КПК

Перегляд Повної Версії : перепризначити/запису ecu Audi A3, 1600 куб. см 90 л. с. TDI 2012 рік

maurof650
Як випливає з назви, я хотів би перепризначити ecu моєї Audi A3, 1600 куб. см 90 л. с. TDI 2012 рік.
Те, що стримує мене-це де розбирати, вантажити ебу і не міг використовувати автомобіль протягом часу, необхідного для роботи.
Бачив, що dipongo півник V2 версії 48 і MPPS12, маючи карту, я можу зробити, навіть просто для того, щоб через послідовний порт? Чи є певні проблеми?

КЛАВДІЯ.
ти з півня , збирає siemens pcr 2.1

maurof650
А поки читаю в послідовний, для того, щоб зробити копію вихідної карти? Які заходи мені потрібно прийняти? Скільки читати?

augustinbz
Цей ECU потрібно спочатку розблокувати, а потім може бути зчитано / записано на роз'єм OBD

augustinbz
кроки написані в керівництві FG, Siemens PCR2.1 (1.6 tdi VAG)

the shiston
але ви повинні відкрити, щоб розблокувати або ви завжди з півня^??

maurof650
Я перевірив .....мого автомобіля монтується блок управління, Continental.

msport (exil77grande)

тоді твоя машина монтується блок управління, continental simos pcr2.1 і я поясню, з 0, що потрібно зробити, якщо ви хочете перетворити свій автомобіль, і ви повинні зробити саме так, як я кажу, і нічого не додаючи і видаляючи щось на свій смак:

-демонтуйте блок управління
-відкрий і зроби розблокування з резисторів і т. д. (як на схемі, повинні мати у відповідності з programmaotre, які ви використовуєте)
-закрий свій ебу і заміна
-читайте в роз'єм obd
-змінити файл
-записати у файл

закінчив хорошу роботу.

cawadany
Не ти з жоден з ваших інструментів.

Errecinque

Я вам рекомендую зняти, покласти в контакт з msport (має бути до речі, на Сицилії теж, якщо я не помиляюся), зробити у вас і, безумовно, я переробив вже розблокований і зіставляється, а ти тихо..

the shiston

msport (exil77grande)
Я вам рекомендую зняти, покласти в контакт з msport (має бути до речі, на Сицилії теж, якщо я не помиляюся), зробити у вас і, безумовно, я переробив вже розблокований і зіставляється, а ти тихо..

ви насправді у нього в профілі КАТАННЯ, і ми в районі, і, якщо я правильно пам'ятаю, ми спілкувалися по моб.

maurof650
Я не думаю, що ми відчували по телефону.....*****unque, якщо, сердечне вітання.

msport (exil77grande)
Я не думаю, що ми відчували по телефону.....*****unque, якщо, сердечне вітання.

тоді я в замішанні для іншої.

gabrielikkiu
Але якщо ви повинні прочитати бу з antituning без розблокування , дає помилку? Зависає? Або закон в рівній мірі може бути, з неправильних даних? (Півня)