Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Corsa 1.3 69cv marelli

Прывітанне ўсім, я рушыў услед кіраўніцтва ў інтэрнэце, каб зняць клапан egr з электронным кіраваннем. Я выкарыстаў ecm titanium, і я думаю, што я зняў усе правільна.

Цяпер я хацеў спытаць, як ісці, дзейнічаць на іншую карту, павялічыўшы трохі.
У мяне ёсць наступныя карты:

ІН'ЕКЦЫІ:
Ін'екцыі parzializzato (1)
Ін'екцыі parzializzato (Map1) (1)

АБМЕЖАВАЛЬНІКІ:
абмежавальнік крутоўнага моманту (2)
абмежавальнік крутоўнага моманту #2 (1)
абмежавальнік крутоўнага моманту #3 (2)

І як я зразумеў, чытаючы вакол трохі, першая карта абмежавальніка крутоўнага моманту будзе адпавядаць ціску ў рампы і ўпырску parzializzata ў карту педаль.
Вядома, я не ведаю, калі гэта праўда, я яшчэ на першых кроках, і я хацеў бы даведацца.
Дзякуй :)

Прыкладаецца арыгінальная карта, і то з egr забралі, калі ёсць памылкі, скажыце мне, як добра. (Адрас змена: 0620a8 чытаць у 16-бітны motorola)

blackwolf76
Я думаю, што вы абралі аўтамабіль трохі асабліва для пачатку...

Большасць карт трэба змяніць, каб атрымаць значны прырост прадукцыйнасці з драйвераў і так што вы павінны ісці ў 2d,... у Дадатак да таго, што драйвера titanium ў большасці выпадкаў сон няправільна.

Карта egr вы папаліся, але вы змянілі і рэчы, якія ішлі хай крычы. Вы проста павінны змяніць 37: у b992 ў шаснаццатковым фармаце.

Калі вы не ведаеце дзейнічаць па-за драйвер вы можаце ўмяшацца на ўсіх картах, што дае драйвера titanium, пакідаючы нязменным толькі другі.

Дзякуй за ваш адказ!
Я дзейнічаю на гэтай карце, таму што ў мяне ёсць гэтая машына.
З драйвера я не ведаю, дзе ўзяць карты толькі ў 2d, не ведаю, прызнаць, усё яшчэ ў самым пачатку.
Для таго, каб быць, скажам, у бяспекі, рэдагаваць карты, што мне ад драйвера, чым мог бы павялічыць прыкладна ў гэтыя карты? Часу, каб пачуць тое, што мала розніцы ў аўто і застацца ў бяспецы, не разбіць нічога.

манро
на форуме поўна інфармацыі,проста пайсці і паспрабаваць..

манро
ce цэлай дыскусіі на marelli mjd з caterba info,выкарыстоўвайце кнопку "пошук" і напішыце чароўныя словы...