хадзіў і г. д.....сабака, што зроблены ён быў выдалены dtc, а затым у дыягназ не выказвае нічога.
Вярнуў у зыходнае стан павылазілі бясконцы спіс DTC!......
клаўдыё можа паўстаць нават гэта падабаецца.

прашу прабачэння, я хацеў сказаць, што манро можа паўстаць такая ж сітуацыя.

leo_sg
манро, вы вырашылі?

манро
Яшчэ няма..на момант праверкі фарсунак падазраваныя могуць быць іх..
Дзіўна тое, што уладальнік аўтамабіля кажа, што ў ecu нічога не зрабілі для пасцелі, і для файл жа, не крычы, не маючы файл крычы, што я знайшоў, выклаў у позні час, я зрабіў камутатараў, пералічаных хутка і без праверкі, я перапісаў файл, але нічога не змянілася. Цяпер Мустанг правоў, з прамовай пакласці файл крычы, але мая просьба была, калі гэта магчыма, калі хто-то, хто ўжо defappato гэты аўтамабіль можа пацвердзіць, калі я на правільным шляху для switch off

Carfree egr і была зачынена

lui93
прывітанне манро ў нашай майстэрні быў выпадак, падобны на гэты з аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-рознаму, і, як кажа carfreee у рэшце рэшт, гэта быў заварот кішак EGR брудны і сказаў, што не чапаў нічога ў ecu, але, чытаючы файл mod і мод трохі няправільнае.
я спадзяюся, што не выйсці з розуму і вырашыць у бліжэйшы час

манро
Прывітанне Lui93
Egr на першы файл ложак была не зачынена тады, калі я напісаў файл з камутатараў, пералічаных у оф лагічна я таксама зачыніў egr, правільна..
Справа ў тым, што файлы, Mercedes часам адрозніваюцца адзін ад аднаго нават на адной мадэлі машыны, мне ўжо давялося суу клас напрыклад, што выдаленне fap так зрабіў на іншы клас на першы аўтамабіль, і сістэма не працуе добра.
Так што мае сумневы, калі я без FAP правільна ці не з дапамогай адрасы, размешчаныя.
Фарсункі яшчэ ад pompista, таму што было некалькі прывадаў пьезо-электрычныя, якія не працуюць належным чынам, але pompista, кажа, што, верагодна, праблема дыму не залежыць ад таго, пабачым, калі вы вяртанне і ўсё..

MustangGT
Прывітанне Lui93
Egr на першы файл ложак была не зачынена тады, калі я напісаў файл з камутатараў, пералічаных у оф лагічна я таксама зачыніў egr, правільна..
Справа ў тым, што файлы, Mercedes часам адрозніваюцца адзін ад аднаго нават на адной мадэлі машыны, мне ўжо давялося суу клас напрыклад, што выдаленне fap так зрабіў на іншы клас на першы аўтамабіль, і сістэма не працуе добра.
Так што мае сумневы, калі я без FAP правільна ці не з дапамогай адрасы, размешчаныя.
Фарсункі яшчэ ад pompista, таму што было некалькі прывадаў пьезо-электрычныя, якія не працуюць належным чынам, але pompista, кажа, што, верагодна, праблема дыму не залежыць ад таго, пабачым, калі вы вяртанне і ўсё..

часта, як правіла, адмаўляюцца працаваць з непрыемнасцяў,не таму, што я хачу зрабіць у самай справе ўсё наадварот.

той факт, што вы страціце столькі часу, паставіць на месца з-за што, калі прыходзіць рахунак, або табе не плацяць ці ты не бачыш больш.

я толькі спадзяюся, што гэта толькі з майго боку так......

я выкарыстоўваю палітыка вярнуць, як было.

мне давялося на croma 1.9.,не defappata добра....ён аднаўляецца да вытокаў і адклала працу....

занадта часта вы робіце дома і кідаюць сваіх кліентаў, так...

і як, калі я вазьму ваш тэлевізар у рамонт, таму што не настройвае каналы і вярнуць мне яго ў выключаны!.....

манро
Мяне edc16 або edc17?

Не магу спампаваць файл, пошты нумары hw і sw, і калі ён знаходзіцца ў крузе, у кіравання.
паглядзіце матфея на жаль, файл, у маім распараджэнні не крычы, але аўтамабіль-гэта mercedes R320 cdi 2009 года 224cv з edc16cp31 ад аналізу hexdump я змог адсачыць толькі колькасць sw 1037 39 2645 месца таксама сума кантрольная сума, магчыма, могуць спатрэбіцца ў пошуку файла крычы. cks-гэта 9980 145, да 16

carfree
паглядзіце матфея на жаль, файл, у маім распараджэнні не крычы, але аўтамабіль-гэта mercedes R320 cdi 2009 года 224cv з edc16cp31 ад аналізу hexdump я змог адсачыць толькі колькасць sw 1037 39 2645 месца таксама сума кантрольная сума, магчыма, могуць спатрэбіцца ў пошуку файла крычы. cks-гэта 9980 145, да 16
У мяне сур'ёзныя сумневы, што гэта праблема.сістэмы рэцыркуляцыі ог, якія маюць дагавор той жа мэрсэдэс .. вы lh зачынены.карту, і калі і брудны, і застаецца адкрытай ?
Другое, што таксама правярае турба кампрэсар ...

манро
Механічна,акрамя фарсунак, аўтамабіль-гэта добра.. egr і добра..сумневы на файл defappato думаю, што ёсць які-то перамыкач, які я прапусціў..

На жаль, нічога не магу знайсці па гэтай машыне, паспрабуйце звярнуцца да адміну, калі якім-то чынам вы дазволілі мне спампаваць ваша прыкладанне, так паспрабуйце змяніць яго прыбіраць.
Я не думаю, одобряешь.. усе роўна цікава

legendaryslave
не хапае толькі камутатары на гэтай ecu

cinqueturbo
Я думаю, што пракласці пост ін'екцыі, заўсёды рэкамендуецца..

манро
ды я скакаць, я дакажу, як толькі мне трапляе аўтамабіль...
для астатніх ёсць некаторыя душы, pia, што ён хоча, каб пацвердзіць, калі яны знаходзяцца на шляху з адрасы, размешчаны?

msport (exil77grande)
ды я скакаць, я дакажу, як толькі мне трапляе аўтамабіль...
для астатніх ёсць некаторыя душы, pia, што ён хоча, каб пацвердзіць, калі яны знаходзяцца на шляху з адрасы, размешчаны?

Прывітанне Манро,напісаць гэты файл, каб наведвальнікі ведалі,.

PS:

ПАРОЛЬ АДПРАЎЛЯЕЦЦА ПА E M A I L.

манро
паспрабую, як толькі мне трапляе car дзякуй msport..

Errecinque
месца таксама сума кантрольная сума, магчыма, могуць спатрэбіцца ў пошуку файла крычы. cks-гэта 9980 145, да 16

У чаканні, што водступы аўтамабіль......ты растлумачыш гэтую суму cks?? Г. зн. я ведаю, што кожны файл мае сваё, але як можна знайсці?

манро
У чаканні, што водступы аўтамабіль......ты растлумачыш гэтую суму cks?? Г. зн. я ведаю, што кожны файл мае сваё, але як можна знайсці?
праз winols або іншыя праграмы...
я выкарыстоўваю праграму bosch знайшоў у сеткі, што кажа нумары hw і sw, і cks, і на 8 і на 16..
вы маглі б зрабіць нават уручную праглядаць і вылічваць шаснаццаткавыя дадзеныя ў hex dump, але гэта больш доўгі і не заўсёды ясна, як, напрыклад, нумары hw і sw..

манро
Прывітанне, хлопцы, я аднаўлю.
Тады я вярнуўся ў аўтамабіль, некалькі дзён таму ад pompista, і я адразу ж напісаў файл, які ласкава мне яна павярнула msport.
Першапачаткова аўтамабіль выглядаў добра, але сёння раніцай я вярнулася з новай такая ж праблема... у любым выпадку я не маркоціцца і дыягназ звязаны(хоць і тут мы хацелі б star diagnosis)я зрабіў добры круг, і я заўважыў, што ўсе параметры, звязаныя з FAP парадку, то, хутчэй за ўсё, праблема ў іншым мы расследуем, у той час як раз не магу зразумець, што рабіць вам інфармацыю.
Можа быць можа быць карысна і для іншых.

tranky
Прывітанне манро,
на колькі я ведаю, нават audi маюць гэтых праблем, і, як вядома, з'яўляюцца праблемы, звязаныя з або кандэнсацыі, якія засталіся, або фарсунак гэта не лічу..
дайце нам ведаць вынікі, што цікава

манро
Прывітанне, хлопцы, я аднаўлю на гэтую праблему..
Пасля ўсіх праверак і ўстаноўлена, што аўтамабіль быў цалкам спраўны,акрамя белага дыму,і ў любым выпадку ўсплыло, скажам так, што прычынай усяму быў цэнтрабежны сепаратар пароў алею кулачок, усталяваны на всасывать часткі цыліндраў sx(гледзячы на рухавік спераду), што менавіта не аддзяляў больш, алей ад пароў, але адправіць ўсе blow-by нагрузку алею непасрэдна ў ўсмоктвання перад кампрэсарам..
Там ні мы заўважылі, зняцці калектараў ўсмоктвання, таму што думалі, што праблема была звязана з віхрам, але менавіта, адкрыўшы ўсе, што мы знайшлі ўсе схемы поўным-поўна нафты, і ногі...
Аднак праблема ў тым, што Мэрсэдэс не пастаўляе толькі сепаратар, што, насаджаным непасрэдна на кулачок, але забяспечвае кулачок новы з падзельнікам і папраўкі, што, аднак, дорага абышлася... цяпер мы разглядаем пасля чысткі ўсе сабраць аўто і by-pass цэнтрабежны сепаратар наяўнасці з фільтрам пароў звонку Mann-hummel выдатны прадукт, які мы выкарыстоўваем, нават на трактар, які называецца Pro-vent 200.
З надзеяй вырашыць гэтую праблему..
Мы будзем трымаць вас у курсе...

cinqueturbo

манро
І прыемна было тое, што дымам не пахла гарэлага алею, таму што растае на ножкі egr ў калектары набываюць пах, што, здавалася, на дызельнае паліва не згарае цалкам...да абвастрэння сітуацыі, гэта значыць, быў факт, што белы дым быў бачны толькі на халастым ходу ад fermo..su шлях да першым прамчаўся міма пыхкаючы і проста, але як толькі ты спыніўся, напрыклад, на святлафоры зноў пачаць паліць.. нават гэта не прымусіла нас думаць, неадкладна пароў алею таксама таму, што гэта здарылася на Audi 3.0 v6 tdi, які ў выніку праблем з фільтрам пароў алею ў кар паліць ў любы момант..