КПК

Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначыць/запісы ecu Audi A3, 1600 куб. см 90 л. с. TDI 2012 год

maurof650
Як вынікае з назвы, я хацеў бы перапрызначыць эбу маей Audi A3, 1600 куб. см 90 л. с. TDI 2012 год.
Тое, што стрымлівае мяне-гэта дзе разбіраць, грузіць эбу і не мог выкарыстоўваць аўтамабіль у працягу часу, неабходнага для працы.
Бачыў, што dipongo пеўнік V2 версіі 48 і MPPS12, маючы карту, я магу зрабіць, нават проста для таго, каб праз паслядоўны порт? Ці ёсць пэўныя праблемы?

КЛАЎДЫЕ.
ты з пеўня , збірае siemens pcr 2.1

maurof650
А пакуль чытаю ў паслядоўны, для таго, каб зрабіць копію зыходнай карты? Якія меры мне трэба прыняць? Колькі чытаць?

augustinbz
Гэты ECU трэба спачатку разблакаваць, а затым можа быць считано / запісана на раз'ем OBD

augustinbz
крокі напісаны ў кіраўніцтве FG, Siemens PCR2.1 (1.6 tdi VAG)

the shiston
але вы павінны адкрыць, каб разблакаваць ці вы заўсёды з пеўня^??

maurof650
Я праверыў .....майго аўтамабіля мантуецца блок кіравання, Continental.

msport (exil77grande)

тады твая машына мантуецца блок кіравання, continental simos pcr2.1 і я растлумачу, з 0, што трэба зрабіць, калі вы хочаце пераўтварыць свой аўтамабіль, і вы павінны зрабіць менавіта так, як я кажу, і нічога не дадаючы і выдаляючы што-то на свой густ:

-дэмантуюць блок кіравання
-адкрый і зрабі разблакоўкі з рэзістараў і г. д. (як на схеме, павінны мець у адпаведнасці з programmaotre, якія вы карыстаецеся)
-зачыні свой эбу і замена
-чытайце ў раз'ем obd
-змяніць файл
-запісаць у файл

скончыў добрую працу.

cawadany
Не ты з ні адзін з вашых інструментаў.

Errecinque

Я вам рэкамендую зняць, пакласці ў кантакт з msport (павінна быць дарэчы, на Сіцыліі таксама, калі я не памыляюся), зрабіць у вас і, безумоўна, я перарабіў ўжо адмыкнутая і супастаўляецца, а ты ціха..

the shiston

msport (exil77grande)
Я вам рэкамендую зняць, пакласці ў кантакт з msport (павінна быць дарэчы, на Сіцыліі таксама, калі я не памыляюся), зрабіць у вас і, безумоўна, я перарабіў ўжо адмыкнутая і супастаўляецца, а ты ціха..

вы на самай справе ў яго ў профілі КАТАННЯ, і мы ў раёне, і, калі я правільна памятаю, мы так жа размаўлялі па маб.

maurof650
Я не думаю, што мы адчувалі па тэлефоне.....*****unque, калі, сардэчнае прывітанне.

msport (exil77grande)
Я не думаю, што мы адчувалі па тэлефоне.....*****unque, калі, сардэчнае прывітанне.

тады я ў замяшанні для іншай.

gabrielikkiu
Але калі вы павінны прачытаць бу з antituning без разблакоўкі , дае памылку? Завісае? Ці закон у роўнай ступені можа быць, з дадзеных няправільных? (З дапамогай пеўня)